Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Güzel arkadaşım,
Bazen zevzeklik yapıyorum buralarda, haklısın.
Hiç bir dertle dalga geçilmez.
Ki konu evlilikte sadakat, hassas bi mevzu.
Ama bu kadar sırtını yaslayamadığın birinden çocuk fikri cidden korkunç.
Bi an fazla tepki verdim, çok şaşırdım.
Ama yine de senin üzüntüne saygı duymadığım için özür dilerim.

Diyeceğim şu ki bi insan kocasına güvenmiyosa, çamaşır telefon vs bi anlamı yok.
İnkar etmesi o kadar kolayki eşinin bunları.
Delil bulmaya çalışmak yerine önce bi karşılıklı şeffaf olma üzerinde dursanız.
Ha yani zaten boşanacaksan ve delile ihtiyaç varsa anlarım.
Ama amacın sadece gerçeğe ulaşmaksa bu yol çok yıpratıcı.
Asla ispatlayamazsın, inkar eder durur.
Oyüzden;
1. Tekrar çocuk yapma fikrini dondurun.
2. Eşinle güven ve sadakat meselesini masaya yatırın.
3. Çift terapisi alabiliyorsanız alın.
4. Mesele senin çocuklukluğundan gelen bir travmaya ya da tek taraflı güven sorununa dayanıyorsa bunu çöz.

Ama artık lütfen şu yıpratıcı dedektifliği bırak.
Kendin ve yavrun için.
Sevgiler..
Bence geçen aylarda iş arkadaşından ettilendiğini kocasna söylesin toptan hallolur mesele🙄

Bunu bilmek hakkım diyorsan adamı al karşına "13 yıldır donlarini takip ediyorum hep bir tuhaflıklar ,hep bir anormallik var sen ne haltlar karıştırıyorsun de."
Sen de kurtul forum da kurtulsun sonucu buraya yaz ama çünkü don olayı memleket meselesine döndü
Hassa evet lekede vardı bir ara çamaşırlarda 🤭🤭

Babanız anneniz ile evliyken gidip başka kadınla evlenmiş. Sonra geri dönmüş ve anneniz eve almış, daha yenice aklı başına gelip boşamış babanızı. Bu şartlar altında yetiştiğiniz için güven probleminiz olduğunu, hayatı kendinize zehir ettiğinizi, yardıma ihtiyacınız olduğunu göremiyor musunuz gerçekten? Bazen insanların öz farkındalığının olmaması beni çok şaşırtıyor. Bir terapiste gitseniz sorunlarınız çözülmeye başlayacak zaten.
Edit:düzenleme

Son düzenleme:
Babanız anneniz ile evliyken gidip başka kadından çocuk yapmış. Sonra geri dönmüş ve anneniz eve almış, daha yenice aklı başına gelip boşamış babanızı. Bu şartlar altında yetiştiğiniz için güven probleminiz olduğunu, hayatı kendinize zehir ettiğinizi, yardıma ihtiyacınız olduğunu göremiyor musunuz gerçekten? Bazen insanların öz farkındalığının olmaması beni çok şaşırtıyor. Bir terapiste gitseniz sorunlarınız çözülmeye başlayacak zaten.
Karıştırdın sanırım. Babam başkasıyla evlenmişti evet ama kimseden çocuk yapmadı

Senin için saçma olan, dalga geçtiğin konu şu an benim için ok önemli. Bende diyorum zaten saçma diye ama devamlı inceleme halindeyim. Bir erkeğin iç çamaşırında devamlı neden saç çıkar,bu bir evlilikte ne kadar önemli
Bunları bilmek hakkım
Kızım kocana tenhada oral yapıyorlar.

Karıştırdın sanırım. Babam başkasıyla evlenmişti evet ama kimseden çocuk yapmadı

Buna mı takıldınız gerçekten? Ne fark eder sonuçta anneniz evliyken aldatılmış. Sizin kafanızda da bu evli erkekler aldatır, ben de aldatılacağım, her an tetikte olmalı ve kanıt aramalıyım diyerek yer etmiş. Bu yanlış inanışlarınızı değiştirmeniz gerekiyor yardım alarak. Olay bu kadar basit. 13 sene ya 13 gün değil ki, bunu kendinize eşinize çocuğunuza neden yaptığınızı anlayamıyorum gerçekten.

