bunalımdayım

yok artık!!! var ama böyle insanlar afederse bile nasıl güvenecek bundan sonra eşine tartışılır.nedemek kv çocuğu vermez ya ne zorluk çıkarırsa çıkarsın polis eşliğinde dayanın kapıya neden çekiniyosunuz ??biraz ayağını yere sağlam bas kendine gel onlara karşıda bu şekilde ezilmiş gibi bişey elden gelmiyor gibi davranma yapabilirsin .

hadi inşallah herşey yolunda gider..
önce kızını bir al da gerisi kolay..

paran pulun var dava aç ve de sen niye evden çıkıyorsun o gitsin .çocuğunu da al evine git o çıksın pişkin heriff .ii ki çalışıyorsunuz iii ki .çekmeyin kendinizi ezdirmeyin .ne hakla bunu yapar .

Biraz cesaret diyorum canım.Eşin ne mal olduğunu zaten belli etmiş.Zararın neresinden dönerseniz kardır.

bu erkekler nedir böyle internetten çıkmamalar aldatmalar ne kadar yaygınlaştı.
evlerden ırak

Güçlü durun...Ekonomik bağımsızlığınız var. Bu kadar sineye çekmişsiniz ne için?
sanırım bu zaman diliminde evliliği yürütmek için çabaladınız
başlamak kadar bitirmek de doğal bir süreçtir..
eşiniz zaten bitirmiş...siz de bitirin kurtulun

Devlet memuruymuşsun çocuğa kkreş ayarla çocuk seninle olmalı o ahlaksız adma verme çocuğu

Nasil ya aldatilan siz ama evden atilan da siz ustelik evladi verilmeyecek olan da siz. Bu nasil is. Akli basina gelsin sakinlessin diye mi bekliyorsunuz. Karakola gidip neden tutanak tutturmuyorsunuz evden atildiginizi kizinizi vermediklerini filan.

Öncelikle evli ve çocuğu olan o aşağılık kadının kocasına durumu bir bir açıklaynı hatta mümkünse delillerle. Çünkü siz ne kadar aldatılıyorsanız onun kocası ve çocuğuda okadar aldatılıyor aptal yerine konmalarına izin verme bunun günahı senin boynuna olur unutma. İkinci olarak sen bu adamn hala nesine katlanmaya çalışıyorsun ? Düzelir, konuşun, edin, destek alın dahi diyemem çünkü eşiniz sınırları çoktan aşmış ve bu evlilğin kurtulma ihtimali kalmamış. Bence böyle bir adamla ömrünüzün güzel günlerini çöpe atmaya devam etmeyin. Maaşınız da vrmış memurmuşsunuz, bebeğiniz ile kendinize yeni bir hayat kurun derim. Biraz gururlu olmakta fayda var.

daha fazla yazık etmeyin kendinize o heriften bi nane olmaz..

Ben bu forumda sunu anladım. Sineye çekeceğin seyi görmezden geleceksin. Madem boşanmayacaksın mesajı gördün mü görmezden geleceksiniz. Yoksa adama iyice bi rahatlık geliyo yüzsğzleşiyır iyice. Yani bu kadar Ahlaksızlıpa (evli kadınla beraber olmus olmadı ve hala Konuşuyor olmadı) Hala boşanmıyorsanız bu hayatı kabullenin.

O adam hep böyle gidecek ne yazık ki , baksana senin ayaklarına kapanacakken seni kış kıyamet günü evden kovuyor olacak şey değil, boşanma dilekçesini en kısa zamanda gönder derim bakalım ne yapacak...
Ayrı eve taşın , gerekirse kocan için uzaklaştırma versinler, kızını kreşe ver yada tayinini iste, delil olarakda yazışmaları göster. Ahlaksızlığın bu kadarı , evli akrabası ile yazış hemde kadında yanıt versin... Onun kocasınında ne geniş midesi varmış vay bee... Biz yapsak ırıspı diyip taşlarlar tövbe yarabbi allah göstermesin o günleri. Allah kocana hidayet versin, inşallh ne yaptığının farkındadır.

Zaten çekme sineye, çekecek bir yer yok ki bu adamın.

İkincisi iş arkadaşlarını böyle ciddi bir şeye nasıl karıştırabiliyorsun?

Offff ya okuyunca sana kizdim be arkadasim .Bu ne pasiflik boyle ,biraz silkelen kendine gel ,guclu ol,ayakta dur,niye o kocani boyle sisiriyorsun .Inanki onsuzda yasarsin ,cocugunuda alirsin ,tek eksigin cesaretli ol,daha fazla taviz verme .
Bitir kafanda ,bitiremesen bile yinede dik dur belli etme kendinden emin gorunmeye calis,yoksa o kocan daha cok ezer seni
Ya birde memursun ,hayatini kazaniyorsun daha ne olsun
Ben issizim ,is ariyorum ,birde kucuk bebegim oldugu halde kapi disari etmistim ,ki benim 4 cocugum var
Yabanci bir ulkedeyim,burda kimsem yok ,onca tehdit,baski yinede banamisin demedim.Korktugum zamanlar oldu ,agladigim ,uzuldugum,tum gucumu kaybettigim oldu.Yinede ayaktayim cok sukur
Sen cok daha iyi durumdasin ,hic birsey olmaz sana ,cocugunuda alirsin ,calisir gecinirsin kimseye muhtac olmazsin da
Yeterki kendine guven biraz.Dislerini tirnaklarini cikarma vaktidir.

Hiçkimse ikinci şansı hak etmez düşüncesine sahibim uzun zamandır. Mutlaka aynı şeyleri tekrarlar. Memur insansınız neden böyle pisliklere katlanıyorsunuz ki? Rezil edin kalsınlar pislikleriyle.

Bizler bu adamları affettikce daha da ileri gidiyorlar bende eşimi defalarca affettim önce kavga ettim baktım olmuyor anlayışlı olup görmezden geldim göz yumdum ama olmayinca olmuyor canım benim artık kendi yolunuzu çizmeye çalışmalısınız belki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…