bunalttilar artik

Esim ailesine cok duskun uzak kalamiyo nisanliyken fark etmistim bu durumu ayrilmak istedigimi soyledim oldurrurum kendimi dedi intehara tesebbus etti bende vijdanliyim ayrilmaktan vazgectim kendimi yaktim

Eşiniz de çok tuhaf.
Ayrı eve çıkacaksınız diye mi kendini öldürecek..
Hem zayıf hem inançsız..
Siz daha çook bunalırsınız..

Kiraya cikarmak istemiyoler ayrica arsa alicaz arsayida evlerinin karsisindan almamizi istediler kizdim bende hic kimseye yakin olmak istemiyorum yuz goz olmak istemiyorum dedim bir gun kustuler devliki gun hic bisey dememisimgibi davrandilar

Benim buyuk aplam ayrildi bende ayrilirsam bunlarin geninde var derlere uzak eve tasinmaya gelince sakadina buldurdum kayinbabama dedim senden uzaga gocucem diye oraya gelemezmiyim diyo nasil bir hata yapmisim da evlenmisim simdi pismanim
Ya mutlu değilsen ayrıl tabi ki milletin düşüncesinden sanane.Niye geninde var desinler,evlenmek ne kadar normal bir şeyse ayrılmakta o kadar normal.İnsanlar evlenebilir,anlaşamayıp ayrılabilir yani.Sen böyle sıkıntılar yaşarken o kafana taktığın millet sana yardımcı oluyor mu şuan? Lütfen böyle saçma sapan şeylere kafanı takma.Önce eşinle konuş,ayrı eve çıkmak için ikna et.Eğer ki kabul etmezsen ben boşanmak istiyorum,tahammül edemiyorum artık de.Kabul etmezse ailen arkandaysa boşan yani.Ne zorun var çekiyorsun bu aileyi? Böyle saygısızlık yapılır mı bir insana yahu? Ne haddini bilmez insanlar bunlar böyle.

Cikacam kiraya dedim noluyo otur oturdun yerde diyolar birakmiyolar ya eltim uzak yere goctu kadincagiz geri yakin dan kiralik ev tuttular yanlarina getirdiler suluk gibi yapitiklari insani birakmiyolar
O zaman akilli olun uleynn diyeceksin
Kocanada baban ne vuruyo kapimiza tak tak ya ailenle konusup bu isi cozersin ya pasa pasa kiraya cikariz yada seni bosarim diyeceksin hemen hemen biseyler yap delirecem diyeceksin..

Esini al git tasin, kapi zilini de sök, ararlarsa cikma.
Herseye evet denmez. Esin mi acti telefonu aa kahvalti mi hazirlancak, al telefonu elinden disari cikcam de. Esine cok kizdim cok. Sen daha ne yapacaksin. Sen de kendine zaman ayiracaksin.
Duymamazliktan gel, kapiyi en sonunda kirsa da isim vardi aaa noluyo dersin.
Yüzsüzlerle bas etmek zordur.
Ne demek adamin eli ayagi yokmu da sana hazirlatiyor. Gercekten sinirlendim. Hele bir de calisiyorsun.
Iyi sabirlisin yine de. Esinle cöz mutlaka bu konuyu, adam hic mi dinlemiyor ya seni

Eşinde sende çalışısıyorsan ne işin var onların evınde ? 800 - 900 kira verırım bu saçmalığı çekmem ! Suç sende ve eşinde ekonomik özgürlüğünüz var ne bu böyle saygısızlık ?

Benim buyuk aplam ayrildi bende ayrilirsam bunlarin geninde var derlere uzak eve tasinmaya gelince sakadina buldurdum kayinbabama dedim senden uzaga gocucem diye oraya gelemezmiyim diyo nasil bir hata yapmisim da evlenmisim simdi pismanim
Kayınpederinin başka işi gücü yok mu
Genelde kayınvalideler böyledir ama sizinki rolü üstlenmiş

Ona verdiğin maaşla gider kira ödersiniz, eşin kiraya zor diyo da bedavaya mı oturuyo sanki

allah belalarını versın

Esim ailesine cok duskun uzak kalamiyo nisanliyken fark etmistim bu durumu ayrilmak istedigimi soyledim oldurrurum kendimi dedi intehara tesebbus etti bende vijdanliyim ayrilmaktan vazgectim kendimi yaktim

tamam işte şimdide o vicdanını sizden yana kullansın sizede yazık ozaman .o fedekarlığı onun için yaptınız ömrü billah bu devran böylemi sürecek yani!!

Ay ne insanlar var ya , bu iş kötü olmadan lehinize dönmez görünen o.

yahu açma kapıyı falan
3-5 gün devam ederler sonra bırakırlar
yemek falanda yapma
Eşi kızıyomuş kavga çıkarıyomuş
Bi de sanmam normalde vazgeçerler de bunun kayınpeder normal değil ki
Taşınacam demiş kadın, taşın oraya gelemem mi sanki demiş. Şaştım koca adam başka işi gücü yok mu

Bence biran önce evinizi taşıyın. Hadi eşinizin ailesi böyle davranıyor anlayabiliyorum ama eşiniz neden sizi ezdiriyor?

Bir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasina

Konu sahibi sizde cidden birileri ay daraldım derken size yapılanlar için daraldım demiş .
Yani hayatı böyle yaşıyorsanız zorlaşır tabi sizin için bazı şeyler.

Canım annen-baban ne diyor duruma? Belki onlar eşinle konuşursa ikna olabilir? Ya da kendi ailesi ile konuşabilir? Ya ablan ayrılmış demek ki olacak gibi değilmiş ne alakası var "genlerinde var bunların" diyecekler? Hem derlerse desinler aynı zamanda kendileri için" gelini kaçırttılar" denecek.

Anneme babama cok iyiler beni birakmadiklari gibide annemi babamida birakmiyolar sizingibisini gormedik falan diyolar koyden ne gelirse ailemede gonderiyolar da babamda kizim iyiler iste daha kotulerini dusun bir sure katlan idare et napican mukafatini verir Allah diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…