Bunca yaşadıklarımdan sonra sanırım benimde fala ihtiyacım var... Bakabilir misiniz ?

Gunicen

Ve aşk,eş anlamlı adınla!
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
7.314
1.172
723

Telefonun azizliğinden kötü çekmiş olabilirim ama bikaç şey dahi olsa bakabilecek olan varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden

mrb, ben yorumlamıyorum kız kardeşim yorumluyor... e harfinden çok güzel bi haber alacakmışsın fatma ismi sizinle ilgili çok güzel bişeye tanık olacakmış düşündüğünüz fakat yapamadığınız şeyler varmış. iki kişidende bi rahatsızlığınız varmış ve bu rahatsızlık uzun sürecekmiş. mutlu gibi duruosunuz ama mutlu değilsiniz. 4 güne kadarda kötü bi haber alacakmıssınız. yüzünün sağ yanak tarafında ben olan biri size bi zarar verecek ve bu kişiyle yeni tanışakmışsınız ve son bir hafta dikkatli olun bu konuda istediğiniz beklediğiniz şey sene değil aylar sona olacak ve birini çok sıkıntı ediomuşsunuz sıkıntı etmeyin bu böyle gelmiş böle gider dio kardeşim umarım seni tatmin etmiştir anca bukadar görebildim dioo

4. resimde şalvarlı bir kadın var sanki:)) yanındada iki eli havada biri var:)) ben faaldan anlamam :))

Huh hiç mi güzel bişey yokmuş hayatımda Aksine bikaç pürüz hariç çokta mutluyum :44:

4. resimde şalvarlı bir kadın var sanki:)) yanındada iki eli havada biri var:)) ben faaldan anlamam :))

Guley çok güldürdün beni gece gece sağolun kızlar

hahaaaa kzı kardeşime okudum oda bir hafta sonra beni bulsun dio nasıl pürüzsüzmüş hayatı dio neyse o çok ii anlarda uamrım kötü bişey yaşanmaz yaşamazsınız

Guley çok güldürdün beni gece gece sağolun kızlar [/QUOTE]

iyi güldürebildiysem ne mutlu bana:)))))))))))

hahaaaa kzı kardeşime okudum oda bir hafta sonra beni bulsun dio nasıl pürüzsüzmüş hayatı dio neyse o çok ii anlarda uamrım kötü bişey yaşanmaz yaşamazsınız

Umarım haksız çıkar çünkü beni yıkabilecek şuanda tek şey yarın çıkacak olan kayınpederimin tahlil sonuçları... Ayrıca gülenecek bir konuda göremiyorum ortada. Kötü çıkan ya da kardeşinizin söylediği sözler için "hahaa" tabirini kullanmanızda ayrıca ilginç. Söz haftaya kardeşinize ve size geri döneceğim elimde bi paket ile

yanlış anlaşılmasın keisnlikle ben kzı kardeşimin o sözüne güldüm ve ben müeccin değil bilemem birinin rahtsız olup olmadığını ve şunud asöleyim siz alaycı bi tabrile cevap vrirken gülünecek bir şey avrdı sanırım... keşke aracı olmasaymışım ve şunuda söleyim çıkacaktır çünkü banada baktığınd açı8kıyor benim cümleminde sonunu okusaydınız niyeti analrdınız paket ile dönmek nedir

Yani eğer fal çıkmazsa bu tatlı olabilir tatlı yiyip tatlı ve güzel şeylerden konuşalım diye...
Çıkarsa da büyük ihtimal o selpak paketi olur zırlamaya gelmem için :18:
Haklısınız. Kafam o noktaya adapteli olduğu için yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın. :105:

yo sorun değil keisnlikle ama bi tuhaf oldum kötü hisstetim kendimi suçlu hissetim zaten burda insanlar bi tuhaf doğrusu ya da sözler keskin mimikleri olmadığındann kaç gündür nerden üye oldum diorum genede arada uğruyorum umarım sizin düşündüğünüz olmaz

Noluuur bana da bakın Buna çok ihtiyacım var

Yaptım içiyorum şimdi ama ekleyince dalga geçmeyin benimle ben nescafe bardağında içerim kahveyi.bağımlısı gibi bişeyim annem artık kızıyor içmeme :)

Son düzenleme:
ben karışmıyorum kızlar valla 2 kişiye baktı biride kelyecek ona tamam deidm çıktı azımdan bikere oda daha msj atacak yollayacakta hadiiiiiiii kızzzzzzzzzzz erkekn kalkacam ben

ben buraya yüklemeyi beceremiyorum yaaa nasıl göndersek kiii facen varsa ekleyebilirsin beni canımm facede yüklemiştim fal fotomu bi arkadasım bakcaktı o daha gelmedi ama o anlamıyo zaten siz bakınn :) ekleriz derseniz facemi yazıyım:16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…