- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Başka bir kadın vardır diyemem eşim boşanmaya hazırlanıyor gibi boşandıktan sonra ki hayatı kurmaya çalışıyor gibi bilmiyorumAdamin metres tutacak kadar parasi yok ki sanmiyorum baska bir ev oldugunu.
canm esim bazen ile erken gidiyor oyuzden anahtar yaptırmıs olabilir erken geliyorsaEvet normal şartlarda yaptırmaz iş yerinde 16 kişi var hepsinin mi anahtarı var yani
Eşimin bi kaç arkadaşı var bekar evleri vardı her zaman gitmedikleri bir ev o aklıma geldi
Çok güzel ve mutlu bir evliliğimiz vardı ama son 1senede herşey ters yüz oldubu evlilik baştan fiyasko ,sizin ailenizin gazına gelerek eşinize eziyet edip yatakları ayırmanız fiyasko,eşinizin size sormadan işe gireceksin gecede mesai yapacaksın demesi fiyasko,bu evliliği hakkatten bu kadar zaman nasıl devam ettirebildiniz ki?
o yüzden konu sahibine 3 vardiylı bir iş bulmuş bu işe gireceksin diye sağlam baskı yapmışAdamin metres tutacak kadar parasi yok ki sanmiyorum baska bir ev oldugunu.
Evet haklısın olabilir bizim burda göçmen çok fazla hatta parasız yapanlar bile varmış öyle diyorlar 5 yıldır hiç bir şeyini görmedim bilemiyorum sanki ayrılığa hazırlanıyorSeni aldatma ihtimalinden mi şüpheleniyorsun.
Kim naapsın çulsuzu.
Belki bekar evinde arkadaşlarıyla kafa dağıtıyordur.
Ama gerçi tek gecelik ilişkiler de çok ucuzlamış artık göçmenler nedeniyle demişti geçen kayınvalidem.
Ayy neyse zihnini bulandırmayım.
Şuan yapman gereken tek şey onun üstüne düşmemek bence.
Her ne yapıyorsa da (masum ya da değil)gizli bişi çevirdiği kesin gibi.
Bosanmaya hazirlaniyor olabilir. Kendine hayat kurmaya calismasi da bence cok garip degil. Siz neden takildiniz ki buna bu kadar? Zaten eski konularinizdan belli evliliginizde pek cok yolunda gitmeyen sey varBaşka bir kadın vardır diyemem eşim boşanmaya hazırlanıyor gibi boşandıktan sonra ki hayatı kurmaya çalışıyor gibi bilmiyorum
Konu sahibi zaten kabul etmemisti o is meselesini. İyi de yapmis. Bence biraz daha beklesin ve kendi hayatini kurmak icin gonlune gore bir ise girsin.o yüzden konu sahibine 3 vardiylı bir iş bulmuş bu işe gireceksin diye sağlam baskı yapmış
Ben boşanmaya hazır değilim yani çok şeyler yaşadık ne bileyimBosanmaya hazirlaniyor olabilir. Kendine hayat kurmaya calismasi da bence cok garip degil. Siz neden takildiniz ki buna bu kadar? Zaten eski konularinizdan belli evliliginizde pek cok yolunda gitmeyen sey var
Siz de hazirlanin bence. Sizi is icin zorlayan bir adamla evli kalmaniz daha buyuk skinti.Ben boşanmaya hazır değilim yani çok şeyler yaşadık ne bileyim
Sen de bir garipsin kahve he.
Daha geçen konunda sana iş bulmuştu vardiyalı hem de
Ters tepmiştin, hepimiz eşine giydirmiştik bir güzel hadsiz diye.
İçin mi acıdı bu adama ?
Ciddi misin gerçekten ?
Sana 3 vardiyalı iş bulup emrederken onun içi hiç acımıyordu da senin ki niye acıdı hakket çok merak ettim.
Ay bir daha kimsenin eşine sövmeyecegim.
Anahtarlık olayı ise bilemiyorum..
Her şey olabilir.
Mesela sana vardiyalı iş bulurken acaba başka bir ev daha mı açtı da böyle seni canın çıkarcasına bir vardiyalı işe sokmak istedi diye demeden geçemeyecegim.
Evet haklısın olabilir bizim burda göçmen çok fazla hatta parasız yapanlar bile varmış öyle diyorlar 5 yıldır hiç bir şeyini görmedim bilemiyorum sanki ayrılığa hazırlanıyor
Çok güzel ve mutlu bir evliliğimiz vardı ama son 1senede herşey ters yüz oldu
Kiz adamin ayrani yok icmeye ne metresi metres parali adama bakarki kendinede baktirsin napsin senin kocaniBilmiyorum İnan ölecek gibiyim
Maddi imkansızlıklar hayat şartları nasıl bu hale geldik inanamıyorumÜzüldüm yaa..
Niye ki?
Sence nedeni ne?
Sen kendine kendi sartlarina uygun is bul gecenki yemek cay isi duruyorsa gitMaddi imkansızlıklar hayat şartları nasıl bu hale geldik inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?