bunalttilar artik

bu ne ya hizmetçimi almışlar seni.Çalışan bir kadınsın çalışan kadın kendi evine zor yetişirken birde onlaramı hizmet edicekmişsin.Kardeşim ne yap ne et o evden ayrıl yada kocana resti çek.Onlarda seni çağırdıklarında hastayım falan de geçiştir.Evne geldiklerindede kapıyı açmadan müsait değilim şu an de

Kocanın laftan anlayacağı yok ya da sen anlatamayacaksın gibi
En iyisi kaynına bi kız bul, bu daha kestirme yol geldi gözüme
Kaynim buldu sozlu gibilerde oglan niye evlensin kizi alip alip kiyti koseye goturuyo arabayla geri evine burakiyo bir sene sonra evleneceklermis

Kizlar Allah cumlenizden razi olsun rahatladim konusunca sizin cevaplarinizla cesaretimi topladim bugun yine konusurum insallah es anlayis gosterirde kurtulurum vaktinizi ayirdiginiz icin cookk cook tesekkurler
Ama eşin ağlarsa hemen yelkenleri suya indirme tamam mı, geçen ki gibi
Senin gözünün yaşına kimse bakmıyo

Allah yardimcin olsun. Okurken sinirim bozuldu resmen. Esinle konuş anlat detaylı, mutsuzum de. Gerçi söylemene bile gerek yok her şeyi görüyor. Ama bi şekilde eşini ikna edip başka yere taşının. Yoksa senin için hayat çekilmez olur her geçen gün

Esin ayrilmak istediginde intihara tesebbus etmis ama ayri eve cikmazsan el birligiyle seni cildirtacaklar. İkna olmuyorsa bosanma blofu yap bence

E cikin evden

Allah gani gani sabır versin . Kocan azcık cesaretli olsun sende çalışıosun kiraya çıkmak o kadar da zor olmasa gerek her gün üçüncü şahıslar yüzünden kavga edeceğinize mutlu mesut kuru soğan yiyin daha iyi

Valla eşin nasil rahatsiz olmuyor bu durundan pazar günp sabhin köründe kapiI caliyorlar. CikmIormu evden ozaman sen cikacan ya cikariz yada boşaniriz bitti. Madem.laftan anlamiyor anlatacaksin. Ben olsam.bir dakikka durmam ne demek kapi acik durcak belki din atletle dolaşcam evde. Kocanda iş yok senin kusura bakma. Annenin evine git ciddi oldugunu anlasin

durumun cok kotuymus allah yardimcin olsun bana .senin esinde iş yok .ezdiriyo ailesine karsi seni .otur adam akilli konus esinle,yada ayril olsun bitsin bu ne ya şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…