Güzel arkadaşım,
Bazen zevzeklik yapıyorum buralarda, haklısın.
Hiç bir dertle dalga geçilmez.
Ki konu evlilikte sadakat, hassas bi mevzu.
Ama bu kadar sırtını yaslayamadığın birinden çocuk fikri cidden korkunç.
Bi an fazla tepki verdim, çok şaşırdım.
Ama yine de senin üzüntüne saygı duymadığım için özür dilerim.

Diyeceğim şu ki bi insan kocasına güvenmiyosa, çamaşır telefon vs bi anlamı yok.
İnkar etmesi o kadar kolayki eşinin bunları.
Delil bulmaya çalışmak yerine önce bi karşılıklı şeffaf olma üzerinde dursanız.
Ha yani zaten boşanacaksan ve delile ihtiyaç varsa anlarım.
Ama amacın sadece gerçeğe ulaşmaksa bu yol çok yıpratıcı.
Asla ispatlayamazsın, inkar eder durur.
Oyüzden;
1. Tekrar çocuk yapma fikrini dondurun.
2. Eşinle güven ve sadakat meselesini masaya yatırın.
3. Çift terapisi alabiliyorsanız alın.
4. Mesele senin çocuklukluğundan gelen bir travmaya ya da tek taraflı güven sorununa dayanıyorsa bunu çöz.

Ama artık lütfen şu yıpratıcı dedektifliği bırak.
Kendin ve yavrun için.
Sevgiler..
Evet ispatlanıcak bir konu değil. Eşimle bu konuyu konuştuğumda bilmiyorum diyor ki bu cevabı duymaktan bıktım
Sanırım akışına bırakıcam, yoksa aklımı kaçırıcam
Teşekkür ederim yorumun için

Babanız annenizi mi aldattı? O zaman biran önce psikoloğa gidip bu durumu çözmeniz lazım. Çünkü en büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz farkındaa değilsiniz.

Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.

Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.

Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.

Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
🤣🤣🤣kiz hic bakmadim esimin donuna ama hafta sonu yikancak camasirlara bakarim bi varmi sac .
Esine guvenin yoksa daha ne diye surduruyosun icinde hep supjeyle yasamakdansa kendisine sormayida dusun belki oyle birsey yokdur

😳😳 Abooo o zaman dervişin fikri neyse olmuş bu iş
Şimdi gördüm birisi yazmış. Babası annesini aldatmş. Sanırım bu durumun etkisinde.. Bir de o iş arkadayı konusunda neredeyse tüm site konu sahibine yorum yapıyoırduk . Aslnda orada da takıldığı durumlar yüzünden kızıyorduk..

Biraz rahatlayın lütfen aldatma olur mu bu kadarcık şeyle :KK43: eşiniz sizi aldatmıyor ama sizin kafanız biraz karışmış eşinizle ilgili güven sorununuz var sanırım ama böyle hayatı kendinize çok zorlaştırırsınız ve normal bir durum bile size abartı gelebilir yada işaret olarak algılayabilirsiniz cünkü nasıl düşünürseniz bakış açınız o yöne evriliyor
Rahatlamam gerek ama bunu birde bana anlatın. Sürekli arkamdan iş çeviriyor, beni aldatıyor diye düşünüyorum ama bu yıllardır böyle
Öğle aralarında görüntülü konuşuyorum ne yapıyor diye

Rahatlamam gerek ama bunu birde bana anlatın. Sürekli arkamdan iş çeviriyor, beni aldatıyor diye düşünüyorum ama bu yıllardır böyle
Öğle aralarında görüntülü konuşuyorum ne yapıyor diye

Hiç bir psikiyatristle filan görüştün mü? Paranoyan var gibi geldi bana, eşin seni aldatsa ne olur mesela en fazla? Neden bu kadar korkuyorsun arkandan iş çevirmesinden? Kontrol edince böyle engel olabileceğini mi düşünüyorsun? Bence acilen doktora başvur şakaya gelir bisey değil çünkü bu

Back
X