- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bugün konuştuk ayrılmak istediğimi söyledim çok ufak meselelere takılıyosun yine de sen bilirsin bi düşün falan dedi ama içim çekiliyor artık bu konu aklıma geldikçe. Tahammülüm bittiDolar düşüşte ama ocaktan sonra yine yükselecek hemen sinirlenmesinşaka bir yana tekrar güzelce gözden geçirmelisiniz ilişkinizi.
Bugün konuştuk ayrılmak istediğimi söyledim çok ufak meselelere takılıyosun yine de sen bilirsin bi düşün falan dedi ama içim çekiliyor artık bu konu aklıma geldikçe. Tahammülüm bitti
Bugün konuştuk ayrılmak istediğimi söyledim çok ufak meselelere takılıyosun yine de sen bilirsin bi düşün falan dedi ama içim çekiliyor artık bu konu aklıma geldikçe. Tahammülüm bitti
Bana “20 yaş tripleri çekemem” dediBana bu adam sıfır empati kuruyor, sana sürekli suçlu hissettiriyor gibi gelmeye başladı.
Ayrıca, o ufak meseleler senin için büyük demek ki. Yarın öbür gün o ufak meselelerde uyuştuğun birini bulur güzel güzel yaşarsın. Mutlu olmadığın bir şeyi niye sürdüresin ki?
Amcaya güle güle. Artık yeni birini kafalayana kadar bayağı gezmek zorunda kalır, onun adına üzüldüm.
Bitirdiniz mi tamamen?
Tabanlarına kuvvet artık
Bilmem henüz idrak edemedim galiba. Aradığımda açacağını bildiğimden kafam rahat. Bi tuhafım yaniBitirdiniz mi tamamen?
Nasıl hissediyorsunuz :)
Bana “20 yaş tripleri çekemem” dedi
Ben de 55 yaş andropozlu tribi çekemem
Bilmem henüz idrak edemedim galiba. Aradığımda açacağını bildiğimden kafam rahat. Bi tuhafım yani
İnşallah geriye dönmezsin bunun evlilik safhasını yaşamanı istemem aynı filmi gördüm başrolde ben ve kocam ..Bilmem henüz idrak edemedim galiba. Aradığımda açacağını bildiğimden kafam rahat. Bi tuhafım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?