Bunca yaşadıklarımdan sonra sanırım benimde fala ihtiyacım var... Bakabilir misiniz ?

Sana gelen bir erkek var kim bilmiyorum ama yolda ya da gelme düşüncesı var cıkacak yola yakındır.Birisi bebek beklıyo galıba ya da bebek ıstıyo olmuyor da olabılır ama bı bekleyıs var.Bu sıralar makul bırsey dılersen olacak.
Başı kapalı bır bayan arkandan konusuyor ya da kötü bir huyun varsa onu herkese anlatıyo dıkkatlı ol herkese herseyını anlatma. Güzel bir haber alacaksın. Duyguların karısık bu sıralar ya da bı sorun var karar veremıyorsun. Bu sıralar kötü birseyler olacak gibi. hatta kötü birseyler olduktan sonra da bu erkek gelıcek gıbı. hasta ya da ölüm haberin var en gec ıkı aya kadar

Hastamız var zaten canım. Yoldaki herifimde geldi çok şükür Ağzına sağlık

GUNİCEN: Yoldan gelen bir erkek var.Evli veya sevgilin varsa çok güzel aşk gördüm siz birleşmişsiniz artık tek beden olmuşsunuz.yanlız yakınınızdan bu durumu ciddi manada kıskanan kötü düşünene birisi var.Yine eline valizini almış yola giden birisi var bu da büyük ihtimal erkek gibi.Dileğin her neyse gerçekleşecek.Dielğinle alakası var mı bilmiyorum ama tabağında yine kalp çıkmış seni ayakta tutan güzel bir kalp bu.Saçı topuz ypan zayıf bir kadından nasihat /yardım alacaksın.Yakında bir hamile haberi alabilirsin.
gördüklerim bunlar canım.

Ceylin kardeşinden benim çin de rica eder misin bakması için acaba ? isterse ben de ona bakabilirim.
Gunicen sen de canım gördüğün bildiğin kadarıyla bir iki kelime edersen sevinirim

sedaecrin gordugum kadariyla falinda bir hatun var betty boop gibi esmer uzun sacli beyaz teli 2 erkekte onu kovaliyor dans edende bir suru insan var dugun gibi ortamda bulunacaksin

Son düzenleme:
sedaecrin gordugum kadariyla falinda bir hatun var betty boop gibi esmer uzun sacli beyaz teli 2 erkekte onu kovaliyor dans edende bir suru insan var dugun gibi ortamda bulunacaksin

Teşekkürler canım.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…