zor valla, bebekte küçük elini kolunu bağlar, bekarken ki arkadaşlarınla telefonda, nette sohbet edemiyor musun?
bebeğin büyüdükçe durum değişir bence, daha rahat hareket edebilceğin için
canım benim çok üzüldüm okurken..(benim kuzenim istanbul dışına taşındı geçen yıl hiç kimseyi tanımadığı bir yere gitti akraba yok arkadaş yok fakat çabuk atlattı sadece bayanlara yönelik bu tarz sitelerden evli çocuğu olan arkadaşlar edindi oturduğu şehirde arada bir görüşmeye başladılar sonra yavaş yavaş daha sık görüşür oldular şu an istanbula geri dönmek istemiyor okadar iyi dostlar edindiki sende bu siteden yada bebeğim ve ben gibi sitelerden değişik arkadaşlar bulabilir yakınında olan insanlarda iletişime geçebilirsin belki aradığın dostlar çok yakınındadır dene bence enazından bişey kaybetmezsin...
canımm üzülme ,yalnız değilsin...bende ailemden ve tüm sevdiklerimden uzakta gurbetteyim ....buarada hiç arkadaşım yok ,bu birazda benim seçimim tabii...bir üst kat komşum var oda 54 yaşında ama kafa dengi :)) onunla avuuyorum inan..ama daha çok evimde kızımla ev işleri ile ve nette kk dayım...ianan ben evlenmeden önce o kadar aktif ve sosyal bir insandım ki,neşeli ,bıcır bıcır birşeydim ne telim susar nede baba evimin kapısı boş kalırdı ...şimdi ise gurbette eşim görevi gereği sıksık nöbet tutuyor ve yoğun çalışıyor ama alıştım inan..mutsuzum diyemem...bu 4 duvarı seviyorum neden mi ,huzurum var ,mutluyum,tek sorunum yalnızlık belki ama kzım ve eşim olunca bir arada hele de huzurumuz ve tebessümümüz var ise inan gerisi boş... ki dediğim gibi ben evlenmeden önce o sosyal hayatımı anlatayım sana geçen bir günümü: lisanslı sporcuyum hergün sabahları stada gider ve rutin antremanlarımı yapar,sonrasında çalıştığım radyoya giderdim orada sunucu idim... oradan çıkar,tiyatro eğitimi alıyordum o dönem oraya giderdim,oradan da o gün için hangi arkadaşlarım ile sözleştik ise de oraya :)))) düşün yani...ben yine de mutluyum bu huzur veren yalnızlığımla.... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?