- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.388
- 158
- Konu Sahibi Minikterminator
-
Yatırımlarımızi farklı şehirlerde ev alarak yapmıştık.Esimin ve benim memleketlerimizde bulunduğumuz şehirde, malesefki tüm şehirlerimiz depremde yerle bir oldu. TV'ye erişim yok Hatay'da değilim bulunduğum şehir yerle yeksan oldu. Sonuç olarak artık tek bir konut alabileceğimizi sanmıyorum. Kırk önce Dasklar bitmiş bizim taziyemiz vardı, akabinde deprem oldu. Bitmedi, depremin ertesi günü dovizlerimi kıymetli takilarimida kaybettim?is durumunuz hakkında bir şeyler belli mi ?
bütün yatirimlarimiz gitti demişsiniz sanırım hataydaydiniz ?
bankada vs bir şeyler yok mu sizi oradan başka bir ilde yaşatmaya başlayacak?
Elimde araç var sadece birde bana saray GB gelen cadirim... İnsan utanıyor üzerimdeki kıyafet bana ait değil mesala... Ömrü boyunca kimseden birşey istememiş bir insanim, bana en çok ağır gelende bu...Yatırımlarımızi farklı şehirlerde ev alarak yapmıştık.Esimin ve benim memleketlerimizde bulunduğumuz şehirde, malesefki tüm şehirlerimiz depremde yerle bir oldu. TV'ye erişim yok Hatay'da değilim bulunduğum şehir yerle yeksan oldu. Sonuç olarak artık tek bir konut alabileceğimizi sanmıyorum. Kırk önce Dasklar bitmiş bizim taziyemiz vardı, akabinde deprem oldu. Bitmedi, depremin ertesi günü dovizlerimi kıymetli takilarimida kaybettim?
Ailenizden kayıplarınız var mı?
Yas süreciniz biraz da buna bağlı.
Kendinize zaman tanıyın, iyi olmak zorundaymis gibi hissetmeyin.
İnternet sıkıntıli, bu nedenle cevap verirken aksaklık yaşiyorum, malesef kayıplarımız çok fazlaAilenizden kayıplarınız var mı?
Yas süreciniz biraz da buna bağlı.
Kendinize zaman tanıyın, iyi olmak zorundaymis gibi hissetmeyin.
Şu an ne durumdasınız? Kalacak guvenli bir yeriniz var mi?
şuan bütün yatirimlarinizi kaybettinizYatırımlarımızi farklı şehirlerde ev alarak yapmıştık.Esimin ve benim memleketlerimizde bulunduğumuz şehirde, malesefki tüm şehirlerimiz depremde yerle bir oldu. TV'ye erişim yok Hatay'da değilim bulunduğum şehir yerle yeksan oldu. Sonuç olarak artık tek bir konut alabileceğimizi sanmıyorum. Kırk önce Dasklar bitmiş bizim taziyemiz vardı, akabinde deprem oldu. Bitmedi, depremin ertesi günü dovizlerimi kıymetli takilarimida kaybettim?
İsim var ama Hatri sayılır kira gelirlerimizide kaybettik. Bu duruma gelmek içinde ciddi borclarimiz oldu, varlıktan alıştığımız standarttan eksilere düşmek çok acı, ailemde bulunduğumuz ilin ileri gelenlerinden di, eş keza eşimin aileside akrabalarımız da belirli standartları olan insanlardı herkes kaybetti bir ok şeyini...şuan bütün yatirimlarinizi kaybettiniz
peki işiniz ? o da kesin olarak bitti mi tekrardan başka şehirde iş bulma imkanınız nedir ?
duygusal olarak yıkım içinde olduğunuzu anlıyorum ama bence bundan çıkmanın tek yolu hayatınız için b planı oluşturmak
bunu ne şekilde yapabilirsiniz sizce
şuan bütün yatirimlarinizi kaybettiniz
peki işiniz ? o da kesin olarak bitti mi tekrardan başka şehirde iş bulma imkanınız nedir ?
duygusal olarak yıkım içinde olduğunuzu anlıyorum ama bence bundan çıkmanın tek yolu hayatınız için b planı oluşturmak
bunu ne şekilde yapabilirsiniz s
Tayin istemeyecegim bulunduğum yerin tekrar ayağa kalkması gerekiyor ...Altı ay borçlar otelendi, Bu süreçte maaşımı biriktirmeye çalışacağım, onunla ne kadar baslayabiliriz şimdilik bilmiyorum, bir süre hicbirsey düşünmek istemiyorum çocuğun okulu sıkıntı, umarım yeniden ayağa kalkabiliriz, burada sağlam evler beş milyon, ki bu evler ikibin onsekiz de 350 bin GB rakamlara satiliyorduşuan bütün yatirimlarinizi kaybettiniz
bunu ne şekilde yapabilirsiniz sizce
Yılların birikimi gitti birdaha böyle evlerin yanindan gecemem herhalde, ne hayaller kurmuştum hiçbiri olmadı. Risk almamak adına farklı şehirlerden aldık hepsinde deprem oldu, Maraş Adıyaman ve Malatya.Tapusu olan evler yeniden yapılacak. Süreci nasıl işletecekler bilmiyorum. Ama açık açık bunu söylediler. Belki ücretsiz verirler belki bir miktar para alırlar orasını bilmem. Ancak tapularınız hala duruyor merak etmeyin.
Size bu mal mülk gökten zembille inmedi çalışıp yapmışsınız yine yaparsınız. üstelik tapularınız hala duruyor. Eğer deprem sigortanız varsa ödeme de yapılacak. Canınızı sıkmayın demeyeceğim insanın canı sıkılır tabiyki. Ancak sağlığınız yerindeymiş, eşiniz ve çocuğunuz da yanınızda. Bugünleriniz de geçecek inşallah
Hepsi yıkıldı mi?Yılların birikimi gitti birdaha böyle evlerin yanindan gecemem herhalde, ne hayaller kurmuştum hiçbiri olmadı. Risk almamak adına farklı şehirlerden aldık hepsinde deprem oldu, Maraş Adıyaman ve Malatya.
gücünüzü mutlaka yeniden hissedeceksiniz ,Yılların birikimi gitti birdaha böyle evlerin yanindan gecemem herhalde, ne hayaller kurmuştum hiçbiri olmadı. Risk almamak adına farklı şehirlerden aldık hepsinde deprem oldu, Maraş Adıyaman ve Malatya.
Çok şükür eşiniz evladınız sagYılların birikimi gitti birdaha böyle evlerin yanindan gecemem herhalde, ne hayaller kurmuştum hiçbiri olmadı. Risk almamak adına farklı şehirlerden aldık hepsinde deprem oldu, Maraş Adıyaman ve Malatya.
ben de buna şaşırdım:/Hepsi yıkıldı mi?
Yıkılan ağır hasarlı olan ve acil yililacak sekildeHepsi yıkıldı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?