- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Esim ailesine cok duskun uzak kalamiyo nisanliyken fark etmistim bu durumu ayrilmak istedigimi soyledim oldurrurum kendimi dedi intehara tesebbus etti bende vijdanliyim ayrilmaktan vazgectim kendimi yaktim
Kiraya cikarmak istemiyoler ayrica arsa alicaz arsayida evlerinin karsisindan almamizi istediler kizdim bende hic kimseye yakin olmak istemiyorum yuz goz olmak istemiyorum dedim bir gun kustuler devliki gun hic bisey dememisimgibi davrandilaryazdıklarını okuyunca ben bile sinir oldum yaşadığın duruma. Allah sana sabır versin. hem çalışıyosun hemde hizmetçi gibi kullanılmak insanin gücüne gider tabi. bence eşini daha çok sıkıştırman lazım taşınmak için. yoksa böyle iyice dert sahibi olursun. düzelmez kimse inan kendin yıpranırsın..
Ya mutlu değilsen ayrıl tabi ki milletin düşüncesinden sanane.Niye geninde var desinler,evlenmek ne kadar normal bir şeyse ayrılmakta o kadar normal.İnsanlar evlenebilir,anlaşamayıp ayrılabilir yani.Sen böyle sıkıntılar yaşarken o kafana taktığın millet sana yardımcı oluyor mu şuan? Lütfen böyle saçma sapan şeylere kafanı takma.Önce eşinle konuş,ayrı eve çıkmak için ikna et.Eğer ki kabul etmezsen ben boşanmak istiyorum,tahammül edemiyorum artık de.Kabul etmezse ailen arkandaysa boşan yani.Ne zorun var çekiyorsun bu aileyi? Böyle saygısızlık yapılır mı bir insana yahu? Ne haddini bilmez insanlar bunlar böyle.Benim buyuk aplam ayrildi bende ayrilirsam bunlarin geninde var derlere uzak eve tasinmaya gelince sakadina buldurdum kayinbabama dedim senden uzaga gocucem diye oraya gelemezmiyim diyo nasil bir hata yapmisim da evlenmisim simdi pismanim
O zaman akilli olun uleynn diyeceksinCikacam kiraya dedim noluyo otur oturdun yerde diyolar birakmiyolar ya eltim uzak yere goctu kadincagiz geri yakin dan kiralik ev tuttular yanlarina getirdiler suluk gibi yapitiklari insani birakmiyolar
Kayınpederinin başka işi gücü yok muBenim buyuk aplam ayrildi bende ayrilirsam bunlarin geninde var derlere uzak eve tasinmaya gelince sakadina buldurdum kayinbabama dedim senden uzaga gocucem diye oraya gelemezmiyim diyo nasil bir hata yapmisim da evlenmisim simdi pismanim
allah belalarını versınMeraba arkadaslar biraz sıkacağım sizi ama icimi dokmezsemde cok kotu patlicam. Bir senelik evliyim herkezin sorunu kayinvalide elti olur benim ise ucuncu sotunum kayinbaba bir senelik evliyim esimin ailesinin evinin altinda oturuyoz ama nasil oturuyoz burnumdan fitil fitil getiriyolar ufacik biseyde evden cikin diyolar. Calisiyorumda cok sukur gunduzleri yuzlerini gormuyorum kaynananam cok sırtakci bir kadin dir dir dir hic susmaz kayinbabada oyle bes bucukta eve geliyorum nasil geliyorum uzerime cikarmadan kapi calmaya basliyo tan tan tan cok anlayissiz bir aile kaynanamda kayinbabada hic demiyolar bu gelin isten yeni geldi izeri deyistirsin falan yik banyoya giriyorum banyodan cikana kadar tan tan tan insan iki dk susar ya beni disari cagriyolar islerine yardim etmem icin yada yukari cagriyolar yemek yapmam icin dogrusu evimiz ayri ama birakmiyolar benim dus kapim hep acik olacakmis istediklerigibj girip cikacaklarmis nasil insan bunlar ya evin arkasinda ahirda fare cardin hersey var iceri girer diyorum dusuncesizler ya umursamiyolar bile bir pazar gunu tatilim pazar gunleride sabahin 7 sinde kapim calmaya basliyo ya ben bir hafta gunduz iste calisiyom aksam