- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
- Konu Sahibi Minikterminator
-
Sanırım AdıyamandasinizYatırımlarımızi farklı şehirlerde ev alarak yapmıştık.Esimin ve benim memleketlerimizde bulunduğumuz şehirde, malesefki tüm şehirlerimiz depremde yerle bir oldu. TV'ye erişim yok Hatay'da değilim bulunduğum şehir yerle yeksan oldu. Sonuç olarak artık tek bir konut alabileceğimizi sanmıyorum. Kırk önce Dasklar bitmiş bizim taziyemiz vardı, akabinde deprem oldu. Bitmedi, depremin ertesi günü dovizlerimi kıymetli takilarimida kaybettim?
Aileniz hayatta, en önemlisi cocugunuz hayatta. O evleri alan yapan sizdiniz. Biraz zaman gecsin, yaralar sarilsin. Herşeyi gene yapacak gücü bulucaksiniz emin olun. Daha cok yeni. Herkes cok zor durumda. Ama Gölcük depreminden sonra insanlar nasil toparladi? Siz de toparliycaksiniz. Onemli olan bir arada sağ olmaniz.Yıkılan ağır hasarlı olan ve acil yililacak sekilde
Şaşırmak ne kelime ben yaşiyorumben de buna şaşırdım:/
çok kötü bir denk gelis olmuş onu demek istedimŞaşırmak ne kelime ben yaşiyorum
Birdaha ev almayi düşünemiyorum hayat çok kısa vede pamuk ipliğine bagli herşeyi akışına bırakacağım...Aileniz hayatta, en önemlisi cocugunuz hayatta. O evleri alan yapan sizdiniz. Biraz zaman gecsin, yaralar sarilsin. Herşeyi gene yapacak gücü bulucaksiniz emin olun. Daha cok yeni. Herkes cok zor durumda. Ama Gölcük depreminden sonra insanlar nasil toparladi? Siz de toparliycaksiniz. Onemli olan bir arada sağ olmaniz.
Ailecek yaşıyor olmaniz mucize, bence bunun guzelligine, önemine odaklan, bundan güç al. Gerisi zaman.Sadece mutlu olmaya çalışacağım biraz sağlık biraz huzur...
mesleğinizi yurtdışında yapamaz mısınız siz ya da esinizYurtdışına çıkmayı istiyordum,
Gerçekten biz birer mucizeyiz çok şükür sag ciktikAilecek yaşıyor olmaniz mucize, bence bunun guzelligine, önemine odaklan, bundan güç al. Gerisi zaman.Tek
İkimizde memleket sevdalısıymisiz şehrimiz yıkılınca kalmamız gerek dedik bu durumda gitmek daha çok dokunurmesleğinizi yurtdışında yapamaz mısınız siz ya da esiniz
şehrin toparlanması uzun sürecek amaHerkesler şehrimizi bırakıp gitti, hiçbir tanıdık sima yok heryer herşey yabancı...Ama ben gidemem ben buraların çocuğuyum, sokaklarında kosup oynadığım, havasında can bulduğum suyunu kana kana içtiğim yağmurlarda mis GB toprak kakan virane memleketimi bırakamam... Eğitimim bittikten sonra dedim ki benim memleketime katkım olsun deyip koşarak gelmistim
Bi de yurtlar, otellerin bi kismi depremzedelere ayrilmisti. Ben de olsam giderim bir süreşehrin toparlanması uzun sürecek ama
bir süre uzaklaşıp toparlaninca yeniden gelseniz daha iyi hissettirmez mi size ?
en azından biraz bile para bazında birikiminiz varsa çadırda kalmazsınız
Işyerleriniz ne durumda?Gidebilirdik eşim bir yere gitmekten yana değil, yaşadıklarımızı kabullenebilmis değiliz, birde hukuki sureclerimiz olacak, işlerimiz geregide kalmak durumundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?