millet dediğin senin kocan babnın evinde çekmezsin çekersin kimse sorgulamaz ama evlenince mecbur çekceksin çekmesen kapıyı gösterirler kimse gözünün yaşına bakmaz kusura bakma o adam çalışıyo akşam eve gelince oflayan puflayan eş deil annesi bile olsa ters teper erkak bunlar ona sorarsan o bütün sorumluklarını yapıyo akşam geldiğinde güler yüz bekliyo sen nekadar kızssanda bana erkekler hep böyle her söyledğine karşı çıkan kadınlardan sürekli dert yakınan kadınlardan erkekler soğur senin eşin seni seviyordur ben bilemem ben genel olarak konuşuyorum böyle devam edersen kusura bakma ama eşini kendinden uzaklıştırırsın dışarı çıkmasına pencereden bakmasına izin vermeyen eşler var saçma sapan şeylerden evde kavga çıkarn eşler bi diğer konularada bak istersen belki biraz hayata daha zor pencerden kadınlar var onlar gibi olmak zorunda deilsin ama en azından seni biraz olsun rahatlatır ben senin için konuşuyorum seni bilinçlendirmek adına kötü amaçlı değil anlıyomusun beni
millet dediğin senin kocan babnın evinde çekmezsin çekersin kimse sorgulamaz ama evlenince mecbur çekceksin çekmesen kapıyı gösterirler kimse gözünün yaşına bakmaz kusura bakma o adam çalışıyo akşam eve gelince oflayan puflayan eş deil annesi bile olsa ters teper erkak bunlar ona sorarsan o bütün sorumluklarını yapıyo akşam geldiğinde güler yüz bekliyo sen nekadar kızssanda bana erkekler hep böyle her söyledğine karşı çıkan kadınlardan sürekli dert yakınan kadınlardan erkekler soğur senin eşin seni seviyordur ben bilemem ben genel olarak konuşuyorum böyle devam edersen kusura bakma ama eşini kendinden uzaklıştırırsın dışarı çıkmasına pencereden bakmasına izin vermeyen eşler var saçma sapan şeylerden evde kavga çıkarn eşler bi diğer konularada bak istersen belki biraz hayata daha zor pencerden kadınlar var onlar gibi olmak zorunda deilsin ama en azından seni biraz olsun rahatlatır ben senin için konuşuyorum seni bilinçlendirmek adına kötü amaçlı değil anlıyomusun beni
uzaklşaşırsa uzaklaşsın kim kimi kapıdan atıyor...erkek bekler ama kadın bekleyemezmi yani bumudur..okadarda yüz vermeyin şunlara..güçlü olun..
Ben lise mezunuyum diye karamsarlığa düşme..herşey üni okumakla olmuyor..bende lise mezunuyum..iş bulabilirsin...
güçlü olmak yuva yıkmakmıdır akıl vermek kolay kocasını sevmese tamam seviyosa kolaymı bukadar öyle güçlü olcaz die boşanmalar arttı aile kavramı die bişey kalmadı eşi dövmüyo kızmıyo sadece biraz romantik deil oda belki kişiliğidir onu değiştiremezssin ona güler yüz gösterirsen oda sana gösterir bağırsa çağırsa bende dicem katlanma sadece bu hayata alışamadığı için bunalmış saçma sapan şeylerle kafasını doldurunca ne olur biliyonmu akşam kocası geldiğinde güçlü olmaya çalışır ve al sana kavga sebebi ozaman sen arkalarında durabilcenmi nerde olcan sen ozaman
bi cevabinizda etegi pardesuyu ustune geçirmis garip tipler goruyorum yorumu yapmissiniz.... yazik bence çok ayip etmissiniz.. ne yani sizin gibi makyaj yapip, saçlarina fon çekmiyorlar diyemi garip oluyorlar sizin gozunuzde?? bu nasil bir dusunce tarzidir?? yazik ya gerçekten yazik size... bu sekilde ocu gibi bakarsaniz insanlara , dogal olarak kendinize çevre edinemeyecek vede arkadas bulamayacaksiniz...çokda normal bence!!!!!!!
