sizin için konuşmuyorum ama bazıları nişanlanınca hemen evlilik bekliyor arkasından , belki böyle düşünüyordur. bir de ücretli maaşı yazın olmaz,tatilde olmaz. 900 bile geçmez eline ayda.nasıl bu kadar arttırıyorda kardese gönderiyor. siz cafede oturup 2 çay bile içemiyrosunuzdur.flört hayatınız bile zayıflamıştır maddiyattan ötürü. branşlarınız ne ? atamanın çok az branşlardan olduğu için mi atanamıyorsunz?
bence iyi düşün daha iş güç yok ortada buna ragmen kardese bakması bekleniyor. evlenince hiçbir şey değişmiyor emin ol.atansa 2000maaş geçse eline bu sefer 1000 gönder diyecek.anladığım kadarıyla hiç durmayacak. ücretli çalışan oğluna nişan yapmamasına hak veriyorum da kardese baktırmasına hak veremedim. o zaman bu kadın siz evlenirken de elini cebine atmaz.
bu hayat senin hayatın iyi düşün taşın.nişanlanmamanızda da bir hayır vardır belki...
benim öyle bi beklentim yok nişan hemen düğün olsun demiyorum bende istemiyorum evliliği. Bilgisayar öğrt. ben öğrtmn değilim geçen yıl mzn oldum bu yıl sınava gireceğim inş.
evlenince öyle yapmaz diyorum çünkü evli abileri var onlar para falan yollamıyor sen bekarsın yolla diyormuş ama evlenince de öyle olacaksa bunu izin vermemeye çalışırım ben çalışacağım sonra keyfi ona buna para yollayacağım... bunu asla kabul edemem