- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
Çok haklısın.bence zayıf olmak ayrıcalıktır.asla kötü değil.kendinizi sevin eşinizin yanında da asla ayy ne kadar zayıfım çirkinim vs demeyin.aksini söyleyin hatta.Düşünüyorum başka bir postta açtım ama henüz 5 aylık görücü usulü evliyim tabi ki 7 aylık nisan sürecimiz oldu ama yinede evliliğim oturmalı devir çok bozuk
ben geçen gün bir uzmanı dinledim aldatmayan erkek yok dedi .o gunden beri adama zıt gidiyorum.her yaptığı batiyor.bende çok etkileniyorumKızlar merhaba yeni üye oldum20 yaşındayım evliyim sorunum var evet hatta bir kaç sorunum var ilki sürekli olumsuz düşünmem sürekli kadınlar kulübünü okuyup yada böyle programlar izleyip sürekli evliliğim kötüye gidecek sürekli aldatilicam falan gibi düşünüyorum.. (ayrıca bu yaşta evlilik falan demeyin rica ediyorum ben zaten bu konuları kendi vicdanımda sürekli yargılayıp açıktan devam ediyorum ) bir diğer sorunum ise aşırı zayıf olmam 1.70 boyundayım 48 kıloyum asla bir gram fazla kilo alamıyorum ne giysem yakismiyor ve yüzümün falan biraz da olsa dolgunlasmasini istiyorum. Sürekli aldatilicagimi sürekli çirkin olduğumu düşünüyorum zayıf olduğum için yenemiyorum bu korkuyu
Çok haklısın.bence zayıf olmak ayrıcalıktır.asla kötü değil.kendinizi sevin eşinizin yanında da asla ayy ne kadar zayıfım çirkinim vs demeyin.aksini söyleyin hatta.
Bende öyleyimben geçen gün bir uzmanı dinledim aldatmayan erkek yok dedi .o gunden beri adama zıt gidiyorum.her yaptığı batiyor.bende çok etkileniyorum
Evet manken gibi diyolar ama dolgun olmayı istiyorum bendeKilo iyi bisey olsa, hic şişmanlar zayıflamak için mide ameliyatı, kelepçe, ve daha bir cok sebeple tonla para heyecanıydı. Su an zaten manken fiziklisin. Ee bir de Doktor kontrolünde 3 4 kilo alsan mükemmel olur yani sen istiyorsun diye.
Öncelikle çok üzüldüm basın sağolsunAhh be canim canim ben 172 boyundayim ve 10 yil onve esimle tanistigimda 43 kiloydum sen dusun halimi artik kv fotomu gormus ozaman aman oglum bu kiz hastalikli galiba uzak dur demis.yillar icinde biraz biraz aldim. En son gecen sene eylul 48kg dim ve hamile kaldim 5 ayda 11 kilo aldim ve gebeligimle ilgili bir sorundan dokayi sonlandirildi ocakta ve ben ocaktan beri kilo vermeye caliaiyorum anca 4 kg verdimsaglikliysan hic dert etme alacaksin zaten. Sana o laf soyleyenlerde birtaraflarini yirtta senin gibi olmayacagi icin kiskancliklarindan soyluyor ben sana diyimm. Tadini cikar ileride alacaksin buradaki konularida okuyup bende yasayacagim diye dusunmek yerine bir nevi tecrube ve sonuclari diye oku kendine dersler cikar ve sukur et.
Galiba psikolojimi tv programları ve burda ki olumsuz olaylar bozuyorAldatilirim diye düşünüp o durumu çekmeyin kendinize. Neden aldatilcaksiniz? Kilodan rahatsizsaniz cici bebeyle kilo alanlar var. Deneyin sizde alirsiniz
Aynen öyleEn son 5. Siniftayken fakan 48 kiloyumdur son 10 yildir da 63un altini goremedimmm yav merak ediyorum 48 kilo olmak nasi bisi benim de boyum 170 ozendim size vallahiii. Saglikliysaniz zayiflik guzeldir bence kendinize guvenin. Siz bile kendinizi begenmezseniz esiniz nasil begenir
Galiba psikolojimi tv programları ve burda ki olumsuz olaylar bozuyor
O tv programlarını izlemeyin. Kadın cinayeti oluyor. Bunları düşünüp ya ölürsem diye yaşamayalım mı? Hem kendinizle barışın. Ayıla bayıla baktığımız mankenlerde o boylarda o kilolarda
[/QUOT Aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?