Merhabalar arkadaslar.ben size hikayemi anlatib fikir sahibi olmak istiyorum.ben 17 yasinda gorucu usulu evlendim .Turkiyeye gelin geldim.istemeye kaynim ve esim gelmisdi ve kaynim babamlara "annem 1 sene yanlarinda duracak ev isi yemek ogretib geri koye gelecek" demisti.evlendik esimle problemlerim vardi şiddet felan bende memelekete kactim.sonra geri geldim.şükür şimdi iyiyiz eşimle 2de cocuğumuz var. Ama asıl olay kaynanam ..biz birlikte yasiyoruz kaynbabam kaynanamla.esim evin son besigi ve 7 kardesler.4du erkek.kaynanam ne yapsam soylenir. Cocuklarima kadar yatak odama kadar her seyime.cocuklarima aldigim elbiseye begenmedim rengini felan der mesela.sacma sapan her seyde hak taniyo kendine.lafini veriyorum arada karisma felan diye..cok kavgalarimiz oldu.kaynamamla yuzlestik gecen ve ayri yasamak istedigimi dedim.yememe icmeme bile karisan birisi yani.onun yuzunden cok bunalima girdim.uzuntu yasadim hala yasiyorum.. esimlede soğuk oluyor aramiz cunki moralim bozuk oluyor.. bosanmayi bile goze aldim yani esimede soyledim bunu.konustuk ve esim bana dediki koye gittigimizde abime soyle ayri yasamak istedigini.. oda istiyor ama anliyorum.onu babasi anasi sonucta .sizce kaynima soylesem ikna edermi nasil tepki verirler? Siz olsaniz nasil tepki verirdiniz?