http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS...RSVRSVRSVRSVRS?id=100002170701733&ref=tn_tnmn burdan bulamazsan Emine altındağ mavi boşötülü kocamla fotom var profilde:)
kardeşim üye olmuş ankara06fal haberiniz olsun kızlar
Sana gelen bir erkek var kim bilmiyorum ama yolda ya da gelme düşüncesı var cıkacak yola yakındır.Birisi bebek beklıyo galıba ya da bebek ıstıyo olmuyor da olabılır ama bı bekleyıs var.Bu sıralar makul bırsey dılersen olacak.Eki Görüntüle 545465 Eki Görüntüle 545466 Eki Görüntüle 545467 Eki Görüntüle 545468 Eki Görüntüle 545469 Eki Görüntüle 545470 Eki Görüntüle 545471
Telefonun azizliğinden kötü çekmiş olabilirim ama bikaç şey dahi olsa bakabilecek olan varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 547119 Eki Görüntüle 547120 Eki Görüntüle 547121 Eki Görüntüle 547123 Eki Görüntüle 547124 Eki Görüntüle 547125
buda benim kahve falim bakabilecek varsa cok mutlu olurum ve simdiden tesekkurler
ceylinmb kardesi fala bakiyor ayrica sitede fala bakan bir suru kisi var yani yok deil
Sana gelen bir erkek var kim bilmiyorum ama yolda ya da gelme düşüncesı var cıkacak yola yakındır.Birisi bebek beklıyo galıba ya da bebek ıstıyo olmuyor da olabılır ama bı bekleyıs var.Bu sıralar makul bırsey dılersen olacak.
Başı kapalı bır bayan arkandan konusuyor ya da kötü bir huyun varsa onu herkese anlatıyo dıkkatlı ol herkese herseyını anlatma. Güzel bir haber alacaksın. Duyguların karısık bu sıralar ya da bı sorun var karar veremıyorsun. Bu sıralar kötü birseyler olacak gibi. hatta kötü birseyler olduktan sonra da bu erkek gelıcek gıbı. hasta ya da ölüm haberin var en gec ıkı aya kadar
Eki Görüntüle 547384 Eki Görüntüle 547383 Eki Görüntüle 547381 Eki Görüntüle 547385 Eki Görüntüle 547382 Eki Görüntüle 547386
Ceylin kardeşinden benim çin de rica eder misin bakması için acaba ? isterse ben de ona bakabilirim.
Gunicen sen de canım gördüğün bildiğin kadarıyla bir iki kelime edersen sevinirim
sedaecrin gordugum kadariyla falinda bir hatun var betty boop gibi esmer uzun sacli beyaz teli 2 erkekte onu kovaliyor dans edende bir suru insan var dugun gibi ortamda bulunacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?