evde birakinda evimde uyuyayim. Saat 7 d ne uykusu bu diyolar evimiz ayri sizene kahvaltiyi ben hazirlicakmisim kaynanamin basi agriyomus oylen yemeklerinideb en yapiCakmisim neyse onada tm ama kayinbaba akeabalarinida yoldan gecen oldumu gelin yemek yiyelim yada arayip yemek yiyelim diyo kendi evigibi rahat davraniyo bu pazarda babam piknige goturecekti hazirlandim kapi caldi saat 8 yine kahvalti istediler esime dediler benim esimde kirmamak icin tm hazirlar demis cildirdim resmen kafami duvarlara vuruyom babamgil disarda bekliyolar esime kizdim bagirdim cagirdim niye piknige gidecek demedin dedim azima geleni saydim ciktim gittim evden osandim biktim artik onlar yuzune esimle kalga etmekten osandim artik gocelim diye yalvariyorum esimde hatanin coguda gocmuyor neymis kiraci olmak zormus soyle boyle ha bu arada kayinbabaning ozu benim maasimda aylik gunumu hesapliyo aylik gununde para istiyo adamin cebinde desteyle para var masallah ama cok paraci oldugu icin bizinkindende meded umuyor gozu uc kurusumuzda baba elimizde para kalmiyo diyirum iki milyari napiyon diyo baba biz ac susuzmu yasiyoz elektirik su var cehiz taksidi oduyoz yemesi icmesi tupu odunu var hersey para elimizde para kalmiyo diyorum adam inanmiyo arkadas Allah gozuni doyursun paradanda gectim azicik rahat biraksinlar rahatca uyuyayim butun param kendilerin olsum kafam rahat etsin yeterki sizleride bunalttim kb.
Esim ailesine cok duskun uzak kalamiyo nisanliyken fark etmistim bu durumu ayrilmak istedigimi soyledim oldurrurum kendimi dedi intehara tesebbus etti bende vijdanliyim ayrilmaktan vazgectim kendimi yaktim
Eşi kızıyomuş kavga çıkarıyomuşyahu açma kapıyı falan
3-5 gün devam ederler sonra bırakırlar
yemek falanda yapma
Bir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasinaYa mutlu değilsen ayrıl tabi ki milletin düşüncesinden sanane.Niye geninde var desinler,evlenmek ne kadar normal bir şeyse ayrılmakta o kadar normal.İnsanlar evlenebilir,anlaşamayıp ayrılabilir yani.Sen böyle sıkıntılar yaşarken o kafana taktığın millet sana yardımcı oluyor mu şuan? Lütfen böyle saçma sapan şeylere kafanı takma.Önce eşinle konuş,ayrı eve çıkmak için ikna et.Eğer ki kabul etmezsen ben boşanmak istiyorum,tahammül edemiyorum artık de.Kabul etmezse ailen arkandaysa boşan yani.Ne zorun var çekiyorsun bu aileyi? Böyle saygısızlık yapılır mı bir insana yahu? Ne haddini bilmez insanlar bunlar böyle.
Esim ailesine cok duskun biri ailesini nasil seviyosa benide oyle cik seviyor iki tarafada yakun olmak istiyorda iste ince dusunemiyoBence biran önce evinizi taşıyın. Hadi eşinizin ailesi böyle davranıyor anlayabiliyorum ama eşiniz neden sizi ezdiriyor?
anlaşılan o ki gelin niyetine hizmetçi almışlar....
kurtulmanızın tek yolu uzak başka bir eve taşınmak
Anneme babama cok iyiler beni birakmadiklari gibide annemi babamida birakmiyolar sizingibisini gormedik falan diyolar koyden ne gelirse ailemede gonderiyolar da babamda kizim iyiler iste daha kotulerini dusun bir sure katlan idare et napican mukafatini verir Allah diyorlarCanım annen-baban ne diyor duruma? Belki onlar eşinle konuşursa ikna olabilir? Ya da kendi ailesi ile konuşabilir? Ya ablan ayrılmış demek ki olacak gibi değilmiş ne alakası var "genlerinde var bunların" diyecekler? Hem derlerse desinler aynı zamanda kendileri için" gelini kaçırttılar" denecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?