ben buraya yüklemeyi beceremiyorum yaaa nasıl göndersek kiii facen varsa ekleyebilirsin beni canımm facede yüklemiştim fal fotomu bi arkadasım bakcaktı o daha gelmedi ama o anlamıyo zaten siz bakınn :) ekleriz derseniz facemi yazıyım:16
http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS...RSVRSVRSVRSVRS?id=100002170701733&ref=tn_tnmn burdan bulamazsan Emine altındağ mavi boşötülü kocamla fotom var profildecanım seni bekliyorum ben hani vermedin adres neee
Ne güzel anlıyomuş işte bakıversin banada5 dk sonra ekliyorum resimleri?
Iwanttobaby den ses gelmedi hadi sen yollada baksın yatayım bende canım 5 dk geçti
Iwanttobaby den ses gelmedi hadi sen yollada baksın yatayım bende canım 5 dk geçti
Arzu değil dilek olabilir mi acaba? Helal olsun kardeşinize vallahi çok güzel bakmış ağzına sağlık gerçekten hiç dilimi tutamam :) teşekkür ederim tekrar[/QUO
dilek arzu farketmio iki isimde aynı isim olarak görünüo falda iyi geceler
hakkim ne olur canım ya tüh bakmıo yoruldum dio site açacam zaten bu gidişle dio yarın söz burda olursa sana baktıracam olurmu ne olur çok kötü oldum yaaa yarın olursa söz yarın içersin baktırırm canım olurmu bi baktımmı ayrım saat bakıo normalde uzun süüro bkması biz pek tarftar değiliz ama arkadaş dost bakıo denk geldi burda öle yoksa benim aklımda dahi yok alakamda yok
Ahh ahh o dileğin bi işimi halletmesi gerekiyo yapsa çok sevinicem ama bakalım :) teşekkürler iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?