- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi hanzadee135
Bunu benim eski sevgilim de yapıyorduYaptığının suç olduğunu biliyorsunuz dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu benim eski sevgilim de yapıyorduYaptığının suç olduğunu biliyorsunuz dimi?
Benim eski erkek arkadaşımda yazılımcı ve takıntısıydı aynı dediğin gibi yapardı hatta ayrıldığımızda aldatıyor muyum kimlerle konuşuyorum diye herşeyime girip bakıyorduHayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyor
Neden şikayet etmediniz?Bu insanlar kimse şikayet etmediği için kendilerinde her şeyi hak görüyorlar.Bir kere şikayet edilseler bir daha yapmaya cesaret edemezler.Benim eski erkek arkadaşımda yazılımcı ve takıntısıydı aynı dediğin gibi yapardı hatta ayrıldığımızda aldatıyor muyum kimlerle konuşuyorum diye herşeyime girip bakıyordu
açıkçası bende seviyor unutamadı barışma kovalıyor gibi düşünüyordum etmedim bide başa çıkamıyordum.Neden şikayet etmediniz?Bu insanlar kimse şikayet etmediği için kendilerinde her şeyi hak görüyorlar.Bir kere şikayet edilseler bir daha yapmaya cesaret edemezler.
Konu sahibi bence sizi unutamadı değil,psikopat bir adam.Şikayet edin artık.
Şikayet etseydiniz tekrar yapmaya cesaret edemezdi.Gitsin bir karakola ifade versin.Bakın tekrar cesaret edebiliyor mu?Bu sevgi değil,takıntı.Öyle olsa kadın cinayetleri yaşanmazdı.açıkçası bende seviyor unutamadı barışma kovalıyor gibi düşünüyordum etmedim bide başa çıkamıyordum.
valla zamanında okul sistemini bile hacklemişlerdi. sistemde açık vardı. uyarsamda dinlemezdi bildiğini okur. şikjayet etseydim onada kılıf bulurdu.Şikayet etseydiniz tekrar yapmaya cesaret edemezdi.Gitsin bir karakola ifade versin.Bakın tekrar cesaret edebiliyor mu?Bu sevgi değil,takıntı.Öyle olsa kadın cinayetleri yaşanmazdı.
En azından sicilinde yazardı.Şikayet etmediğiniz için ne olacağını bilemezsiniz ki.valla zamanında okul sistemini bile hacklemişlerdi. sistemde açık vardı. uyarsamda dinlemezdi bildiğini okur. şikjayet etseydim onada kılıf bulurdu.
haklısınız, geldi geçti neyseki bir daha olursa tavrım belli.En azından sicilinde yazardı.Şikayet etmediğiniz için ne olacağını bilemezsiniz ki.
Peki sen neden onu bu şekilde kontrol etmeyi düşünmedin ? O senin için böyle şeyler düşünebilirken senin hiç mi aklına gelmedi aldatılabileceğin?açıkçası bende seviyor unutamadı barışma kovalıyor gibi düşünüyordum etmedim bide başa çıkamıyordum.
ben ona aşırı güveniridim o konuda bide onun böyle şifreleri bulması kırması hacklemesi o zamanlar benim gözümde vovv lık bişeydi. akıllı kafası çalışıyor görüyordum ben onu.Peki sen neden onu bu şekilde kontrol etmeyi düşünmedin ? O senin için böyle şeyler düşünebilirken senin hiç mi aklına gelmedi aldatılabileceğin?
6 yıl değil, 10 yıl olmuş ayrılalıKatibin Ruhu .
Yine Matematik biliminin hayretler içerisinde kaldığı bir konudayız.
Konu başlığı "Bundan 6 yil once evlenen eski sevgilim simdi tekrar hesaplarımi hackledi eskisi gibi mesajlarımı okumaya çalışiyor neden böyle sizce"
Adım adım gidelim. 10 yıl önce ayrılmışlar. Adam 7 yıl kızın peşinden koşmuş. Aynı adam, 6 yıl önce bir başkasıyla evlenmiş. Kız, adamla evli iken görüşmeye devam mı etti; matematiği mi zayıf ? İnşallah sorun matematiktedir.Yeni günah keçisi , Matematik bilimi.
*Konu sahibi şu an 28 yaşında.
Bende aynı şekilde en son onu tehdit ettim seni öldürürüm dedim bu sefer bilerek faceye girmeye çalıştı günde 10 defa SMS geliyordu face'den giriş kodunuz bu diyeaçıkçası bende seviyor unutamadı barışma kovalıyor gibi düşünüyordum etmedim bide başa çıkamıyordum.
Aklı anca fesatlığa,fitneliğe,dolandırıcılığa çalışıyormuş.Umarım kurtulmuşsunuzdur.ben ona aşırı güveniridim o konuda bide onun böyle şifreleri bulması kırması hacklemesi o zamanlar benim gözümde vovv lık bişeydi. akıllı kafası çalışıyor görüyordum ben onu.
Şu an ne düşünüyorsun?ben ona aşırı güveniridim o konuda bide onun böyle şifreleri bulması kırması hacklemesi o zamanlar benim gözümde vovv lık bişeydi. akıllı kafası çalışıyor görüyordum ben onu.
Şu an ne düşünüyorsun?
şuanda iyi veya kötü bir düşüncem yok zaten ayrıldığımız ilk zamanlar yapıyordu bunu uzun zamandır haber yok bende bakmadım hiç biryerdenŞu an ne düşünüyorsun?
Birinin ayaklarına kapanıp evlenme teklif etmesi için tüm hesaplarınızı hacklemesi mi gerekiyor?Tekrar geri gelmesini ayaklarına kapanmasını ve evlilik teklif etmesini istiyor tabiki
iş yerini biliyor musun şuankiBende aynı şekilde en son onu tehdit ettim seni öldürürüm dedim bu sefer bilerek faceye girmeye çalıştı günde 10 defa SMS geliyordu face'den giriş kodunuz bu diye