Bundan 6 yil once evlenen eski sevgilim simdi tekrar hesaplarımi hackledi eskisi gibi mesajlarımı okumaya çalışiyor neden böyle sizce

Hayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyor

Hesaplarınıza o adamın giriş yaptığını nereden biliyorsunuz ? Kullandığınız cihazlarda güvenilir bir virüs programı var mı ? İndirdiğiniz uygulamalardan cihazınıza virüs bulaşmış olabilir mi ? Dolandırıcılık amaçlı düzenlenmiş olta mailleri açıp, yönlendirme linklerine tıklamış olabilir misiniz ?

Cihazlarda virüs taraması yapmadan, internet bankacılığı ve e-devlet gibi uygulamalara; ilgili cihazlardan giriş yapmayın.

Gidip şikayetçi olabilirsin.
Neden yapıyor diye sorgulamak ne neden?
Delidir yapar.
Unutamamıştır yapar .
Piskopat işte neyi sorguluyorsun.

Oyuzden bunlari yapiyor okadar takilmayin canim
Adam napiyosa sevgisinden yapiyor

Yiiaaaağğhhhhh çok romantik değil mi ya sizce de şapşikkkkkk

yağğğ çok fesat düşünmeyin eyle evli kart zampara aranıyo falan reca ederim duymak istediklerini yazın

Hala seni sevdiği için yapmiyor. Karaktersiz, takıntılı bir manyak. Ve acayip ürkütücü. Evlenip barklanmış hala kac yıl önceki meselede kalmış aklı, bildiğin ruh hastası.
Şikayetçi olun, derdini gerekli birimlere anlatsin. Karısına da kendi verir hesabını. Muhattap bile olmayın. Laf anlayacak tarzda biri değil belli ki.

Yaptıgı ( o yapıyorsa eminseniz veya kanıtınız varsa) bir siber suç ve kisisel hak ihlali. Hemen savciliga kosmaniz gerekirken "yaaa neden ki niye yapiyo ki" demeyin. Ruh hastası ve sapık bir herod olduğu için yapıyor yeterli mi?

Yaklaşık on yıl önce falan yollarımız ayrıldı

baya peşimden koştu 7 yil kadar ve sonra evlendi

6 yıl olmuş, hiç mi başkası olmadı, aynı yerde misiniz?

6 yıl değil, 10 yıl olmuş ayrılalı Katibin Ruhu Katibin Ruhu .

Yine Matematik biliminin hayretler içerisinde kaldığı bir konudayız.

Konu başlığı "Bundan 6 yil once evlenen eski sevgilim simdi tekrar hesaplarımi hackledi eskisi gibi mesajlarımı okumaya çalışiyor neden böyle sizce"

Adım adım gidelim. 10 yıl önce ayrılmışlar. Adam 7 yıl kızın peşinden koşmuş. Aynı adam, 6 yıl önce bir başkasıyla evlenmiş. Kız, adamla evli iken görüşmeye devam mı etti; matematiği mi zayıf ? İnşallah sorun matematiktedir. 😒 Yeni günah keçisi , Matematik bilimi. 😎

*Konu sahibi şu an 28 yaşında.

Birde face ye SMS ile giriş yapılsın moduna aldım günde 10 defa SMS geliyor faceden giris kodunuz bu diye
Yalnız hesaplarımı hackleme dediğiniz bu muydu? Bu bana da sürekli geliyor. benim hesabıma girmeye çalışacak spesifik biri de yok. Muhtemelen tanımadığım biri. Bu hackleme değil. Üstelik onun yaptığından nasıl bu kadar eminsiniz? Her şeyi ona bağlıyo olabilirsiniz haberiniz olsun bu da bir ihtimal.

6 yıl değil, 10 yıl olmuş ayrılalı Katibin Ruhu Katibin Ruhu .

Yine Matematik biliminin hayretler içerisinde kaldığı bir konudayız.

Konu başlığı "Bundan 6 yil once evlenen eski sevgilim simdi tekrar hesaplarımi hackledi eskisi gibi mesajlarımı okumaya çalışiyor neden böyle sizce"

Adım adım gidelim. 10 yıl önce ayrılmışlar. Adam 7 yıl kızın peşinden koşmuş. Aynı adam, 6 yıl önce bir başkasıyla evlenmiş. Kız, adamla evli iken görüşmeye devam mı etti; matematiği mi zayıf ? İnşallah sorun matematiktedir. 😒 Yeni günah keçisi , Matematik bilimi. 😎

*Konu sahibi şu an 28 yaşında.
Bazı insanlarda zaman kavramı kayıyor onu anladım. Psikiyatrik vaka.

Hesaplarınıza o adamın giriş yaptığını nereden biliyorsunuz ? Kullandığınız cihazlarda güvenilir bir virüs programı var mı ? İndirdiğiniz uygulamalardan cihazınıza virüs bulaşmış olabilir mi ? Dolandırıcılık amaçlı düzenlenmiş olta mailleri açıp, yönlendirme linklerine tıklamış olabilir misiniz ?

Cihazlarda virüs taraması yapmadan, internet bankacılığı ve e-devlet gibi uygulamalara; ilgili cihazlardan giriş yapmayın.
arkadaşa katılıyorum...

ayrıca suç duyurusunda bulunun kim olduğu belli olsun... hesaplarınızda para varsa uçabilir... uçmadan önlemini alın

+1

Benim de bir ara başıma sürekli geliyordu. Sadece bir kısmının ekran görüntüsünü ekledim. Takıntılı bir eski sevgilim falan da yok. Konu sahibi olayı eski sevgilisine bağlamak istemiş ama adamın haberi bile olmama ihtimali oldukça yüksek.

45378FB5-1A62-4DD5-A66E-5A1CE4158A06.webp

Back
X