Herhalde kötü görünmek istemiyor.beni öne atıyorNeden siz söyluyorsunuz eşiniz söylemıyor da
İşte diyorum diyorum tık yok.çekiyorum gelmiyo yitiyorum gitmiyo misaliNeden her şeyi sen üstlenmek zorundasın evin son beşiği bir zahmet adam olsun artık büyümenin vakti gelmiş
Valla bilmiyorum ama kaynına söylersen kötü gelin olacakmışsın gibi bir his var içimde bu aileyleİşte diyorum diyorum tık yok.çekiyorum gelmiyo yitiyorum gitmiyo misali
Valla cikmazda gibi hiss ediyorum kendimi bilmiyorum.esimde ayri yasamak istemese oyle demez diye dusunuyorumValla bilmiyorum ama kaynına söylersen kötü gelin olacakmışsın gibi bir his var içimde bu aileyle
Amin sagolunSiz kv yi kaynı kayınpederi falan bırakın da önce eşinizi ikna edin. Sizin eviniz, baskasını ilgilendirmez.
Ben 1 hafta kv yanındayken deliriyorum, beraber yaşamayı düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun ya.
Bence eşiniz söylemeli sonuçta onun abisiHerhalde kötü görünmek istemiyor.beni öne atıyor
Benim kaynana yüzsüz ya bu lafimdan cok utaniyorum ama oyle.yuzune karsi istemiyorum sizi dedim ayri yasamak istiyorum huzurum yok dememe ragmen yine ayni huy ,yine ayni konusma karisma.ben hic poz vermiyorum zaten asik surat la geziyorum evde.soyleyince cocuklar icin kaliyomus.geri koyune gitse konu komsu ne dermisde mis mis...babamla konusmuyorum ben evlendigimden beri malesef.ama annem olaya karismak istiyor ben izin vermiyorum.. bi keresinde konuyu acmisti annem kaynima esim sinirlenmisdi niye karisiyo diye felan.Siz hiç araya girmeyin. Ya eşiniz kaynınızla konuşsun, biz artık çekirdek aile olarak yaşamak istiyoruz desin. Ya da babanız kayınbabanızla konuşsun, siz bize en başında bir sene kalınacak dediniz, bu bir sene ne zaman bitecek desin. Ona göre ayrı ev mi açıyorlar, diğer çocukların yanına mı geçiyorlar, karar verilsin. Hiç olmazsa kaynana ile kavga edip, kendinize küstürün. Evde kalmaya yüzü kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?