Bundan sonra nasıl ilerler ?

Bişeyde yapmıyorum aslında sonuçta hiç haberi yok bunlardan hatta konuşmanın ortasında sıkılıp yazmıyorum oda üstüne düşmüyo tabi o ayrı aslında güzel şeylerde söylediği oluyo ama ben biraz fazla kafama takıyorum galiba çok haklisiniz
Ben lisede platonik aşkımın facebook şifresini bulmuştum cidden denedim denk geldi adısoyadıydı şifre. Bazı konuştuğu kızları silmiştim tekrar eklemişti tekrar silmiştim, arkadaşları yazıyordu açık görünce onlarla bile konuştum:) çok yanlış bence de ama kim hoşlandıgı insanı azıcık karıştırmak istemez ki tabi ben lisedeydim ve şu an verseler girmem kusur arıyoruz ve bulursak yine olan bize olur sen eski sevgilisiyle bir selamını görsen güvenin kırılır o yüzden kimsenin gizlisini karıştırıp kendimi üzmemeye çalışırım sana da tavsiye ederim:) daha 1 hafta acele etme kovalama dürtüleri baş göstermiş bu şekilde onu uzaklaştırırsın güzel başlamış bir şey bırak yavaş ilerlesin

Bu zamanla olur konusu şu şekilde açıldı adımı soyadımı nerden öğrendiğini sordum oda biraz araştırma yaptım ama şimdi söyleyemem bazı şeyler zamanda söylenir dedi hatta bana ben içimi döküyorum ama senden bi adım göremiyorum en azından ilerleyeceğim yolda beni neyin beklediğini biliyim dedi bu düşüncelerimi ona yansıtsam bunları söylemezdi galiba ?
Yani çocuk senden hoşlandı ama bu kadar üstüne düşersen soğuması an meselesi. Erkekler öyle peşinden koşan darlayan kadınları istemezler. Daha 1 haftalık tanışmada seni zamanla olur sabır diye ikna etmeye çalışmaya başlamış. Beklentini biraz daha düşük tut. Bırak o seni tanımaya çalışsın. O seninle görüşmek için can atsın. Atmazsa da keyfi bilir sen o senle muhabbet kurmaya çalışmadan önce senin için sıradan bi hastandı. :KK66:

Bu zamanla olur konusu şu şekilde açıldı adımı soyadımı nerden öğrendiğini sordum oda biraz araştırma yaptım ama şimdi söyleyemem bazı şeyler zamanda söylenir dedi hatta bana ben içimi döküyorum ama senden bi adım göremiyorum en azından ilerleyeceğim yolda beni neyin beklediğini biliyim dedi bu düşüncelerimi ona yansıtsam bunları söylemezdi galiba ?

Yahu daha 1 hafta olmuş. Ne adımı, ne yolu Allah aşkına?

Beni ararken onu görmüş ben sanmış öyle eklemiş kuzenimi tanıma imkanı yok zaten
Anladım o zaman sorun yok. Tanima imkani yoktur ama sosyal medeyadan gorup begenip mi ekledi gibi kuskular vardi sanirim o yuzden sordum. Sizde cok kurcalamayin bence instagram vs. Daha cok yeni bir seyler bilse guveni sarsilir size en basinda iliskinin bunlara gerek yok bana kalirsa. Oluruna birakin. Insallah guzel olur.

Ya aslında bende böyl düşünüyorum ama kafama biraz fazla takıyorum galiba hep kendi kendime düşünürken buluyorum ve bunalıyorum ozaman en son rica ederim demiş onun üstüne mesaj fln atmamalıyım
Açıkçası uzaktan yorum yapmak kolay dimi :) bazen insan hayatında birşeyler istiyor . Tabiki çabalamak gerekir kesinlikle ama erkekler çok farklıdır . Onlar düzlerdir kadınlar ise çok ince fikirli çetrefilli . Fazla alaka erkekleri sıkar yılların tecrübesi ile konuşuyorum tabi şimdi evliyim o ayrı ama gencligimde bende mesaj atardım yalan değil :) ama hata etmişim azcik gizemli olsaymisim keske

Yaptığınız şeyin ne kadar saygısızca olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Şok oldum.
Daha 1 haftadır konuştuğum insanın böyle bir şey yaptığını anlasam, buraya yazmak istemediğim şeyler düşünürüm hakkında ve arkama bakmadan kaçarım.

Kendinizi ne zannediyorsunuz? İnsanların özeline rahatça dalma hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde, gerçekten aklım almadı.
Umarım yaptığınız şeyi anlar da hak ettiğiniz cümlelerle uğurlar sizi.

Yaptığınız şey net olarak suç! Kaç yolluk eşimin hesaplarına girmem ben ya bu nasıl bir saygısızlık. Buraya bir kadın bir haftadır konuştuğum adam şifremi kırıp yazışmalarımı okumuş diye konu açsa derhal git savcılığa şikayet et diye öğüt verirdik. Nasıl bir aymazlık içindesiniz inanılır gibi değil

😱

nası tutturdun yahu??? ben ilk ayrıldığımızda 9 senelik sevgilimin değiştirdiği şifresini tutturamamıştım valla şok oldum şu an 🤣

yalnız yaptığın suç. kötü bi haberim var bir dahaki girişinde lokasyonu ip yi ve telefonun markasını verip bu siz miydiniz diye uyarıyor.

yani belki güzel olacak bi ilişkiyi hiç etmiş olabilirsin.

O nasıl bir başarmaktır?
Eşimi 16 yıldır tanırım şifresini söylemese bulamam; hoş arar mıyım o da muamma...
Neden birbirinizi karşılıklı tanımak gibi güzel bir seçenek varken adamın özel hayatına dalıyorsunuz ki?

Ben bişey yaptım şeytan dürttü instagramına girmeye çalıştım ve denediğim şifrw tuttu

Allah aşkına, 1 haftadır tanıdığınız adamın şifresini nasıl tutturmayı başardınız doğum tarihi falan mıymış? O kadar basit şifre koyan adam da yani ne bileyim... Onun dışında gerçekten bu ne cesarettir yani 1 haftadır tanıdığınız insan geçmişiyle ilgili size hesap vermek zorunda değil. Bu olayı Instagram şifresini "kırarak" öğrendiğinize emin misiniz? Altında başka bir şeyler var sanki. Ayrıca daha konuşma aşamasındasınız, flört aşamasında adamın şifresini kırma, konuşmalarını inceleme seviyesine gelmeniz bana sağlıklı gelmedi.

Şifreyi tutturmnız ayrı bir olay ama insanların özelini karıştırmak ayıp değil mi? Birileri benim şifremi benden habersiz alıp mesajlarımı karıştırsa gerçekten sinirlenirdim.

Back
X