Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Bitti diyorum anlamak mı istemiyorsun
O konu kapandı, adamla konuşmuyorum, o konuşuyor ama ben konuşmuyorum
Niye bitsin yahu? Kendinden bilmişsin işi işte, boyuna kocanın donundan tumanından mana çıkarıyorsun.

Çamaşırdaki leke, yok evde bulduğum çorap, birde şimdiki konunuz 🤦 ne takıntılı kadın, saçma sapan şeylerden anlam çıkartıyor deyip eski konularınıza baktım, bakmaz olaydım 😂😂
Meğer şu meşhur abili konunun sahibiymişsiniz😂 o zaman normal yani bunlara takmanız. Ama takdir ettim sizi elin adamlarına takmaktansa artık eşinize takmışsınız.

İsminizi değiştirmişsiniz ama konular aynı kalıyor, bilginize 😉
Bütün bunlar tesadüf mü yani

Iyi de “ABI”ye guvenip dut yemege gittin ama🤷‍♀️
Yemin ederim dur olayını yazdığıma pişman ettiniz. Bunun güvenle ne alakası var. Adam dur toplamaya çağırdı bende gittim.
Konu bumu
Adamı takmıyorum, konuşmuyorum diyorum hatta o konuşuyor artık neden anlamak istemiyorsunuz. Ben adamı değil eşimi takıyorum şu an

Yemin ederim dur olayını yazdığıma pişman ettiniz. Bunun güvenle ne alakası var. Adam dur toplamaya çağırdı bende gittim.
Konu bumu
Adamı takmıyorum, konuşmuyorum diyorum hatta o konuşuyor artık neden anlamak istemiyorsunuz. Ben adamı değil eşimi takıyorum şu an
Dut falan neyse de ben ısrarla neden psikolojik destek almadığınızı ya da bu kadar güvenmediğiniz birinden boşanmadığınızı merak ediyorum.
Çünkü kocanıza da yazık

Ben hiç bağdaştıramadım
Dut toplamakla, iç çamaşırı olayını
İşine gelmediği için... Adam onca şeyden sonra sana inanmayı tercih etti, hakkın yok donda adli tıp incelemesi yapmaya. Ha bir gün telefonda mesaj, fotoğraf, ses kaydı vs görürsün, donda ruj izi falan görürsün, el ele falan basarsın o zaman hakkın olur.

Ortada elle tutulur bir şey yok ki tesadüf olsun ya da olmasın. Madem bu kadar şüpheleniyorsunuz boşanın.
Bunun için boşanma durumuda saçma geliyor bana. Saç çıktı diye
Önceden telefonuna casus programı da yüklemiştim. Hat dökümü kontrolü, whatsapp kontrolü
Yoruldum artık kontrol etmekten

Back
X