- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi hanzadee135
daha önce yapan oysa tahmin etmiştirHala anlamadım ben nasıl emin oldunuz hesabınıza girerin o olduğundan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce yapan oysa tahmin etmiştirHala anlamadım ben nasıl emin oldunuz hesabınıza girerin o olduğundan?
Ne belli 10 sene önce ayrılmışlar.daha önce yapan oysa tahmin etmiştir
Bazıları için öyle. Çünkü ne kadar aşık olduğunu göstergesi buBirinin ayaklarına kapanıp evlenme teklif etmesi için tüm hesaplarınızı hacklemesi mi gerekiyor?![]()
Nasıl basit bir şifre ki buluyor. Bulunmak istemeyen adamakıllı bir şifre oluşturur. Mesela benim şifrem büyük küçük harf, sayılar ve beş farklı tipte karakterden oluşuyor. Böyle bir şifreyi kırmak yıllar alır. Bir de bilmediğiniz kaynaklardan gelen attachmentlı mailleri, linkleri açmayın yeter.Hayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyor
Devlet memuruiş yerini biliyor musun şuanki
Kız da pek normal görünmüyorŞikayet edin daha kaç kere yazılmalı. Adam ruh hastası. Sebebi bu.
konuda mantık aramak yasak!!Konu sahibi 10 sene oldu diyorsun ayrılalı. Şu anda 28 yaşındaymışsın yani 18 yaşında ayrılmışsın. 7 sene peşimden koştu diyorsun. Bu adam 11 yaşından beri peşinden mi koştu nasıl oluyo bu?
kafasından uyduruyor benceKız da pek normal görünmüyor