- 27 Mayıs 2021
- 134
- 160
- 23
- 45
- Konu Sahibi Minikterminator
-
Bir insan herşeyini kaybedebilirmi? Ben ettim. Dünya ya dair evladimdan eşimden başka hicbirseyim yok. Yok yok nasıl söylenir bilmiyorum hafizamdaki tek kelime Yok...Öncelikle çok geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum
Zor günlerden geçiyorsun
Çok iyi anlıyorum
Ancak şunu söyleyebilirim yalnızca
İnan bana hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor.
O yüzden geçecek
Daha aydınlık günler göreceksin
Nasıl ki birden her şey kötü olduysa zamanla düzelecek
Bütün yaşama motivasyonumu kaybettiğimi söylesem umarım beni yargilamazsiniz. Çok değil birkaç hafta öncesine kadar, mükemmel bir hayatım vardı. Bir gecede herseyimizi kaybettik ve hicbirsey eskisi gibi olmayacak. Umut verecek hikayelere ihtiyacım var. Çok kötü şeyler yaşayıp, eskisinden daha güzel günler görenler varmı? Rica etsem yazarmisiniz, umutlarımı yesertirmisiniz? Sehrimi terk etmedim, dilim varmıyor bir türlü yaşadıklarımı anlatmaya...
Eşin ve evladın yanında ise İnan bana her şeyin var demektir.Bir insan herşeyini kaybedebilirmi? Ben ettim. Dünya ya dair evladimdan eşimden başka hicbirseyim yok. Yok yok nasıl söylenir bilmiyorum hafizamdaki tek kelime Yok...
17 gün boyunca sedan bir araçta sekiz kişi kaldık, ucgun boyunca aç susuz kaldığımız, dünya gözüyle kıyameti yaşadığımızı, sevdiklerimiz enkazdan on iki gün sonra alabildiğimizide söyleyeyim. Ama kimseler kızmasın, 61 gönüllüler ekibine buradan teşekkür ederim siz son nefesime kadar dualarım da olacaksınız, size ne kadar teşekkür etsem azdır onlar sayesinde cadirimiz oldu.
is durumunuz hakkında bir şeyler belli mi ?İnsAllah kurtulduğunu sevinemiyor, yaşamaya utanıyor insan... Sonra diyorum ki Allah im hep ölçülü oldum elden geldiğince iyi bir insan olmaya uğraştım, her darda olan insana kostum, kimsenin hakkına göz dikmedim, kazandığım her kuruş helal sanıyordum, bu gazabı neden hakettim diye sorgulamaktan çıldıracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?