- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Atletinde bir kaç kez gördümYa atletler? Atletlere de bakın bence arada, asıl ip ucu orda olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atletinde bir kaç kez gördümYa atletler? Atletlere de bakın bence arada, asıl ip ucu orda olabilir.
Niye bitsin yahu? Kendinden bilmişsin işi işte, boyuna kocanın donundan tumanından mana çıkarıyorsun.Bitti diyorum anlamak mı istemiyorsun
O konu kapandı, adamla konuşmuyorum, o konuşuyor ama ben konuşmuyorum
Bütün bunlar tesadüf mü yaniÇamaşırdaki leke, yok evde bulduğum çorap, birde şimdiki konunuzne takıntılı kadın, saçma sapan şeylerden anlam çıkartıyor deyip eski konularınıza baktım, bakmaz olaydım
Meğer şu meşhur abili konunun sahibiymişsinizo zaman normal yani bunlara takmanız. Ama takdir ettim sizi elin adamlarına takmaktansa artık eşinize takmışsınız.
İsminizi değiştirmişsiniz ama konular aynı kalıyor, bilginize![]()
Ben önceden de böyleydim, işe başlamadan önceNiye bitsin yahu? Kendinden bilmişsin işi işte, boyuna kocanın donundan tumanından mana çıkarıyorsun.
Ooo o daha fena.Ben önceden de böyleydim, işe başlamadan önce
Ortada elle tutulur bir şey yok ki tesadüf olsun ya da olmasın. Madem bu kadar şüpheleniyorsunuz boşanın.Bütün bunlar tesadüf mü yani
haydı donlar havayaEşinizin donlarini bi salıverin artik![]()
Iyi de “ABI”ye guvenip dut yemege gittin amaBen bunu yeni yapmıyorum ki işe başlamadan önce de sürekli gözlem halindeyim. Kimseye güvenemiyorum güven problemim var
İnsanlara güvenemiyor diye duttan mahrum mu kalsınIyi de “ABI”ye guvenip dut yemege gittin ama![]()
Yemin ederim dur olayını yazdığıma pişman ettiniz. Bunun güvenle ne alakası var. Adam dur toplamaya çağırdı bende gittim.Iyi de “ABI”ye guvenip dut yemege gittin ama![]()
Dut ve güven Ne alakaİnsanlara güvenemiyor diye duttan mahrum mu kalsın![]()
Dut falan neyse de ben ısrarla neden psikolojik destek almadığınızı ya da bu kadar güvenmediğiniz birinden boşanmadığınızı merak ediyorum.Yemin ederim dur olayını yazdığıma pişman ettiniz. Bunun güvenle ne alakası var. Adam dur toplamaya çağırdı bende gittim.
Konu bumu
Adamı takmıyorum, konuşmuyorum diyorum hatta o konuşuyor artık neden anlamak istemiyorsunuz. Ben adamı değil eşimi takıyorum şu an
Kıl ve aldatmak ne alaka ise o alaka.Dut ve güven Ne alaka
Dut meselesi ne eski konulara baktim bulamadimIyi de “ABI”ye guvenip dut yemege gittin ama![]()
Dut onemli tabiiİnsanlara güvenemiyor diye duttan mahrum mu kalsın![]()
Ben hiç bağdaştıramadımKıl ve aldatmak ne alaka ise o alaka.
Insanlara guvenmiyor ama is yerinden bir abisiyle ikisi sadece(etkilenmis zamaninda itiraf varDut meselesi ne eski konulara baktim bulamadim![]()
İşine gelmediği için... Adam onca şeyden sonra sana inanmayı tercih etti, hakkın yok donda adli tıp incelemesi yapmaya. Ha bir gün telefonda mesaj, fotoğraf, ses kaydı vs görürsün, donda ruj izi falan görürsün, el ele falan basarsın o zaman hakkın olur.Ben hiç bağdaştıramadım
Dut toplamakla, iç çamaşırı olayını
Bunun için boşanma durumuda saçma geliyor bana. Saç çıktı diyeOrtada elle tutulur bir şey yok ki tesadüf olsun ya da olmasın. Madem bu kadar şüpheleniyorsunuz boşanın.