Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Bence geçen aylarda iş arkadaşından ettilendiğini kocasna söylesin toptan hallolur mesele

Hassa evet lekede vardı bir ara çamaşırlarda

Babanız anneniz ile evliyken gidip başka kadınla evlenmiş. Sonra geri dönmüş ve anneniz eve almış, daha yenice aklı başına gelip boşamış babanızı. Bu şartlar altında yetiştiğiniz için güven probleminiz olduğunu, hayatı kendinize zehir ettiğinizi, yardıma ihtiyacınız olduğunu göremiyor musunuz gerçekten? Bazen insanların öz farkındalığının olmaması beni çok şaşırtıyor. Bir terapiste gitseniz sorunlarınız çözülmeye başlayacak zaten.
Edit:düzenleme

Son düzenleme:
Karıştırdın sanırım. Babam başkasıyla evlenmişti evet ama kimseden çocuk yapmadı

Kızım kocana tenhada oral yapıyorlar.

Karıştırdın sanırım. Babam başkasıyla evlenmişti evet ama kimseden çocuk yapmadı

Buna mı takıldınız gerçekten? Ne fark eder sonuçta anneniz evliyken aldatılmış. Sizin kafanızda da bu evli erkekler aldatır, ben de aldatılacağım, her an tetikte olmalı ve kanıt aramalıyım diyerek yer etmiş. Bu yanlış inanışlarınızı değiştirmeniz gerekiyor yardım alarak. Olay bu kadar basit. 13 sene ya 13 gün değil ki, bunu kendinize eşinize çocuğunuza neden yaptığınızı anlayamıyorum gerçekten.

Evet ispatlanıcak bir konu değil. Eşimle bu konuyu konuştuğumda bilmiyorum diyor ki bu cevabı duymaktan bıktım
Sanırım akışına bırakıcam, yoksa aklımı kaçırıcam
Teşekkür ederim yorumun için

Babanız annenizi mi aldattı? O zaman biran önce psikoloğa gidip bu durumu çözmeniz lazım. Çünkü en büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz farkındaa değilsiniz.

kiz hic bakmadim esimin donuna ama hafta sonu yikancak camasirlara bakarim bi varmi sac .
Esine guvenin yoksa daha ne diye surduruyosun icinde hep supjeyle yasamakdansa kendisine sormayida dusun belki oyle birsey yokdur

Abooo o zaman dervişin fikri neyse olmuş bu iş
Şimdi gördüm birisi yazmış. Babası annesini aldatmş. Sanırım bu durumun etkisinde.. Bir de o iş arkadayı konusunda neredeyse tüm site konu sahibine yorum yapıyoırduk . Aslnda orada da takıldığı durumlar yüzünden kızıyorduk..

Rahatlamam gerek ama bunu birde bana anlatın. Sürekli arkamdan iş çeviriyor, beni aldatıyor diye düşünüyorum ama bu yıllardır böyle
Öğle aralarında görüntülü konuşuyorum ne yapıyor diye

Rahatlamam gerek ama bunu birde bana anlatın. Sürekli arkamdan iş çeviriyor, beni aldatıyor diye düşünüyorum ama bu yıllardır böyle
Öğle aralarında görüntülü konuşuyorum ne yapıyor diye

Hiç bir psikiyatristle filan görüştün mü? Paranoyan var gibi geldi bana, eşin seni aldatsa ne olur mesela en fazla? Neden bu kadar korkuyorsun arkandan iş çevirmesinden? Kontrol edince böyle engel olabileceğini mi düşünüyorsun? Bence acilen doktora başvur şakaya gelir bisey değil çünkü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…