Bundan sonra böyleymiş

Adamin metres tutacak kadar parasi yok ki sanmiyorum baska bir ev oldugunu.

bu evlilik baştan fiyasko ,sizin ailenizin gazına gelerek eşinize eziyet edip yatakları ayırmanız fiyasko,eşinizin size sormadan işe gireceksin gecede mesai yapacaksın demesi fiyasko,bu evliliği hakkatten bu kadar zaman nasıl devam ettirebildiniz ki?

Eşimin bi kaç arkadaşı var bekar evleri vardı her zaman gitmedikleri bir ev o aklıma geldi

Seni aldatma ihtimalinden mi şüpheleniyorsun.
Kim naapsın çulsuzu.
Belki bekar evinde arkadaşlarıyla kafa dağıtıyordur.
Ama gerçi tek gecelik ilişkiler de çok ucuzlamış artık göçmenler nedeniyle demişti geçen kayınvalidem.
Ayy neyse zihnini bulandırmayım.
Şuan yapman gereken tek şey onun üstüne düşmemek bence.
Her ne yapıyorsa da (masum ya da değil)gizli bişi çevirdiği kesin gibi.

Çok güzel ve mutlu bir evliliğimiz vardı ama son 1senede herşey ters yüz oldu

Asgari ücretli adam nasıl ayrı ev açacak ki? İş konusunda anneniz fazla doldurmuş sizi, çalışmak ayıp mı? Vardiyalı belki zor olur ama çalışmak borç harç içindeyken kötü değil, aksine çalışmamak lüks. Yerinde olsam bir an önce çalışmaya başlarım.

Evet haklısın olabilir bizim burda göçmen çok fazla hatta parasız yapanlar bile varmış öyle diyorlar 5 yıldır hiç bir şeyini görmedim bilemiyorum sanki ayrılığa hazırlanıyor

Başka bir kadın vardır diyemem eşim boşanmaya hazırlanıyor gibi boşandıktan sonra ki hayatı kurmaya çalışıyor gibi bilmiyorum
Bosanmaya hazirlaniyor olabilir. Kendine hayat kurmaya calismasi da bence cok garip degil. Siz neden takildiniz ki buna bu kadar? Zaten eski konularinizdan belli evliliginizde pek cok yolunda gitmeyen sey var

o yüzden konu sahibine 3 vardiylı bir iş bulmuş bu işe gireceksin diye sağlam baskı yapmış
Konu sahibi zaten kabul etmemisti o is meselesini. İyi de yapmis. Bence biraz daha beklesin ve kendi hayatini kurmak icin gonlune gore bir ise girsin.

Bosanmaya hazirlaniyor olabilir. Kendine hayat kurmaya calismasi da bence cok garip degil. Siz neden takildiniz ki buna bu kadar? Zaten eski konularinizdan belli evliliginizde pek cok yolunda gitmeyen sey var
Ben boşanmaya hazır değilim yani çok şeyler yaşadık ne bileyim

Konu sahibi kocasina senin kadar sinirlenmemisti

Evet haklısın olabilir bizim burda göçmen çok fazla hatta parasız yapanlar bile varmış öyle diyorlar 5 yıldır hiç bir şeyini görmedim bilemiyorum sanki ayrılığa hazırlanıyor

Senin adına üzüldüm Canım.
Keşke eşini görme imkanım olsa.
Yüzüne kızımın kakalı bezini atardım.
Eşşek herif...

Bilmiyorum İnan ölecek gibiyim
Kiz adamin ayrani yok icmeye ne metresi metres parali adama bakarki kendinede baktirsin napsin senin kocani
O seni bilerek suphelendirmek icin yapio mobing gec gelme soguk durma anahtar falan yakinda ruj surup gomleginide operse sasmayacam o iste calisasin diye doldurma kendini
Umursama hic sen bilirsin de gec

Maddi imkansızlıklar hayat şartları nasıl bu hale geldik inanamıyorum
Sen kendine kendi sartlarina uygun is bul gecenki yemek cay isi duruyorsa git
Konus onada ben ise basliyorum vardiyali calisamam cocugada banada zor sende kendince bir karar aldiysan acikla bende bileyim yolumu cizeyim diye dik dur
Agzindan bir kelime cikmaz duzelir onun derdi para
Millete yedirecek para lazim gecen konundada yazdim yine yazicam maas kartini sakin sakin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…