belki eşinizin yapısı bu bence beklentileriniz çok yüksek oyüzden mutlu olamıyosunuz kendinizi hangi pozisyonda görüyosunuz bilemem ama bence sizin yaptığınız çocukca evlenmişsiniz artık ve değişmiyo memnun değilseniz o hayattan bitirn ozaman çözüm deil sizin dersiniz haklısınız dememizi bekliyosunuz bence bundan güç alıyosunuzkızmıyorum bakıs acısı bu. ama insan kanım doyuyo evim kendimin deyip mutlu olmak durumunda degil. bu benim durumumun bi level altı için gecerli. cünkü ben görücü usulü evlenmedim.bişiler yasadım beklentim normal die düsünüyorum.ki sorun söylediginz yerde. kendimi ifade edememişim demek. ben esime farklı davranmıyorum. ben yine eskisi gibi davranıyorum. eve gelişini dört gözle bekliyorum tam saatinde yemegi hazır misafirlerini ultra agırlıyorum. kıyafetleri ütülü temiz vs vs. o yüzden oda bana eskisi gibi davranmaya calısmalı enazından. benimle vakit gecirmeye calısmalı, biraz hassas olmalı.yada onu yapamıyosa anlamaya calısmalı en azından yapmak istedigime destek vermeli ki kendimi iyi hissedeyim. aramızda 10 yas var o beni idare etmeli biraz. hayat müsterek sonucta.
güçlü olmak yuva yıkmakmıdır akıl vermek kolay kocasını sevmese tamam seviyosa kolaymı bukadar öyle güçlü olcaz die boşanmalar arttı aile kavramı die bişey kalmadı eşi dövmüyo kızmıyo sadece biraz romantik deil oda belki kişiliğidir onu değiştiremezssin ona güler yüz gösterirsen oda sana gösterir bağırsa çağırsa bende dicem katlanma sadece bu hayata alışamadığı için bunalmış saçma sapan şeylerle kafasını doldurunca ne olur biliyonmu akşam kocası geldiğinde güçlü olmaya çalışır ve al sana kavga sebebi ozaman sen arkalarında durabilcenmi nerde olcan sen ozaman
izmir. koca sehirde insan bulamayan nadir bi tür olarak yasamaktayım
belki eşinizin yapısı bu bence beklentileriniz çok yüksek oyüzden mutlu olamıyosunuz kendinizi hangi pozisyonda görüyosunuz bilemem ama bence sizin yaptığınız çocukca evlenmişsiniz artık ve değişmiyo memnun değilseniz o hayattan bitirn ozaman çözüm deil sizin dersiniz haklısınız dememizi bekliyosunuz bence bundan güç alıyosunuz
20 yaşında ama evlenmiş bende 20 yaşımda evlendim ve şuan anne olmama 3 ay var çekemicekse hayalleri varsa neden evlenmiş ozaman bir kültür farkıdır gidiyo valla lise mezunu sanki 4 yıllık üni bitirmiş gibi konuşuyo kusura bakmayın ama kültür farkı deip sıklan biri çevre falan edinemez evdede sıkılmaya mahküm olur ben ona öyle dioyorum yok sen beni yanlış anlıyosun biz anladık anlıcağımızı bana ister kızın ister sövün ben yazdıklarına konuşuyorum mağazada çalışmışda müdür olcakmışta evlenmesiydi yada çıkmasaydı başında işinden şart koşsaydı herkesin kendi düşüncesi arkadaşım benim düşüncemde bu böyle düşünmeye devam ederse bunalımdan çıkamazherşey karşılıklıdır sev beni seveyim seni...güçlü oalbilir çalışabiliyormuş aile kavramı boşanmamaksa..napıyım öle aileyi..üstelik şuan cevap verdiğimiz kişi 20 yaşıdna henüz 20 zaten en büyük hatayı evlenmekle yapmış eskidenmiş erkek söyler kadın susar...artık devir değişti..kimse kimseyi çekmek zorunda değil..ben z<aten oturup konuşmasını önermiştim..em 20 yaşıdan kızla evlenicek hemde onu el üstünde tutmayacak...
