Bunalımın eşiğinden...

dualarim sizinle.Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz bu zor günleri.Allah size dayanma gücü versin.

Herşey guzel olucak .Olumduz dusunmeyın.Kızınız ve siz çok guclusunuz.Dualarımız sızınle

Nurcum geçecek bu günlerde evladın sağlığına kavuşup koşup oynayacak emin ol.
Sen yeterki gönlünü ferah tut,tüm dualarımız seninle ve evladınla.:dua:

Yavrumm. 100 ayetel kürsi ve 1000 ya şafi çekeceğim prensese .

Allah yardımcınız olsun. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. Içinizdeki yangınları söndürsün. Size huzur sakinlik güven versin. Sabrınız da çok olsun.

kardeşim güzel düşün,güzel dile.bol bol inşirah oku.tüm bunları yaşaman normal.rabbim acil şifa versin.çocuklar çok güçlü,inan hemen toparlayacak. o kapının önünde beklerken rabbim kalbine ferahlık ve sana güç versin.olumlu dua et.yavrum bana sağ salim gelecek de.allah yardımcınız olsun.o kadar çok bu ameliyatı olan sapa sağlam çocuk var ki.
Dualarınız ve yorumlarınız benim için çok kıymetli Allah razı olsun kızlar🌸♥️

Cinnet psikoljik destek almak zorundasın. Bildiğim kadarıyla yanında sana destek olan kimse de yok. Çok zor zamanlar geçirdin ve lohusalık depresyonun normal depresyona dönüşmüş olabilir. Destek almadan geçeceğini sanmıyorum. Hem bu süreçte neler yapıp yapmaman gerektiğini de uzmandan öğrenebilirsin. Allah yardımcın olsun ❤❤❤❤
Nasıl destek alayım ki? Ben konuşalım bile yaşayamadan hastane köşelerinde bekledim. Lohusalık yaşadım mı yaşamadım mı onu bile bilmiyorum...
bunca yaşanılan şeye hangi anne kayıtsız kalabilirdi ki:( bu duygu durumlarım normal değil mi?

Biz sana ne yazarsak yazalım.
Geçici bir ferahlama olur.
Sen bu kaygılara ara ara dönersin.
Çok doğal..

O minnak bedenlere insan acıyı hiç yakıştıramiyor.
Kızımın 35 günlük yoğun bakım serüveni oldu.
Oradayken ciğer patlaması yaşadı.
Göğsünde onun anısı olarak kesi izi duruyor.
Gözüm takildikca üzülüyorum neler yaşadı ama ben yanında yoktum. Sadede 1 buçuk kilo kadardı.
Elini tutamadım. Kokumla rahatlatamadim diye..

Ama o hayata tutunmayı başardı.
Onunla gurur duyuyorum.

Hâlâ sorunlarımız var ama benim kızım onların da üstesinden gelecek inanıyorum.

Daha büyük aksiliklerle yaşama tutunan bir sürü miniğin hikayesini okudum.

Onlar güçlü savaşçılar.
Hayata mücadele etmeyi öğrenerek başladılar.

Anneleri olarak bizler güçlü durmak zorundayız.
Aksi o yavruların büyük başarılarına haksızlık olur.

Rabbim sağlıklı günlere çıkarsın hayirla.
Moralini yüksek tut lütfen..
Allah senin evladına da tez vakitte şifalar nasip etsin. Şükür etmeyi asla unutma.
benim kızım doğdu doğalı hastanelerden çıkmıyor... vücudu harita gibi şimdi oda yetmiyormuş gibi göğüs kafesini açacaklar :(

Bu zamana kadar çok güçlü bile durduğumu düşünüyorum.

