- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
ayrıl gitsin1 yıldır
Beyfendinin dolarla baş başa bırakılma zamanı gelmiş....
Gençsin, güzelsin, akıllısın daha önceki konularıda görmüştüm gayet kendini geliştirmiş ve geliştirmeye açık bir kız olarak 30 yaşında ama ruhu amca olan şahısa katlanıp kendini bir kabukta kapalı tutmamalısın, gez, dolaş, gönlünce eğlen ve bunları yaparken sana zevkle eşlik edecek birini bul.
Bir de yanlış anlamazsan sanki bana bu adamdan yana aslında baya dertlisin, biraz da bırakasın var bizden destek beklermişsin gibi geldi. Mutlu değilsin sen bununla.
Bazı kızların sabrına hayranım gerçekten. Bende var bi anormallik demek ki. Bu kafada bi adamla nasıl mutlu olabiliyosunuz yada mutsuzsanız bi ilişkiyi bu şekilde nasıl yürütebiliyorsunuz. Böyle modda birini çekemem şahsen. Sende çekme kaç kurtul
Bence de sen bu adamla mutlu değilsin. Kaçıncı konun. Düzelmiyor belli ki bir şekilde ilişkiniz. Daha çok ayrılmak istiyor ama cesaret edemiyor gibisin, belki cesaret etsen istediğin gibi biri çıkacak karşına.
bas tekmeyi gitsin bacım senden değerli mi be.hödük oğlu hödük.değmeeez.alsın dolarla evlensin
O değilde adam dolara yatırım mı yapmış ?
Yaşla ne alakası var yav... Eşim 37 yaşında, şu anlattıklarınızın yarısını yaşatsa, bunalır kaçarım valla. Hem de 2 çocukla. =)) Bir şeyin ayrılmak için yeterli olması için sizin hayatınızda eziyet haline dönmüş olması yetmez mi zaten? Şimdi bu adamın tükenmişliğini, bezginliğini, salmışlığını ve üstüne de triplerini bir on sene daha çektiğinizi düşünün, zaten cevabı kendiniz bulursunuz. Haa kalksın bir psikologa gitsin, düzelmeye çalışsın, ancak o zaman bir şansı hak eder belki.
Evet yolunacak kaz buldum bırakamıyorum. Ne terbiyesiz bi soruniye ayrılmıyosun ki? adamın çok mu doları var?
Sanmıyorum zarar ediyo hep sonra zararımı kapatcam diye uğraşıyo iyice zarar ediyoAha Dolar mı?
Atma sen onu hemen lazım olur.
Bize de tüyo falan verir
senin gibi insanların sevgili bulmuş olması bile mucize. adamlar nasıl katlanıyor hayret. bence değmez.
Ya bence yaşla alakalı değil benden sıkıldı artık ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım31 yasindayim anlamadim
Ya valla evlenirsem ilerdeki konu başlıklarım:
Kocam beni gezdirmiyor
Kocam içki içiyor
Kocam arkadaşlarını önemsiyor
Kocam hakaret etti
Allahım ya rabbim sinirden gülüyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?