20 yaşında ama evlenmiş bende 20 yaşımda evlendim ve şuan anne olmama 3 ay var çekemicekse hayalleri varsa neden evlenmiş ozaman bir kültür farkıdır gidiyo valla lise mezunu sanki 4 yıllık üni bitirmiş gibi konuşuyo kusura bakmayın ama kültür farkı deip sıklan biri çevre falan edinemez evdede sıkılmaya mahküm olur ben ona öyle dioyorum yok sen beni yanlış anlıyosun biz anladık anlıcağımızı bana ister kızın ister sövün ben yazdıklarına konuşuyorum mağazada çalışmışda müdür olcakmışta evlenmesiydi yada çıkmasaydı başında işinden şart koşsaydı herkesin kendi düşüncesi arkadaşım benim düşüncemde bu böyle düşünmeye devam ederse bunalımdan çıkamaz
erkek falan değil kadınım ama ben böyle düşünceleri tasvip etmiyorum bende 21 yaşındayım bende 20 yaşında evlendim evlilik bu işte her erkek bir olmuyo hakkımız her kadının hakkı ama olmuyosa neyapcan abartmanın anlamı yok bence etrafımdakilerle kültür farkı varmış sen yapıyosun kültür farkını türbanlı dediğin insanların kültürü emin ol senden fazladır ama kimse senin gibi ortalıklarda kültür farkı die gezmiyo ben senin düşüncelerine kızıyorum eşimi kötülemiyorum dioyosun ama anlayışı eksik diosun bu kötülemek değilde ne oluyo peki soruyorum sanasu konusmadan erkek misiniz diye sorasım gelio ama olamaz heralde. ya haklısınız demelerini istesem nie sorayım napabilirim diyim insanların tavsiyelerini dinleyeyim. ben esimi yerden yere carpmısım gibi konusuosunuz. insanlar evliligin ilk zamanlarında olabilir bunlar derken bu kadar farklı bi konusma sasırtıyo beni. su söylediklerime yüksek beklenti diosanız siz ne bekliyosunuz merak ediyorum. bu kadarı hakkımız bence.
ben senin gibi kültür farkı var çevremdekilerle oyüzden yalnızım demiyorum benim arkadaşım ittüde genetik mühendisi diğer arkadaşımda ilkokul mezunu ben bundan huzursuzluk duymuyorumki yerimide bilirim çok şükürsizde lise mezunuymussunuz sizin mantıktan yola cıkarsak sizde kültürsüz oluyosunuz..
erkek falan değil kadınım ama ben böyle düşünceleri tasvip etmiyorum bende 21 yaşındayım bende 20 yaşında evlendim evlilik bu işte her erkek bir olmuyo hakkımız her kadının hakkı ama olmuyosa neyapcan abartmanın anlamı yok bence etrafımdakilerle kültür farkı varmış sen yapıyosun kültür farkını türbanlı dediğin insanların kültürü emin ol senden fazladır ama kimse senin gibi ortalıklarda kültür farkı die gezmiyo ben senin düşüncelerine kızıyorum eşimi kötülemiyorum dioyosun ama anlayışı eksik diosun bu kötülemek değilde ne oluyo peki soruyorum sana
2 kere üniversite sınavına girdim.ailevi nedenlerden dolayı hiç çalısamadıgımdan 2 yıllık tuttu sadece. 7 ay öncede erkek arkadasımla evlendim. temizlik yemek yatak ücgeninde gecio hayatım. arada sülalecek kahvaltıya gidioruz.nedense 2 kişi dısarı cıkmadık evlendigimizden beri.bi kac kere aksam dısarı cıktık yine birilerini topladı.ilk dogumgünümde eve gec geldi hediyemi almayı unuttu.sevgililer gününe kandil dedi bi sap cicek bile almadı.kendi evimiz die garip bi semte tasındık. sokakta yürürken bile rahat yürüyemiyorum. heryer yokus zaten. insanlarla aramızda kültür farkı var.rahat rahat giyinemiyorum bile.evlenmedn önce calısıyordum avm oldugu ve uzak oldugu için mecburen bıraktım.simdi arıyorum daha uygun bi iş te bulamıyorum. evin içinde tıkılıp kaldım. sehir içinde arkadasımda yok liseyi baska bi yerde okudugum için. merkeze insem simit keyfinde kayınvalidemle oturuyorum ancak.napıcagımı bilemiyorum. üniversite sınavına hazırlanıyım diyorum. sonra acıkögretimden okuyorum zaten die düsünüyorum. işi bulamıyorum. ehliyet aldım bu zaman zarfında. gitmek istedigim her kurs para. kocamdan para istemeyede alısamadım henüz. durup durup aglıyorum evin içinde. asabilesiyorum esimlede kavga ediyoruz sonra. neyse ben seni bunalımınla basbasa bırakıyım dio. odunsun diyorum bende anlamıyosun beni. ev hanımlıgı denio buna dio. ev işlerinide erteliyorum artık. 13 kilo aldım bu zaman zarfında. ne yapıcagımı bilemiyorum. kendimi sıkısmıs gibi hissediyorum.
ben senin gibi kültür farkı var çevremdekilerle oyüzden yalnızım demiyorum benim arkadaşım ittüde genetik mühendisi diğer arkadaşımda ilkokul mezunu ben bundan huzursuzluk duymuyorumki yerimide bilirim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?