Bir de şöyle düşün,
Eylül'ün ne kadar güçlü bir annesi var.
Şimdiden ona ne kadar destek, ne kadar sevgiyle bağlı.
Buda sizi daha güçlü yapacak, aranızdaki bağı, sevgiyi.
Evet zor anlıyorum ( Yıllarca sağlık problemi yaşadım bir çok kez ameliyat oldum )
Ama sana yemin ederim daha güçlü çıkacaksınız o hastaneden.
Acılar bitecek canım.
Allah büyüktür gerçekten.
:KK200: :KK200:
♥️ canım benim inşallah

Allah senin evladına da tez vakitte şifalar nasip etsin. Şükür etmeyi asla unutma.
benim kızım doğdu doğalı hastanelerden çıkmıyor... vücudu harita gibi şimdi oda yetmiyormuş gibi göğüs kafesini açacaklar :(

Bu zamana kadar çok güçlü bile durduğumu düşünüyorum.

Senin güzel kızın da hastane yollarını unuttuğu günlere kavuşacak ınsallah annesi.

Bence de çok güçlü durdun.
Senden doğan kız da anca sen gibi olur. ;)

Çocuğu hasta olan bir anne olarak yaşadıklarınız çok normal. Sizin psikolojik bir probleminiz yok ki. Ben 30 yaşındayım covid oldum annem üzülür diye aileme söylemedim. Sizin somut, elle tutulur bir probleminiz var. Bu çözülmeden hangi destek, hangi ilaç bir annenin içini soğutabilir? Sadece iç dökmeye ihtiyacınız var. Bakın herkes burada sizi dinlemeye hazır. Arada boş yerlere gidin avazınız çıktığı kadar çığlık atın. Yukarda bir duanızı gördüm. Acıları son bulsun diye öyle söylemeyin. Çok mutlu günleri olsun, sağlıklı olduğu günler bir an evvel gelsin diye dua edin. Nefes egzersizleri yapın. Umarım kızınız sağlığına en kısa sürede kavuşur, doya doya ona sarılır, hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.

Eki Görüntüle 2727677
Ablaları ben buraya kuzumun hiç kapanmaya ağzını bırakıyorum. Şu Gülen yüzü hiç solmasın🌸 ona bu gece dua ederek uyur musunuz?
Gözlerim doldu yavrum benim nasilda masumlar kiyamam sana ben rabbim seni annene babana bağışlasın acını göstermesin InşAllah.
C CiNNET NUR canim ameliyata girmeden birgün once haber ver bana yasin okuyacağım eylülümüze canim.

Gözlerim doldu yavrum benim nasilda masumlar kiyamam sana ben rabbim seni annene babana bağışlasın acını göstermesin InşAllah.
C CiNNET NUR canim ameliyata girmeden birgün once haber ver bana yasin okuyacağım eylülümüze canim.
Profilimde gelişmelerle beraber paylaşacağım Allah razı olsun ♥️🌸

Herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir umarım.
ben hiç iyi değilim ve içimi döküp motive olmaya, desteklerinize çok ihtiyacım var.
buraya giriyorum sağa sola sataşıyorum kakara kikiri yapıyorum ama içimdeki tüm bedenimi sıkıştıran bu berbat his geçmiyor.
Nedeni de tahmin edersiniz ki kızım.
Eşimle olan sorunları hallettik iyi ki sizleri dinleyip ani bir karar vermemişim.

hayatımda herşey yolunda gidiyor ama kızımın hasta olması bana hiçbir şeyden zevk aldırmıyor. anlık mutluluklar yaşıyorum sonra hemen geçiyor. :KK43: kızımla yaşadığım bunca şeyden sonra diyorumki ben bu zamana kadar hiç acı çekmemişim ve benim dert sandığım şeyler dertcikten ibaretmiş. evlat meğerse imtihanların en ağırı en zoruymuş...

zırt diye konuya girdim bilmeyenleriniz için kısa bir bilgilendirme yapayım kızım 8 aylık ve en ağır kalp anomalisine sahip bugüne kadar 3 kez ameliyat oldu. ameliyatlardan birinde pıhtılaşma sorunundan dolayı beynine pıhtı attı ve verilmiş sadakamız varmış ki acil müdahale ile sağ salim atlattı. şimdilik atlattı çok şükür ama bu pıhtılaşma kalıtsal olduğu için ve kızım kalp hastası olduğu için hayatının her alanında tehlike arz edecek.

