Bunlar ayrılmak için yeter mi sizce yoksa tamamen benim hüsnükuruntukarım mı?

Bu erkeklerin kafası çok değişik çalışmıyo

Yaşla alakalı değil, 35 yaşındayız nişanlım ve ben , ben her an dışarı çıkıp gezebilirim, bir yerlerde oturabilirim, o hep evde olmak istiyor, dışarı bir cafeye gitmek ona ölüm gibi geliyor. Tarz meselesi bu. Genel olarak iyi ise sadece bu sebeplerden ayrılmamalısın. Vicdani merhameti dürüstlük gezmeyi sevmesinden daha önemli özellikler. Sen kaç yaşındasın?

Bu erkeklerin kafası çok değişik çalışmıyo
O hastayken basimda elinde sirkeli sularla bekleyen iyileseyim diye her gun meyveler sıkıp iciren o naif adam nerde kapilari tekmeleyip yumruklayip tehditler savuran p.şt ş.refsiz herif nerde
Ay sinir basti dusundukce

Bu adam icin cok konu actin. Cok derken baya cok. Demek ki cok fazla dert yaratiyor sana. Kendi adima ben cekemem. Anasinin avutmadigini ben mi avutucam banane. Birde bu forumda cok karsima cikiyor yeni nesil erkeklerin ayarimi bozuldu acaba ne cok nazlilar. Kiz evi naz evi olayi bitmis resmen. Bir cit kirildimlik bir nazlanma hali bir trip. Iyiki evlenmisim la. Bazen son duzgun adami ben nikahima almisim gibi hissediyorum ha.

Beyfendinin dolarla baş başa bırakılma zamanı gelmiş....
Gençsin, güzelsin, akıllısın daha önceki konularıda görmüştüm gayet kendini geliştirmiş ve geliştirmeye açık bir kız olarak 30 yaşında ama ruhu amca olan şahısa katlanıp kendini bir kabukta kapalı tutmamalısın, gez, dolaş, gönlünce eğlen ve bunları yaparken sana zevkle eşlik edecek birini bul.
Bir de yanlış anlamazsan sanki bana bu adamdan yana aslında baya dertlisin, biraz da bırakasın var bizden destek beklermişsin gibi geldi. Mutlu değilsin sen bununla.

Bazı kızların sabrına hayranım gerçekten. Bende var bi anormallik demek ki. Bu kafada bi adamla nasıl mutlu olabiliyosunuz yada mutsuzsanız bi ilişkiyi bu şekilde nasıl yürütebiliyorsunuz. Böyle modda birini çekemem şahsen. Sende çekme kaç kurtul

Bence de sen bu adamla mutlu değilsin. Kaçıncı konun. Düzelmiyor belli ki bir şekilde ilişkiniz. Daha çok ayrılmak istiyor ama cesaret edemiyor gibisin, belki cesaret etsen istediğin gibi biri çıkacak karşına.

Bence ne isteyip neyi istemedigini gayet iyi farkindasin. Kimse dort dortluk degildir, ve tam kafana gore asla birini bulamazsin ama sen gezmek isterken o evde oturmak istiyor. Bir insani degistiremezsin, hani denesen bu senide tuketir. Iyi dusun iyi tasin derim. Kimseye kendinden fazla deger verme eger o degeri fedakarligi gormedikce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…