Bundan sonra böyleymiş

İş meselesi yüzünden kızgın, sana o vardiyalı işi kabul ettirmeye çalışıyor , bence sen gönlüne göre bir iş bul, işine gelirse senle iyi geçinir işine gelmiyorsa da sende ayaklarının üstünde durursun.

Bise sorucam bu borclanma doneminizde anne babasi hic yardimci olmayi teklif ettimi?
Senin baban etmisya kulagina gidipte ondan yapio olabilirmi?
İste ya verin para ferahlayalim ya bosanicaz blofu
Eşim defalarca annesi ve babasıyla konuştu en azından ayda 50 100 tl verin evimize bişey alalım dedi ama hiç cevap bile vermediler en son çaresiz kalıp bana iş gir demeye başladı bende tamam deyip kabul etmiştim zaten

Ama o borc onlara yapildi dimi sen ve cocuguna yada kendinize bise aldiginiz icin degil (Annende bu yuzden cinnet modunda soyleniyor tahminim)

Onceki yazdigim gecerli kendine is bul kendin bul

cunku uzulerek soyluyorum esinin yapisina istinaden diyelimki o vardiyali ise girdin yani blofunu yedin max 1 ay sonra 300-400 annemlere verelim cocuk orda kaliyor diycek (kendi isinde cocugunu birakir alirsin kalma olmaz)
Borc biticek bu seferki yedirmeye calistigi blofu yine yapip maas kartini isteyecek sen yine huzursuzluk olmasin diye vericeksin paran oraya buraya gidecek
Az tuylenince emin ol o bekar evini kullanma tesebbusude olur
5yildir dikili dalim yok diyorsun ya dik durup kendi buldugun iste paran kendi yonetiminde calisicaksin oda buna blof islemio bosanma falan umrunda degil diyecek toparlanicak yada omur boyu kapris bloflerine ona buna calisacaksin

Ben kaile almazdim banane borcu banami yapmis daha once ev degisimi sunmusum evden is yapmayi sunmusum sigarayi birakmasini sunmusum herseye iih bende gidicem 3 vardiya calisicamki kv kp kayin elti rahat etsin ne derse ne yaparsa sen bilirsin derim
Calisirsam kendime calisirim hic degilse isler sararsa elimde isim uc kurus maasim olur

Ben anlamadim nerenin anahtarı o zaman? Ayrı ev mi açtı yani? Bu adam size çalışman lazım deyip özellikle vardiyalı is bulan adam değil mi? Parasını sağa sola yediriyordu hani.. Burnuma pis kokular geldi..

Ya 3,4 cümle ile anlatabilir öncesini. Sanki konu içinde konu olup da, sayfalarca sürecek değil ya
Devam konu acmak yasak diye biliyorum ben de. Bana da çok saçma gelmişti ama maalesef öyle bir kural varmış, açılan konular öncekinden bağımsız olacakmış. Gerçi burda bi peaceful vakası vardı uzuunca bir vakit aynı konularla sitede barındı ama neyse.

Dinle bak bu kızçeyi

Dinle bak bu kızçeyi
Az önce ekmek al diye aradım çocuk konuşmak istemişti onunla konuştu bana kapat telefonu işim var dedi bende böyle mi devam edeceksin yani dedim evet dedi
Neden dedim
İşe gitmeyi kabul etmedin dedi
Bende böyle olacaksan eve gelme dedim
Acaba aileme mi gitsem
Ne diyeceğim bilmiyorum

O gitsin

fevri davranıyorsunuz.sakin olun.kimsenin biryere gitmesine gerek yok.
bundan sonra böyle derse öyle olsun.yemeğini yaparsın isterse yer istemezse yemez .
kahvesini isterse içer istemezse içmez
konuşmak istemiyorsa da konuşmaz.
biraz sabırlı olun.tmm nasıl istersen de.blöf yapıyor çünkü senin ne kadar etkileneceğini biliyor.görüldüğü üzere..
dize getirmeye çalışıyor.gelme..sakin ol lütfen..

dayanamıyorum böyle sallantıda kalmak delirtiyor istemiyorsa istemiyorum desin bitsin

Bir önceki konuda da konu sahibinin hayat standartları yüzünden eşine küsüp ayrı yatmaları var ama. İkisi de aynı cinsin farklı renkleri , tencere kapak olmuşlar bence.

Kadın kocası daha çok kazanmıyor diye triplere girip yatak ayırıyor , anasının babasının ağzına laf veriyor , eeeee adam da madem öyle kaldır mabadını da kendin çalış diyor. Bu sefer Yok psikolojim iyi değil Yok vardiya çalışamam, yok şu yok bu. O zaman dırdır yapmasın. Eşi ne kazanıyorsa çok şükür desin sussun. Hem elini taşın altına koymayıp hem de şikayet eden insanlara ayrı gıcığım var. Adam az bile yapmış.

boşuna için acımasın konu sahibi , ettiğimi buldum diye düşünebilirsin

ne kadar zamandır sallantıda?
iş mevzusundan sonra olmadı mı bu durum daha öncesinde de sallantıda bir beraberliğiniz mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…