Bunca yaşadıklarımdan sonra sanırım benimde fala ihtiyacım var... Bakabilir misiniz ?

canım seni bekliyorum ben hani vermedin adres neee

Yolladım kahveyi acele acele içtim ağzım burnum yanıyodu valla :) neyse eğer bakarsa teşekkür ederim şimdiden size de kardeşinize de

lipstickkk büyük bir sıkıntın varmış fajkat bunu kendin dahada büyütosun olmuşla ölen eçarene yok tem emin dğeilim ama bu sıkıntı arzu die biri var sıkıntın ona bağlı için çok daralmış gece yatmadan düşündüğün bişey var bi hatan varmış bu hatayı düşünmekten vazgeçecekmişsin kendi kendini yeyip bitiriomuşsun hep 2. tercihleirden dolayı mutsuz oluomuşsun ali kim bilmiorum ama beynini yiyip bitiriomuş bu insan kan bağındna olan bi kaç kişi seni istemiyor sana zarar vermek istiyor ve çok nazarada geliomuşsun hayal ettiğin plakayada ulaşacakmışsın bazı korkuların varmış bu korkularını yen artık bu gün kötü korkulu bi rüyta görebilrimişsin korma dio kardeşim falına baktığım için seni korkutacaklar dio zayıf bi insan sın dio bir güne kadar senin canını sıkacak bi haber duyacaksın sırf canını sıkmak için sölenecek bi haber olacakmış bu canını sıkma derim ve bu aralar sen hiç dua etmiosun bunalrı unutmuşsun bu konuda bi kaç kişiylede konuşmuşsun o kişlerinde sözünü dinle kalbi temiz bir insanmışsın ama yeri geldiğinde kirletiosun dio o kalbi ozamanda kötü insanlarla karşılasıosun dio dilini tutmayı bilecekmişsin hep başına dilin yüüzndne işler geliomuş art niyetli sölmesende sen yanlış anlaşılan ve istenmeyen bi kişiymişsin

Arzu değil dilek olabilir mi acaba? Helal olsun kardeşinize vallahi çok güzel bakmış ağzına sağlık gerçekten hiç dilimi tutamam :) teşekkür ederim tekrar

hakkim ne olur canım ya tüh bakmıo yoruldum dio site açacam zaten bu gidişle dio yarın söz burda olursa sana baktıracam olurmu ne olur çok kötü oldum yaaa yarın olursa söz yarın içersin baktırırm canım olurmu bi baktımmı ayrım saat bakıo normalde uzun süüro bkması biz pek tarftar değiliz ama arkadaş dost bakıo denk geldi burda öle yoksa benim aklımda dahi yok alakamda yok

Ahh ahh o dileğin bi işimi halletmesi gerekiyo yapsa çok sevinicem ama bakalım :) teşekkürler iyi geceler.

Ayyy annem olur mu öyle şey bakmak zorunda değil ki kız kısmet olursa başka zaman bakar :) Açsın vallahi en azından bilen biri olur karşımızda vallahi mantıklı bak bu ama kendi kafası yorulur insanlarla uğraşmaktan. Çok teşekkür ederim ben yine de :)

Dilekcim kardeşin kendine bu katagoride bir topic açsa iyi olur. Çünkü gelen yorumlardan benim falımı farketmiyor diğer arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…