- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Dayanamazsan otur çek o zaman ne diyeyim.Kocanda ağlayacağına bu işe bir çözüm bulsun.İnsan karısınıda düşünür biraz.Ya gider başka eve ya da ailesiyle konuşur bu şekilde davranmayın der.Madem bir çözüm bulamayacaktı evlenmeseydi o zaman.Bir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasina
Bence konu sahibinin eşi annesi ve babası için hizmetçi almış. Hem para vermiyor, hem de ondan para alıyor. Süper ticaret!
Gunahi boynuna da kaynanamin akrabalari buyucuyle cok ugrasiyo bizede bisey yaptirdimi acaba diye dusunuyorumDayanamazsan otur çek o zaman ne diyeyim.Kocanda ağlayacağına bu işe bir çözüm bulsun.İnsan karısınıda düşünür biraz.Ya gider başka eve ya da ailesiyle konuşur bu şekilde davranmayın der.Madem bir çözüm bulamayacaktı evlenmeseydi o zaman.
Sizin basinizdadami boyle bir olay varBi apla vakası daha
Eee sen gülersen millet tabi geri durmazAynen aglanacak halime guluyorum
Şimdi konunun hangi kısmı büyüyle alakalıGunahi boynuna da kaynanamin akrabalari buyucuyle cok ugrasiyo bizede bisey yaptirdimi acaba diye dusunuyorum
Şimdi konunun hangi kısmı büyüyle alakalı
Kayınpederin olur olmadık zamanlarda kapıya tan tan tan vursun diye mi yapılmış sence büyü
Psikolojim bozuldu iyiceEee sen gülersen millet tabi geri durmaz
Halinden memnun sanırlar
Sende ağlaBir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasina
Yok canm. Ben başka bişey kastetmiştim. Diğer üyelerden anlayan çıkacaktır mutlaka. Benim kayınbabam ve kv muhteşem insanlar. Ayrıca başka şehirdeler. Haa yakınımda olup sana yapılan bana yapılsaydı ikisininde ağzının payını verir birdaha kapımın önünden bile geçemeyecek kıvama getirirdim emin olSizin basinizdadami boyle bir olay var
Böyle konulara girme hiç,yasak çünkü konun kapanır yoksa.Büyüyü falan boşver sen ne yaparlarsa yapsınlar.Sen kocanla konuş taşın ordan,kabul etmezsen ben boşanıyorum de başka yolun yok.Ya da oturup çekeceksin hayatın boyunca.Gunahi boynuna da kaynanamin akrabalari buyucuyle cok ugrasiyo bizede bisey yaptirdimi acaba diye dusunuyorum
Hayir kiraya cikamammiz esimi ikna edememem oraya bagli kalmamiz anlatabildimmi
Bir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasina
o kıyamadığınız eşiniz sizi her gün ağlatıyor sanırım. üstüne anne babasına hizmetçi etmiş. buda yetmez birde kazancınızı onlara hediye etmiş. bu şekilde belki bir süre daha gidersiniz ama elbet patlar bu evlilik. çözüm bulmazsanızBir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasina
Bence saçmaHayir kiraya cikamammiz esimi ikna edememem oraya bagli kalmamiz anlatabildimmi
Bunu cozecek olan sizsiniz. Ya esiniz onlara tavrini koyacak, ya siz esinize tavrinizi koyacaksinuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?