Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bundan 5 yıl önceki "sen" gelse karşına ona ne söylerdin ?
iyi niyetini ne olursa olsun kaybetme,yoksa ruhsuz,duygusuz oluverirsin,hayatta ot gibi yaşamaya başlarsın derdim...
sonuçta üzülmekte bir duygu((
ama artık ben onuda hissedemiyorum...
sakın yeni tanışacağın insanlara güvenme.onlara açık verme.sakinliğini her zaman koru.kayınvaliden seni sezeryanlıyken aç bırakınca telefonla pizza söyle..en kısa zamanda politik olmayı öğren.fazla yeme..çok kilo alabilirsin..
of yelız offffffffffffffffffffffffff sen bu kafyala gıdersen daha cokkkkkkkkkkkkkkkk ezılır buzulursun susarsın
sısko olursun taktıkca kendıne gel kendıneeeeeeeeeeeee
....Sevmeye doyamadığın oyunlarına kanmadığın babanı kaybetceğimi yine büyüsün diye ailecek üstüne titrediğimiz yiğenimi cennetin sonsuzluğuna uğurlayacağımızı asla ama asla söylemezdim...evlenmem diosun ya çok, sen tüm büyük sözlerini yutup evlenicek aşık olcaksın derdim sadece....