Merhaba arkadaşlar..
Size uzatmadan problemimi anlatmak istiyorum, lütfen işime yarayacak gerçekten beni iyi edecek yorumlar yapın.
23 yaşındayım, evliyim. Çalışmıyorum, bir mesleğim de yok açıkçası. Okumadım çünkü ailem okutmadı, çok mücadele ettim ama olmadı zaten küçüktüm 13 yaşında aldılar okuldan. Her neyse sorunuma gelecek olursak :
Özgüvenim yok, naparsam yapayım bir türlü kazanamıyorum.
Aslında gerçekten güzel bir kızım bunu hep duyuyorum ama bu beni tatmin etmiyor. Hep eksik hissediyorum, hep bir şeyleri hak etmediğimi düşünüyorum, sevgiyi hak etmiyorum, iyilikleri hak etmiyorum, çocuğum olmuyor mesela, diyorum ki kendi kendime anne olmayı bile hak etmiyorum. Dışarıya karşı belli etmesem de içimde yenemiyorum çok rahatsız oluyorum.
Dışarı çıktığım zamanlarda hep etrafa bakıyorum acaba insanlar bana bakıp benimle dalga geçiyor mu diye.
Aslında çok düzgün giyinirim, tesettürlüyüm çok hoş şeyler giyerim ama içimdeki bu ses beni bitiriyor hep insanlar beni aşağılayacak dalga geçecek, ben hiç bir şeyi hak etmiyorum diyip duruyorum. Mutlu olamıyorum..
Öfke kontrolüm de yok, öfkelendiğim zaman sürekli bağırıyorum kimseyi duymamak için. Biri ağzını açsa ona da susması için var gücümle bağırıyorum. Ailemi üzüyorum elimde olmadan sonra pişman oluyorum, çünkü kendime o an engel olamıyorum, psikolojik destek alacak durumum, imkanım yok, bu durumdan kurtulmak istiyorum artık lütfen bana yardım edin...