Sürekli affetmek,sürekli sineye çekmek,zamanla tahammülsüzlüğe yol açar ve affedilen kişiyi pişkinleştirip suçunu suç olarak görmemesine yol açar.Okumuşsun işin gücün var.Daha ne düşünüyorsun anlamıyorum.herkesın fıkrıne yorumuna ıhtıyacım var. konu esım ve ben esım ılgısız sevgısız sadakatsız bır ınsan oldu cıktı. önceden de boylemıydı yoksa zaman mı onu bu hale getırdı bılmıyorum 2010 yıllından berı ewlıyım bu ewlılıkten tup bebek yontemıyle 1 kızımız var kendım ve esım devlet memuruyuz ıkımız de okumuş unv mezunu ınsanlarız severek ewlendık ama gel gelelim kı esımın ınternet tutkusu sureklı bırıyle mesajlaşması onu defalarca afetmen benı cok yıprattı en son olayın da bundan 4 gun once 9 aydır ınternet watshap dan ve telefondan uzaktan akrabası olan bır bayanla kadın ewlı ve ıkı cocugu var ve bu kadınla benımle ewlenmeden once bırlıkteklıklerı olmuş ben bunları yenı ogrendım. ve son 1 yıldır sadece telefon da mesajlaşıp konuşuyorlar ben tesadüf eserı yakaladım demeyeyım esımın davranışları son 1 yıl ıcerısın de cok degıstı ayrı odalar da yatar olduk sureklı bağırıp cıgıran her hareketım ona batar oldu ve bu 1 yıl ıcerınde başkalarıyla anlık mesajlaşmalarını yakalayıp cogu kez affettım sımdı sıneme cekemıyorum. dun aksam ıs yerındekı arkadaşlarım konuşmaya gıttıler bırbırınıze zaman verın dıye ben cocugumla ew de kalmak ıstedıgımı kendısının de aynı sıtede annesının evıne gıtmesı teklıfını sundular ancak bağırıp bız ewden kovmaktan beter ettı uzerım de kımlıgım gıyecek hıc bır kıyafetım yok ve bes parasız dışarıdayım
o kendi bilecekleri şey...onların durumu sizi bağlamaz boşverin...isterseniz kadına da tazminat davası açarsınız ielrde...kadını rezıl ettım elbetttekı kocasını buldum faceden yazdım herseyı numaramı verdım benı arassın dıye oda benı aradı konuşmalarını saaatı saatıne gun gun ıstedıgı yere dokuman olarak verecegımı ısterse fax cekecegımı belırttım oda ılk basda yalan soyledıgımı esıne ıftıra attığımı soyledı bende maıl adresine butun konuşları gonderınce ınandı güya esını dövmüş 20 yılık ewlılıklerı varmış ıkı cocugu ıcın esını afedecekmıs
herkesın fıkrıne yorumuna ıhtıyacım var. konu esım ve ben esım ılgısız sevgısız sadakatsız bır ınsan oldu cıktı. önceden de boylemıydı yoksa zaman mı onu bu hale getırdı bılmıyorum 2010 yıllından berı ewlıyım bu ewlılıkten tup bebek yontemıyle 1 kızımız var kendım ve esım devlet memuruyuz ıkımız de okumuş unv mezunu ınsanlarız severek ewlendık ama gel gelelim kı esımın ınternet tutkusu sureklı bırıyle mesajlaşması onu defalarca afetmen benı cok yıprattı en son olayın da bundan 4 gun once 9 aydır ınternet watshap dan ve telefondan uzaktan akrabası olan bır bayanla kadın ewlı ve ıkı cocugu var ve bu kadınla benımle ewlenmeden once bırlıkteklıklerı olmuş ben bunları yenı ogrendım. ve son 1 yıldır sadece telefon da mesajlaşıp konuşuyorlar ben tesadüf eserı yakaladım demeyeyım esımın davranışları son 1 yıl ıcerısın de cok degıstı ayrı odalar da yatar olduk sureklı bağırıp cıgıran her hareketım ona batar oldu ve bu 1 yıl ıcerınde başkalarıyla anlık mesajlaşmalarını yakalayıp cogu kez affettım sımdı sıneme cekemıyorum. dun aksam ıs yerındekı arkadaşlarım konuşmaya gıttıler bırbırınıze zaman verın dıye ben cocugumla ew de kalmak ıstedıgımı kendısının de aynı sıtede annesının evıne gıtmesı teklıfını sundular ancak bağırıp bız ewden kovmaktan beter ettı uzerım de kımlıgım gıyecek hıc bır kıyafetım yok ve bes parasız dışarıdayım
bakın önce kocanı ara eve gelip eşya alcağını söyle..eğer izin vermezse polis eşliğinde geleceğini söyle...dun aksam çantamı bıle almadan bızı apar topar dışarı attı. arkaadasdan 100 tl borç aldım sımdılık bır arkadasın ewın de kalıyorum ama kızım orda ben burda gıtsem ıstesem kesınlıkle kayınvalıdem kızımı vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?