- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Önceki konumda var şimdi anlatmak çok uzun sürerbu hale gelmenizdeki sebep nedir?
yani tavırlı olmasının altında yatan sebep?
İşe gidiyor anahtar hep yanında olmuyor işi çok olduğu günler yanında getiriyor suBenim dikkatimi çeken iş yerinin olduğuna hiç inanmamanız oldu. Öyle ise her sabah nereye gönderdiniz eşinizi?
Ben bu kısmı anlamadım ? Nasıl yani ? Siz bilmiyor musunuz iş yerini ? :SBaktım iş yerinin anahtarı elinde (hiçbir zaman inanmadım iş yerinin olduğuna )
Evet normal şartlarda yaptırmaz iş yerinde 16 kişi var hepsinin mi anahtarı var yaniİçinizi bozmak istemem de bir erkek kendine resminden anahtarlık yaptirmaz
İş yerini biliyorum eşim işçi bi kaç kere gittim gördümBen bu kısmı anlamadım ? Nasıl yani ? Siz bilmiyor musunuz iş yerini ? :S
Önce ki konunu okumuş olanlar yorum yapsın madem. Bi de bu çıktı ya. Önce ki konuma bakın!! bi özet geçmek çok mu zor?
Tesviyeci diş sektöründe çalışıyor bazı geceler işim çok diye geç geliyor ama bu anahtar ı geç geldiği zamanlar dükkandan en son ben çıktım o yüzden bende anahtar diye getiriyordu ama 5 yıldır resim yaptırmamıştı ve anahtar 2 haftadır yanındaNeiş yapıyoda işyeri olduğuna inanmıyosunuz?
Anahtarın başka eve ait olduğunu mu düşünüyosunuz anlamadım
Öyle olsa adam hep iş seyahatine gidiyorum der eve gelmez gelse geç gelir
Bigün takılın peşine baskın yapın rahatlayın
Ya 3,4 cümle ile anlatabilir öncesini. Sanki konu içinde konu olup da, sayfalarca sürecek değil yakonu içinde konu yasak ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?