bunca sıkıntı içinde ne gereksiz işlerle uğraşıyorum

ben kendim halletmek isterim öncelikle.işin içinden çıkamayacağım bir durum olursa eşimi bilgilendirmek taraftarıyım.
O zaman en mantıklısı engellemek ama hala farklı hesaplarla iletişime geçmeye çalışırsa mutlaka eşinizi geç olmadan bilgilendirin Sonra birde niye bana en başında söylemedin diye laf kalabalığı çekmek zorunda kalırsınız. Allah yardımcınız olsun böyle insanlarla uğraşmak zor

sağolun,zormuş gerçekten de..böyle biri de değildi eskiden,şimdi derdi nedir bilemiyorum.engellendiğini görünce vazgeçeceğini umuyorum.biraz hayatımız durulsun sonra söylerim belki de,haberin olsun böyle birşey olmuştu diye..

Engelleyin sizi gorur ama ekleme istegi gonderemez.
Bir de mesaj isteklerini bir kontrol mu etseniz acaba, bu kadar israrla ekliyor bi sey dicekmis gibi geldi bana
mesaj isteği nedir???sinirlerim bozuldu cidden gülüyorum şu anda....
dm sadece arkadaşlarıma açık değil mi zaten? başka bir mesaj isteği mi var bilmediğim?

Arama geçmişini silin. sonra hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin. Profiline girdiğiniz için aramada ilk o çıkar. Aklıma geldide söylim dedim
dediğinizi yaptım çıkış yaptım ama tekrar girip ara kısmında o onun baş harfine bastığımda ilk o çıkıyor...

dediğinizi yaptım çıkış yaptım ama tekrar girip ara kısmında o onun baş harfine bastığımda ilk o çıkıyor...
Hadi ya bende de arada oluyor o durum. Telefonun ayarlardan uygulamanın ön belleğini temizleyebilirsiniz. sonra tekrar giriş yapmanız gerekir. Hiç olmadı telefonu yeniden başlatmak uygulamayı silip yüklemek kalır ki bunlar uğraştırıcı
Şöyle de olabilir. Kişinin baş harfi ne ile başlıyorsa atıyorum A. A ile başlayan kişileri aratıp onun en altlara düşmesinide sağlayabilirsiniz.

mesaj isteği nedir???sinirlerim bozuldu cidden gülüyorum şu anda....
dm sadece arkadaşlarıma açık değil mi zaten? başka bir mesaj isteği mi var bilmediğim?
Takiplesmediginiz insanlar dm atinca istek olarak dusuyor girmeden gozukmuyor
Mesaj kutusuna girin sayfayi asagiya cekin yukarda mesaj istegi diye yazar eger geldiyse
Ben de yeni cozdum sayilir

uygulamaya girxim ama önbellek nasıl temizlenir hiçbir şey yok bununla ilgili.
silmek uğraştırıcı olur evet.
son söylediğini deneyeceğim şimdi.süper fikir.şu an deniyorum...
ayyy kafayı yiyeceğim resmen...ara kısmında daha birşey yazmadan ilk sırada çıkıyor yine de.....

Esinize SIKIlDIM diyip; sosyal hesaplarinizi dondurun bir sure.sonra takma isimle istediginizde acin.resim koymayin.

yok canım öyle bir istek görünmüyor...gelmedi demek ki.
İnstada kendi profil sayfana git. Adının yanında güneşe benzer işarete tıkla. Ayarlar yani. En alta in arama geçmişi sil. Telefon açma kapamayla alakası yok yani. Dm ise arkadaşlarından gelir ama arkadaş olmayanlarınki üstte sana dm atmak istiyor diye uyarır. Sen onay vermeden mesajı açılmaz.

Yaptım cnm onu. Ama baş harfi girince şaakkk diye çıkıyor. Hatta az önce direkt uygulamayı kaldırdım tekrar indirdim aynı şekilde . Bu arada şunu farkettim ki eski aramalar önde yeniler geride ne saçmalık. Yani bu şşler için instagramı da hatmettim ya ne diyim .. Engelenince dem gönderemiyormuş zaten bildirim de çıkmaz sanırım .

Bi süre kapatabiliyorsan kapat bence blue. Hem şu sıkıntılı döneminiz geçene kadar gereksiz insan kafanı yormamış olur. Sıkıntılarından da biran önce kurtulursun inş
Misk canım ne zamandır görmüyordum seni buralarda .. Bebiş de geliyormuş hayırlısıyla çok sevindim gözün aydın ..

Cnm evliliğimin ılk yıllarıydı facete dediğin gibi ismini zor hatırladığım sahıs nasıl bir açık bulmuş ise görümcem ile çekilfipim foto altına aman allahım ne özlem sözleri yazmış.aramışta ancak bulmuşmuş.kı oda evlenmiş çocugu bile olmuş .düşün böyle sapıklar oluyor.nosunu yazmış özel mesajdanmıydı hatırlamıyom geçmiş zmn.aradım gizli nodan saydım sovdum ....kocamla görüşcekmişş şookkk.... derdi mıde bukandırmak bu tıpler sapkın.uzak durmak gerek .aynı şehirde olup ulaşabilse yada ortak biri olsa kapıya gelir katil eder ınsanı.eşime oldugu gibi anlattım durumu.sosyal hesap kullanmıyorum ogun bugundur.telefonumda kendi adıma değil.eski soyadıma ait hiçbir hat sosyal hsp yok.kafam rahat ogun bugundur bir daha iletişime gecemedi sapkın ruh.aileni huzurunu korumak istiyorsan yap bunları kurtul.allhım nasıl bir psıkozlu beyın vermiş ise onlara ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…