Bunalimdayim

hacieffa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
61
0
16
25
Merhabalar arkadaslar.ben size hikayemi anlatib fikir sahibi olmak istiyorum.ben 17 yasinda gorucu usulu evlendim .Turkiyeye gelin geldim.istemeye kaynim ve esim gelmisdi ve kaynim babamlara "annem 1 sene yanlarinda duracak ev isi yemek ogretib geri koye gelecek" demisti.evlendik esimle problemlerim vardi şiddet felan bende memelekete kactim.sonra geri geldim.şükür şimdi iyiyiz eşimle 2de cocuğumuz var. Ama asıl olay kaynanam ..biz birlikte yasiyoruz kaynbabam kaynanamla.esim evin son besigi ve 7 kardesler.4du erkek.kaynanam ne yapsam soylenir. Cocuklarima kadar yatak odama kadar her seyime.cocuklarima aldigim elbiseye begenmedim rengini felan der mesela.sacma sapan her seyde hak taniyo kendine.lafini veriyorum arada karisma felan diye..cok kavgalarimiz oldu.kaynamamla yuzlestik gecen ve ayri yasamak istedigimi dedim.yememe icmeme bile karisan birisi yani.onun yuzunden cok bunalima girdim.uzuntu yasadim hala yasiyorum.. esimlede soğuk oluyor aramiz cunki moralim bozuk oluyor.. bosanmayi bile goze aldim yani esimede soyledim bunu.konustuk ve esim bana dediki koye gittigimizde abime soyle ayri yasamak istedigini.. oda istiyor ama anliyorum.onu babasi anasi sonucta .sizce kaynima soylesem ikna edermi nasil tepki verirler? Siz olsaniz nasil tepki verirdiniz?

Neden her şeyi sen üstlenmek zorundasın evin son beşiği bir zahmet adam olsun artık büyümenin vakti gelmiş

Siz kv yi kaynı kayınpederi falan bırakın da önce eşinizi ikna edin. Sizin eviniz, baskasını ilgilendirmez.
Ben 1 hafta kv yanındayken deliriyorum, beraber yaşamayı düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun ya.

Amin sagolun cok kotu durum ya beraber oturmak ..halbuki maddi olarak sıkıntimizda yok esimin maasi bize yetiyor geciniyoruz yani

Eşiniz sizin arkanızda duracaksa ve bundan eminseniz kötü gelin gibi algılanacaksanız da söyleyin. Kim ne düşünürse düşünsün. Zaten başta verdikleri sözü tutmamışlar. Bu saatten sonra ne düşündükleri umurunuzda olmasın. Ama altını çizerek söylüyorum “eşinizin arkanızda duracağına eminseniz” yapın bunu.

Siz hiç araya girmeyin. Ya eşiniz kaynınızla konuşsun, biz artık çekirdek aile olarak yaşamak istiyoruz desin. Ya da babanız kayınbabanızla konuşsun, siz bize en başında bir sene kalınacak dediniz, bu bir sene ne zaman bitecek desin. Ona göre ayrı ev mi açıyorlar, diğer çocukların yanına mı geçiyorlar, karar verilsin. Hiç olmazsa kaynana ile kavga edip, kendinize küstürün. Evde kalmaya yüzü kalmasın.

Benim kaynana yüzsüz ya bu lafimdan cok utaniyorum ama oyle.yuzune karsi istemiyorum sizi dedim ayri yasamak istiyorum huzurum yok dememe ragmen yine ayni huy ,yine ayni konusma karisma.ben hic poz vermiyorum zaten asik surat la geziyorum evde.soyleyince cocuklar icin kaliyomus.geri koyune gitse konu komsu ne dermisde mis mis...babamla konusmuyorum ben evlendigimden beri malesef.ama annem olaya karismak istiyor ben izin vermiyorum.. bi keresinde konuyu acmisti annem kaynima esim sinirlenmisdi niye karisiyo diye felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…