Bunlar ayrılmak için yeter mi sizce yoksa tamamen benim hüsnükuruntukarım mı?

Yaşla ne alakası var yav... Eşim 37 yaşında, şu anlattıklarınızın yarısını yaşatsa, bunalır kaçarım valla. Hem de 2 çocukla. =)) Bir şeyin ayrılmak için yeterli olması için sizin hayatınızda eziyet haline dönmüş olması yetmez mi zaten? Şimdi bu adamın tükenmişliğini, bezginliğini, salmışlığını ve üstüne de triplerini bir on sene daha çektiğinizi düşünün, zaten cevabı kendiniz bulursunuz. Haa kalksın bir psikologa gitsin, düzelmeye çalışsın, ancak o zaman bir şansı hak eder belki.

Genel problemimiz adam evlenince değişti, sevgiliyken böyle değildi, romantikti gezerdik vsvsvs...
Siz iliskinin en güzel döneminde 40 yıllık evliler gibisiniz hatta daha içi geçmiş hali.
Sonu yok hiç vakit harcama, bu yilların geri gelmeyecek.
Evlat olsa çekilmez bu

Evet gerçekten mutlu değilim içim çekiliyor artık. Arkadaşlarımın ilişkilerine özeniyorum resmen gözümde kalıyor. Sanki evli çocuklu gibiyiz

bas tekmeyi gitsin bacım senden değerli mi be.hödük oğlu hödük.değmeeez.alsın dolarla evlensin

Evlenemez çünkü hepsini kaybetti

O değilde adam dolara yatırım mı yapmış ?

Yaptı ama o iş yaş gibi bayağı zarar etti sinirini de benden çıkardı

Hiç sanmıyorum onun düzelmek isteyeceğini. Düzelemem ben mal bu diyor tamam ayrılalım diyorum ayrılmak istemiyorum diyor düzelmeye çalış diyorum çalışsam da olmaz diyor

Ayrıca aradım buldum bana şöyle bir yorum da yapmıştın artık kişisel olarak benle bir problemin olduğunu düşünmeye başlayacağım. Ayıp yaptığın her yorumun ayrı aşağılayıcı C captain price
senin gibi insanların sevgili bulmuş olması bile mucize. adamlar nasıl katlanıyor hayret. bence değmez.

Ya valla evlenirsem ilerdeki konu başlıklarım:
Kocam beni gezdirmiyor
Kocam içki içiyor
Kocam arkadaşlarını önemsiyor
Kocam hakaret etti

Allahım ya rabbim sinirden gülüyorum resmen

evli isen çabala
ama evli değilseniz arkanıza bakmayın
evlenince daha çok içi geçiyorlar ve en kötüsü adamın içi beton tutmuş çökmüş gibi kaldırmak hareket ettirmek dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…