30 kasımda anjiyo olacak genel anesteziyle ve ben ondan bile çok korkuyorum çünkü anestezi sonrası pıhtı atma riski çok yüksek kızımın. ardından açık kalp ameliyatı olacak bu zamana kadar olduğu ameliyatlar hep küçük kesilerle yapılmıştı. ama bu sefer kızımın göğsünü tamamen açacaklar ve bunu düşünmek bile beni çok üzüyor neredeyse sürekli gözlerim dolu içim sıkışık geziyorum :KK43:

hiç mutlu değilim ben kızımı kaybetmekten çok Korkuyorum. inancım tam olsa da bu düşünceden kurtulamıyorum. keşke diyorum kendi kalbimi verebilsem yavrum yaşasa da ben onun acı çektiğini hiç görmesem....

nolur bana teselli verin güzel şeyler söyleyin geçecek diyin atlatacak diyin.... kızımı çok seviyorum onsuz bir hayatı düşünmek bile beni çılgına döndürüyor. bir şeyler söyleyin bana arkadaşlar 😔
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Benim de Eylül adında kızım var 2 aylık olacak o da kalp anomalisiyle doğdu 10 gün önce anjio olduk ama balonla düzelemeyecek bir darlık daha çıktı 😞 15 aralıkta kontrol var ve açık kalp ameliyatı için konuşulacak 😢 Ona her baktığımda içim acıyor. Düşünmemeye çalışıyorum bir şeyi yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyor bir şekilde hatırlanıyor. Sizin yazınızı okuyunca yine aynı korkunç hisler geldi kendimi durduramıyorum 😞😢 Rabbim yavrularımıza şifa versin beterinden korusun Allah yardımcımız olsun kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşAllah 😞 Sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor malesef 😢

Nasıl destek alayım ki? Ben konuşalım bile yaşayamadan hastane köşelerinde bekledim. Lohusalık yaşadım mı yaşamadım mı onu bile bilmiyorum...
bunca yaşanılan şeye hangi anne kayıtsız kalabilirdi ki:KK43: bu duygu durumlarım normal değil mi?
Normal olmasına normal ama desteksiz olmaz ki. Ailen uzakta eşinin ailesi gölge etmesin başka ihsan istemez cinsten. O yüzden bir psikologla veya psikiyatri ile görüşmelisin. Bunu yapmak zorundasın. Çünkü sen güçlü olmalısın ki evladına faydalı olabilesin.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Benim de Eylül adında kızım var 2 aylık olacak o da kalp anomalisiyle doğdu 10 gün önce anjio olduk ama balonla düzelemeyecek bir darlık daha çıktı 😞 15 aralıkta kontrol var ve açık kalp ameliyatı için konuşulacak 😢 Ona her baktığımda içim acıyor. Düşünmemeye çalışıyorum bir şeyi yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyor bir şekilde hatırlanıyor. Sizin yazınızı okuyunca yine aynı korkunç hisler geldi kendimi durduramıyorum 😞😢 Rabbim yavrularımıza şifa versin beterinden korusun Allah yardımcımız olsun kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşAllah 😞 Sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor malesef 😢
Sizin kalbinizde ne var 😢 kıyamam ona korkma annesi sakın benim kızımın 4. Ameliyatı bu... o kadar güçlüler ki insan inanamıyor. 26 günlükken ilk kalp ameliyatını olmuştu. Çok şükür biz yolu yarıladık darısı size olsun inşallah

Normal olmasına normal ama desteksiz olmaz ki. Ailen uzakta eşinin ailesi gölge etmesin başka ihsan istemez cinsten. O yüzden bir psikologla veya psikiyatri ile görüşmelisin. Bunu yapmak zorundasın. Çünkü sen güçlü olmalısın ki evladına faydalı olabilesin.
İnan şu süreçte sadece kızıma odaklanmak istiyorum olan bir tek bana olsun ben en dik en güçlü şekilde kızımın yanında dururum..

Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifa nasip etsin inşallah. Benimde 2 evladım var düşüncesi bile beni benden aldı. Sizin yazdıklarınızı okuyunca boğazım düğümlendi. Kardeşim dirayetli ol Allahın izniyle dualarımız senin yavrun ve diğer hasta tüm evlatlarımızın üzerinde. Rabbim selamete çıkartsın. Rabbim evlatlarınızın nice güzel gününü göstersin. Hayır ve sağlıkla buradan güzel haberlerini paylaşın inşallah.

Seninle önceden konuşuyorduk eski hesabımdan, hatta o zaman sen yeni hamileydin birlikte hamile kalmıştık şimdi evlatlarımız 8 aylık, şifayı veren allah cc tüm umutlarımız tüm kalbimiz, şifanın sahibi rabbimizden ya şafi ismiyle şifalar diliyorum çok zor seninle birlikte o kalp sıkışmasını ben de yaşadım rabbim bir tırnaklarına zarar verdirtmesin. Sana tavsiyem bundan sonra kızın iyi olunca onun iyi olduğunu söylemen ve artık evladın hakkında hiç bi yerde artık konuşmaman çünkü göz nazar her şey var ve bebeklere inanılmaz nazar değiyor

Herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir umarım.
ben hiç iyi değilim ve içimi döküp motive olmaya, desteklerinize çok ihtiyacım var.
buraya giriyorum sağa sola sataşıyorum kakara kikiri yapıyorum ama içimdeki tüm bedenimi sıkıştıran bu berbat his geçmiyor.
Nedeni de tahmin edersiniz ki kızım.
Eşimle olan sorunları hallettik iyi ki sizleri dinleyip ani bir karar vermemişim.

hayatımda herşey yolunda gidiyor ama kızımın hasta olması bana hiçbir şeyden zevk aldırmıyor. anlık mutluluklar yaşıyorum sonra hemen geçiyor. :KK43: kızımla yaşadığım bunca şeyden sonra diyorumki ben bu zamana kadar hiç acı çekmemişim ve benim dert sandığım şeyler dertcikten ibaretmiş. evlat meğerse imtihanların en ağırı en zoruymuş...

zırt diye konuya girdim bilmeyenleriniz için kısa bir bilgilendirme yapayım kızım 8 aylık ve en ağır kalp anomalisine sahip bugüne kadar 3 kez ameliyat oldu. ameliyatlardan birinde pıhtılaşma sorunundan dolayı beynine pıhtı attı ve verilmiş sadakamız varmış ki acil müdahale ile sağ salim atlattı. şimdilik atlattı çok şükür ama bu pıhtılaşma kalıtsal olduğu için ve kızım kalp hastası olduğu için hayatının her alanında tehlike arz edecek.

30 kasımda anjiyo olacak genel anesteziyle ve ben ondan bile çok korkuyorum çünkü anestezi sonrası pıhtı atma riski çok yüksek kızımın. ardından açık kalp ameliyatı olacak bu zamana kadar olduğu ameliyatlar hep küçük kesilerle yapılmıştı. ama bu sefer kızımın göğsünü tamamen açacaklar ve bunu düşünmek bile beni çok üzüyor neredeyse sürekli gözlerim dolu içim sıkışık geziyorum :KK43:

hiç mutlu değilim ben kızımı kaybetmekten çok Korkuyorum. inancım tam olsa da bu düşünceden kurtulamıyorum. keşke diyorum kendi kalbimi verebilsem yavrum yaşasa da ben onun acı çektiğini hiç görmesem....

nolur bana teselli verin güzel şeyler söyleyin geçecek diyin atlatacak diyin.... kızımı çok seviyorum onsuz bir hayatı düşünmek bile beni çılgına döndürüyor. bir şeyler söyleyin bana arkadaşlar 😔
Allah şifa versin canım ya çok üzüldüm.Ama öyle kötüsünü düşünme lütfen tabi ki kızına öyle bir şey olmayacak.Rabbim Şafi ismiyle şifa versin minik prensese

Back
X