- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
İşi gitsen daha iyi olacak aslında; düşünme sabahları, yataktan kaltığın gibi, duşunu al, giyin ve çık yola.Çıkamıyorum bunalımdan.işe gitmiyorum hergün bi bahane ve artk şaşırmış durumdayım sabah kalkamıyorum col yalnızım cok kötüyüm
Sebep?
İşe gitmek dışarıda olmak daha iyi gelecektir aslında.
Cok doğru ama sabah kalkamıyorum kiİşi gitsen daha iyi olacak aslında; düşünme sabahları, yataktan kaltığın gibi, duşunu al, giyin ve çık yola.
Yürü, bir pastanede çay poça ye, hayatı hisset.
Neden peki??Çıkamıyorum bunalımdan.işe gitmiyorum hergün bi bahane ve artk şaşırmış durumdayım sabah kalkamıyorum col yalnızım cok kötüyüm
Senin neyin varGaliba bende bunalımdayım
Niye ki?Cok doğru ama sabah kalkamıyorum ki
Çok üzgünüm aileme sevgisiz büyümeme arkadaslıklar bitti herkes evli kendi eviyle eşiyle..ben her yerde yalnızım işe de hiç ısınamadımNeden peki??
Cok doğru zaten aynen o bunalıma doğru gidiyorum çok sinirliyim kendimden nefret ediyorum kendimi dövesim varNiye ki?
Bak canım kendine seçenek tanımayacaksın, hani saat çaldımı kalsam mı, bir 10 dk daha yatabilirim aslında diye düşünmeyeceksin. Aklına o fırsatı tanıma, bir halttan anlasaydı seni deprasyona sokmazdı zaten.
Alarmı duydun, fırla. Hop duş, hop giyin, şıp diye yola koyul. Hemen araca binme mümkünse. Yürü biraz, hatta atıştır dediğim gibi. Taze demlenmiş çay iç dışarıda. İnsanları gözlemle. Feel alive diyorum
Yoksa böyle yata yata gidecek bir işinde kalmayacak zaten; o zamanda ben bir baltaya sap bile olamıyorum diye ekstra bir bunalım daha yaşayacaksın.
Hayatımdan memnun değilim tükenmişlik sendromu mu yasıyorum ne bilmiyorumNeden bu ruh halindesiniz peki?
He he bu cok doğruydu ağlanacak halime güldürdün .Yoksa böyle yata yata gidecek bir işinde kalmayacak zaten; o zamanda ben bir baltaya sap bile olamıyorum diye ekstra bir bunalım daha yaşayacaksın.
Umursama kimseyi canım, bir tane hayatın var, kendin için ne doğruysa onu yap. İş arkadaşlarında ilgilenip, üzerinde kafa yoracaklarından sormuyorlar emin ol. Laf olsun, vakit geçsin. Tek böbreğimi aldırdım desen yarım saate unutur millet, herkes kendi hayat telaşesinde.Cok doğru zaten aynen o bunalıma doğru gidiyorum çok sinirliyim kendimden nefret ediyorum kendimi dövesim var
Dediğin gibi yapıcam ama işe gidince insanların bakışlarından cekiniyorum.Hastamıydın neyin vardı niye gelmedin laflarını duymaktan yani içinde hep bunlar var
Hayatımdan memnun değilim tükenmişlik sendromu mu yasıyorum ne bilmiyorum
Canım 28 yaşındasın sanırım daha. Neden bu kadar taktın ki yalnızlığa??Çok üzgünüm aileme sevgisiz büyümeme arkadaslıklar bitti herkes evli kendi eviyle eşiyle..ben her yerde yalnızım işe de hiç ısınamadım
Ah bi bilsem. Hep bi modum düşük. Evde durmak istemiyorum ama evden çıkasımda yokSenin neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?