Bundan 6 yil once evlenen eski sevgilim simdi tekrar hesaplarımi hackledi eskisi gibi mesajlarımı okumaya çalışiyor neden böyle sizce

Konu sahibi 10 sene oldu diyorsun ayrılalı. Şu anda 28 yaşındaymışsın yani 18 yaşında ayrılmışsın. 7 sene peşimden koştu diyorsun. Bu adam 11 yaşından beri peşinden mi koştu nasıl oluyo bu?

Hayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyor
Nasıl basit bir şifre ki buluyor. Bulunmak istemeyen adamakıllı bir şifre oluşturur. Mesela benim şifrem büyük küçük harf, sayılar ve beş farklı tipte karakterden oluşuyor. Böyle bir şifreyi kırmak yıllar alır. Bir de bilmediğiniz kaynaklardan gelen attachmentlı mailleri, linkleri açmayın yeter.

Hatta ben bir konumda bahsetmiştim daha da ilerisi var servisci beni rahatsız etmişti bende ona söyledim böyle birşey söyledi diye o zamanda ayrıydık. Bana yarın gelip o adamlar konuşucam dedi bende istemedim ben hallederim dedim oda ısrarla gelicem dedi bende anneme verdim telefonu söyle müdahale etmesin dedim annemle ablam konuştu neyse iki gün sonra çıkıp gelmiş adamın bağlı olduğu servis firmasına adamı tarif etmiş ismini cismini bilmiyor. Benden istedi vermedim. Benim servis güzergahımı tarif etmiş şirkete onlarda o güzergahta iki servis var hangisi demişler. Buda gitmiş nasıl yaptıysa telefon rehberime erişmiş. Sanırım mailimle telefon rehberimi eşlemiştim. Mail şifrelerimde vardı onda. Ordan ...servis diye kaydettiğim isimleri vermiş adamlara. Az daha yanlış kişiyi çıkaracaklarmış. Sonra neyse bulmuşlar doğru adamı çıkarmışlar. Bide beni şirkette idari işler aramıştı nişanlınız gelmiş şikayette bulunmuş sizin böyle bir talebiniz var mı sizden duyalım dedi. Baya utanmıştım.

Adamda kuyruk acısı kalmış veya başka terkettiğin adam ,süreklili sevgili değiştirmek ile alakalı böyle ,böyle belaya bulaşılıyor ,

Back
X