Bunalıyorum..

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Merhaba kızlar..biliyorsunuz yakın zaman içinde ilişkimi Bitirmiştim. Doğru olmadığını ve bana iyi gelmediğini düşünerek.. Ama şu günler içinde bulunduğum durum da dahil çok bunalıyorum. Allaha şükür sağlığım yerinde.. Neler için Allaha şükretsem azdır.. Bu süreçte sürekli Evdeyim, 2-3 Ay sonra işe gireceğim. oruç dolayısıyla çok etkinliğimde olmuyor çok bunaldım. Sürekli kendi kendime kafama takıyorum bazı şeyleri neden olmadı niye böyle oldu tarzı. Odamdan çıkmak istemiyorum sanki odamda kendim için ayrı dünya kurduğumu hissediyorum. Kimse ile konuşmak gelmiyor içimden uyuyorum sürekli. İçimden bişe yapmak gelmiyor. Tek başıma kalınca da sürekli geçmiş bitmiş olan ilişkimle olan şeyler aklıma geliyor sürekli neden böyle diye kafama takıyorum. Bazen onunla olan anları özlüyorum o olsaydı diyorum ama onun olmasını ben istemedim, bnm kadar değer vermiyordu bana.. Özlüyorum sonra toparlanıyorum hemen.. Bazen kendimi dışarı atıp yürüyüş yapıyorum özgür olduğumu hissediyorum. Ama şu günler ramazan da olduğu için içimden hiç birşey yapmak gelmiyor, içimden etrafımda ki insanlar nasıl bu kadar mutlu diyorum hep. Bunaldım kızlar işte. Yaptığım hiç birsey yok. Kk da takıliyorum bi yerden sonra Burda yazılanları okudukça içim kararıyor. İyice karamsar oluyorum. Çok bunalıyorum benim için önerileriniz var mı?

Ramazan paylaşma ayıdır, sende kendini odana kapatma çık umudunu-sevincini-üzüntünü-imkanını... neyini istiyorsan paylaş, öyle daha mutlu olursun.
Bugünlerde geleceğin geçmişi olacak, en azından bundan sonrasını iyiki diye anmanı sağlayacak şekilde yaşamaya odaklan.

Back