Bunca yaşadıklarımdan sonra sanırım benimde fala ihtiyacım var... Bakabilir misiniz ?

Çok dolu sıkıntılı çıkmışsın burada sen ya.Sıkıntıların fincandan taşmış o derece.hayatına sanki herkesin müdahelesi var.Herkesin sıkıntısı derdi sende gibi.Kafanda özellikle iki tane durum odak noktası olmuş senin.Bir topluluk kalabalık insan grubu kafalarında sandık gibi bir şey taşıyor ama buna yorum yapamadım açıkcası.Falın her ne kadar beni ıksa da içim kararsa da içimi aydınlatan güzel kalp gördüm.Kalbin sonu aydınlık temiz güzel bir aşk.Birleşmişsiniz bütün olmuşsunuz.İikinizide ilgilendiren bir durum yalayacaksınız ama nasıl bir durum bilmeiyorum iki vakti var gibi geldi bana.Kavgalı bir oratama gireceksin sanki veya senin yakınından bir erkek.Biraz senin için hayatın ve sıkıntıların için de duaya ihtiyacın var canım.Dualarını biraz artırmaya çalışmalısın.

Görebildiğim bu kadar canım cidden çok kasıldım bunaldım daha fazla bakamadım o yüzden.Bir de net değildi fazla fotoğrafların anca bu kadar oldu.

Canım yükleyeceğin fincan fotoların net olsun olur mu dün yorumladığım fincan çok kötüydü içim de daraldı zaten yorum yapamadım sen yükle akşama bakarım ben.Net çekmeye çalışırsan süper olur

Ah bi halletsem şu foto makinası içini de net çeksem ölicemm valla derdimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…