- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi blue_ismyheart
-
sorma asmu ,profil fotomda kendi resmin vardı değiştridim aile resmimizi koydum,olmadı eşimle fotomuzu koydum..ne desem bilmiyorum.şimdi akşamlar yüreğim ağzımda.bence hiç bulaşmaman mantıklı.
zaten aklı başında biri olsa 11 sene sonra, evli çocuklu bir bayanı eklemezdi.
instagramda engel var mı bilmiyorum.varsa söyleyin lütfen.profilim kapalı zaten.ekldediğinde reddediyorum.1 gün olmadan tekrar ekliyor.Her yerden engelleyin ?
başka işi yok herhalde. evlenmiş mi kendisi?sorma asmu ,profil fotomda kendi resmin vardı değiştridim aile resmimizi koydum,olmadı eşimle fotomuzu koydum..ne desem bilmiyorum.şimdi akşamlar yüreğim ağzımda.
sadece insta. hesabım var zaten.bir de kapatırsam eşim şüphelenir diye düşünüyorum.ayrıca böyle adamlar yüzünden sevdiğim birşeyden geri kalmak ağırıma gitti.Sosyal medya hesabınız olmazsa olmasınız değilse , kapatın .
11 yıldır inatla iletişim halinde olmak isteyen biri , sana ulaşamazsın mümkünse.
Var şekerim var...instagramda engel var mı bilmiyorum.varsa söyleyin lütfen.profilim kapalı zaten.ekldediğinde reddediyorum.1 gün olmadan tekrar ekliyor.
Ben kullanmıyorum o yüzden bir fikrim yok ama mutlaka engelleme vardir diye dusunuyorum. Ya da kapatın hesabınızı evliliğinizden kıymetli değil sonuçta değil mi ? Ne diye hala peşinizde ?!instagramda engel var mı bilmiyorum.varsa söyleyin lütfen.profilim kapalı zaten.ekldediğinde reddediyorum.1 gün olmadan tekrar ekliyor.
normal zaman değil şu an,bir sürü sorunla uğraşıyoruz...o sebeple hıncını çıkarabilir adamdan..söyleme taraftarı değilim.engelleyin. eklemeyin. derdi neyse kendine saklasın.
eşiniz sağduyulu, normal, aklı başında biri ise durumdan haber edin. ama müdahale etmesin veya sizin canınızı sıkmasın. huyunu bilirsiniz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?