Diyetisyene bende gittim ama verdiği listeye bildiğiniz üzere her zaman uyamam kiArkasiminda böyle bir kilo problemi var diyetisyenden ek besin falan alıyor ve 3 4 kilo bile almaya başladı 1 ayda bunlar aşılmayacak problemler değil
Yok canım diyet listesi değil ilaç veriyor sağlıklı bi şekilde kilo artışı gözlemliyor uygun kiloda durduruyorDiyetisyene bende gittim ama verdiği listeye bildiğiniz üzere her zaman uyamam kiher gün et ağırlıklı yada farklı şeyler evde ki hesap çarşıya uymuyor
Huy galiba eşim beni beğenmiyor değil ben kendimi beğenmiyorum ozguvensiz hissediyorumEşiniz sizi beğenmese sevmese sizinle degil daha kilolu bir bayanla evlenebilirdi. Buradaki olaylara da takılmayın. Rahatsız oluyorsanız okumayın
Çok basit aldatildim başlıklı konuları okumayin eşim diye başlayan konuları okumayin kv görümce yazan konuları okumayındaha komik ve fake konular oluyor oradaki geyik muhabbetleri eğlenceli
Onlar bitmez kilo alsan ayyy ne yedin boyle masallah derler kimseyi memnun etmeye kalkmayın kendiniz memnun değilseniz gidin bir diyetisyene kilo alın ama başkalarına gore hayatınızı yönlendirirseniz bütün ömrünüzü boşa harcarsınız.Huy galiba eşim beni beğenmiyor değil ben kendimi beğenmiyorum ozguvensiz hissediyorumher görenin ay ne kadar zayıfsın kilo al demesinden biktim
Kilomdan dolayı memmun değilim evet diyetisyenin verdiklerine malesef uyamıyorumOnlar bitmez kilo alsan ayyy ne yedin boyle masallah derler kimseyi memnun etmeye kalkmayın kendiniz memnun değilseniz gidin bir diyetisyene kilo alın ama başkalarına gore hayatınızı yönlendirirseniz bütün ömrünüzü boşa harcarsınız.
Kız sen delimisin mankenler o oranda kalmak için aç geziyor. Hiçbirşey yakışmıyor değil. Vücuduna uygun giyinmiyorsundur. Mini dar xs şort giy bakalım. O boy ve bacakta nasıl duracak. Kocanda bayram etsinKızlar merhaba yeni üye oldum20 yaşındayım evliyim sorunum var evet hatta bir kaç sorunum var ilki sürekli olumsuz düşünmem sürekli kadınlar kulübünü okuyup yada böyle programlar izleyip sürekli evliliğim kötüye gidecek sürekli aldatilicam falan gibi düşünüyorum.. (ayrıca bu yaşta evlilik falan demeyin rica ediyorum ben zaten bu konuları kendi vicdanımda sürekli yargılayıp açıktan devam ediyorum ) bir diğer sorunum ise aşırı zayıf olmam 1.70 boyundayım 48 kıloyum asla bir gram fazla kilo alamıyorum ne giysem yakismiyor ve yüzümün falan biraz da olsa dolgunlasmasini istiyorum. Sürekli aldatilicagimi sürekli çirkin olduğumu düşünüyorum zayıf olduğum için yenemiyorum bu korkuyu
TesetturluyumKız sen delimisin mankenler o oranda kalmak için aç geziyor. Hiçbirşey yakışmıyor değil. Vücuduna uygun giyinmiyorsundur. Mini dar xs şort giy bakalım. O boy ve bacakta nasıl duracak. Kocanda bayram etsin
Ama yinede aşırı zayıfım ya begenmiyorum yakışmıyorKız sen delimisin mankenler o oranda kalmak için aç geziyor. Hiçbirşey yakışmıyor değil. Vücuduna uygun giyinmiyorsundur. Mini dar xs şort giy bakalım. O boy ve bacakta nasıl duracak. Kocanda bayram etsin
Bence sen olumsuzluğa kapılıp gitmişsin. Kilo almak istiyorsan yine mücadele et ama bak eşinle aranda bir problemde yok. Kendi kendine problem yaratma kafanın içinde. Sonra bu olumsuzluğu ister istemez evliliğine yansıtacaksın.Ama yinede aşırı zayıfım ya begenmiyorum yakışmıyor
Teşekkür ederimBi ara bende de aynısı olmuştu, BDV'deki sürekli olumsuz konular okuyup okuyup anksiyete atakları geçirmiştim. Sonra çareyi buradan uzaklaşmakta buldum. Şimdi bir şey danışacaksam geliyorum, 3-5 gün takılıp gidiyorum tekrar işim düşene kadarya da bu sitede kalıp diğer başlıklarda da takılabilirsin aşırı geniş ve neredeyse her konuyu içeren bi forum :)
Kilo Almak İsteyenler ! bu konuda soruna daha çok yanıt bulabilirsin, öpüyorum ♥
MalesefBence sen olumsuzluğa kapılıp gitmişsin. Kilo almak istiyorsan yine mücadele et ama bak eşinle aranda bir problemde yok. Kendi kendine problem yaratma kafanın içinde. Sonra bu olumsuzluğu ister istemez evliliğine yansıtacaksın.
Düşünüyorum başka bir postta açtım ama henüz 5 aylık görücü usulü evliyim tabi ki 7 aylık nisan sürecimiz oldu ama yinede evliliğim oturmalı devir çok bozukKilo almak istiyorsan çocuk doğur canım44 kiloydum şimdi 57
Kilo iyi bisey olsa, hic şişmanlar zayıflamak için mide ameliyatı, kelepçe, ve daha bir cok sebeple tonla para heyecanıydı. Su an zaten manken fiziklisin. Ee bir de Doktor kontrolünde 3 4 kilo alsan mükemmel olur yani sen istiyorsun diye.Huy galiba eşim beni beğenmiyor değil ben kendimi beğenmiyorum ozguvensiz hissediyorumher görenin ay ne kadar zayıfsın kilo al demesinden biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?