Bunalımm

Düşünüyorum başka bir postta açtım ama henüz 5 aylık görücü usulü evliyim tabi ki 7 aylık nisan sürecimiz oldu ama yinede evliliğim oturmalı devir çok bozuk
Çok haklısın.bence zayıf olmak ayrıcalıktır.asla kötü değil.kendinizi sevin eşinizin yanında da asla ayy ne kadar zayıfım çirkinim vs demeyin.aksini söyleyin hatta.

ben geçen gün bir uzmanı dinledim aldatmayan erkek yok dedi .o gunden beri adama zıt gidiyorum.her yaptığı batiyor.bende çok etkileniyorum

Evet manken gibi diyolar ama dolgun olmayı istiyorum bende

Ahh be canim canim ben 172 boyundayim ve 10 yil onve esimle tanistigimda 43 kiloydum sen dusun halimi artik kv fotomu gormus ozaman aman oglum bu kiz hastalikli galiba uzak dur demis.yillar icinde biraz biraz aldim. En son gecen sene eylul 48kg dim ve hamile kaldim 5 ayda 11 kilo aldim ve gebeligimle ilgili bir sorundan dokayi sonlandirildi ocakta ve ben ocaktan beri kilo vermeye caliaiyorum anca 4 kg verdim saglikliysan hic dert etme alacaksin zaten. Sana o laf soyleyenlerde birtaraflarini yirtta senin gibi olmayacagi icin kiskancliklarindan soyluyor ben sana diyimm. Tadini cikar ileride alacaksin buradaki konularida okuyup bende yasayacagim diye dusunmek yerine bir nevi tecrube ve sonuclari diye oku kendine dersler cikar ve sukur et.

En son 5. Siniftayken fakan 48 kiloyumdur son 10 yildir da 63un altini goremedimmm yav merak ediyorum 48 kilo olmak nasi bisi benim de boyum 170 ozendim size vallahiii. Saglikliysaniz zayiflik guzeldir bence kendinize guvenin. Siz bile kendinizi begenmezseniz esiniz nasil begenir

Aldatilirim diye düşünüp o durumu çekmeyin kendinize. Neden aldatilcaksiniz? Kilodan rahatsizsaniz cici bebeyle kilo alanlar var. Deneyin sizde alirsiniz

Öncelikle çok üzüldüm basın sağolsun yorumun için teşekkür ederim

Aldatilirim diye düşünüp o durumu çekmeyin kendinize. Neden aldatilcaksiniz? Kilodan rahatsizsaniz cici bebeyle kilo alanlar var. Deneyin sizde alirsiniz
Galiba psikolojimi tv programları ve burda ki olumsuz olaylar bozuyor

Aynen öyle kendisine saygısı sevgisi olmalı bir insanin

Galiba psikolojimi tv programları ve burda ki olumsuz olaylar bozuyor

O tv programlarını izlemeyin. Kadın cinayeti oluyor. Bunları düşünüp ya ölürsem diye yaşamayalım mı? Hem kendinizle barışın. Ayıla bayıla baktığımız mankenlerde o boylarda o kilolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…