Farkindayim her es gibi onunda katlanilmaz yonleri vardir ama para onun icin hic kiymetli olmamis olmazdaEşinizin kıymetinin farkındasiniz demi?
Kardesim zaten babamin yaninda eksta geliri yok onun.Ogluna aldigi evle ilgili destek gormuyormu babanız ve abiniz evlimi ?
valla bence haklısınız tammam para tek başına huzur vermez yaşadığımız sürece afedersiniz tuvalete gitmek bile parayla.sizde istersiniz bi eviniz olsun herkesin istediği gibi.evet dünya malı dünyda ama şuda varki dünyada mekan ahirette iman demişler.Farkindayim her es gibi onunda katlanilmaz yonleri vardir ama para onun icin hic kiymetli olmamis olmazda
eşinizin babanıza destek olması çok güzel bişey. hele ki kayınbıraderıne ev almaları yuzunden sıkıştıklarını bildiği halde bu büyük bir iyilik. burada kardeşiniz evlimi bekar mı bilmiyorum ama bu borca onun için girilmiş ve herkes taşın altına elini koyar olmuş. bu evlatlara mal bırakma çabasını anlamıyorum zaten. kafasını kullansın kendı malını kendi yapsın.Cok yoruldum artik film gibi bir hayatim var yemin ediyorum nefsimle mucadele etmekten biktim..babamin basi dertte ve bu ulkenin adeleti ölmesen yardim edemeyiz tarzinda bu en buyuk derdim..sonra bir ev istiyorum cok istiyorum ama hep engel cikiyor ev icin gelecek parayi babama veriyor esim o cok sikisik cunku ogluna ev aldi ve bir suru borcu var esime olmaz diyemiyorum cunku o benim babam ama benim cocuklarim var ve bir ev beni okadar rahatlatacakti ki..esimin ailesinin actigi dukkandan dolayi zaten bir suru vergi sigorta borcu var onu yapilandirip birde onu ödeyecegiz zaten..çok aradayim babamin zaten basi dertte birde maddi sikintisi adam daraliyor gozumuzun onunde babamin durumu çok iyiydi bu halde olmayi hazmedemiyor..okadar ayrinti var ki anlatamiyorum ifşa olmamak icin belki bir tanidik varsa beni tanir diye cunku gercekten kac kisi film seneryolari yasarki...cocuklarima bakiyorum ya buyuyunce derlerse bizim hakkimizi ailene yedirdin diye cunku biz dedik babam bizim hakimizi o kadar cok kendi ve annemin ailesine yedirdi ki buyuzden bu hale duştu belkide..biliyormusunuz hala yemeye çalisiyorlar ozellikle annemin ailesi ya orasida ayri dert..biliyorum o parayi bize geri ödemezler cunku biz cok yardimda bulunduk onlari ödemedikleri gibi hatirlamiyorlar bile..ama esim dunya mali dunyada kalir diyor..yazdim iste oyle esimle bile korkularimi paylasamayinca yazmak istedim..
yanlış anlamadıysam baban kendi oğluna ev alıyor ,sıkışıyor ve siz yardım ediyorsunuz.Cok yoruldum artik film gibi bir hayatim var yemin ediyorum nefsimle mucadele etmekten biktim..babamin basi dertte ve bu ulkenin adeleti ölmesen yardim edemeyiz tarzinda bu en buyuk derdim..sonra bir ev istiyorum cok istiyorum ama hep engel cikiyor ev icin gelecek parayi babama veriyor esim o cok sikisik cunku ogluna ev aldi ve bir suru borcu var esime olmaz diyemiyorum cunku o benim babam ama benim cocuklarim var ve bir ev beni okadar rahatlatacakti ki..esimin ailesinin actigi dukkandan dolayi zaten bir suru vergi sigorta borcu var onu yapilandirip birde onu ödeyecegiz zaten..çok aradayim babamin zaten basi dertte birde maddi sikintisi adam daraliyor gozumuzun onunde babamin durumu çok iyiydi bu halde olmayi hazmedemiyor..okadar ayrinti var ki anlatamiyorum ifşa olmamak icin belki bir tanidik varsa beni tanir diye cunku gercekten kac kisi film seneryolari yasarki...cocuklarima bakiyorum ya buyuyunce derlerse bizim hakkimizi ailene yedirdin diye cunku biz dedik babam bizim hakimizi o kadar cok kendi ve annemin ailesine yedirdi ki buyuzden bu hale duştu belkide..biliyormusunuz hala yemeye çalisiyorlar ozellikle annemin ailesi ya orasida ayri dert..biliyorum o parayi bize geri ödemezler cunku biz cok yardimda bulunduk onlari ödemedikleri gibi hatirlamiyorlar bile..ama esim dunya mali dunyada kalir diyor..yazdim iste oyle esimle bile korkularimi paylasamayinca yazmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?