Bunlar benim alem mi nasıl insanlar bunlar

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
Benim ailem demeye dilim varmayan insanlar etrafıma toplanmış abla lafını haketmeyen birisi ve annem ablam geçtiğimiz haziranda evlendi onun söz nikah isteme kına düğün hepsinde afedersiniz iç çamaşırımdan ter çıkana kadar terledim çalıştım hizmet ettim misafirlere bir gün dış mekan çekimi boyunca kocaman bir ton olan gelinliğinin eteğini tuttum kirlenmesin diye arabaya bindir indir ne zahmet çektim ha kardeşiyim belki yapmam gerekir ama ya onun yaptıkları evlenip gitti şimdi benim istemem oldu tatile gitmiş hanımefendi tatilden dönmesine rağmen gelip iki saat bulunmadı yanımda ondan yardım bile istemedim sadece ele güne karşı yanımda kardeş diye dursun istedim ondan önce tanışmamız oldu aileler arası yine kaçtı gitti bahane uydurdu gelmedi bütün evi temizledim yemek yaptım geldiklerinde yürüyecek halim kalmadı üstüne üstlük ertesi gün gelip bana kusura bakma yorgundum gelemedim diyeceğine gelmiş yüzsüzce kahkahalarla tatil maceralarını anlatıyor bende dayanamadım içimde kalan her şeyi söyledim annemde ona niye gelmedin kardeşinin yanında olman gerekirdi diyip kızacağına bana senin daha başlangıç törenleri gelmesin ne olacak kes sesini dedi onun sırtını sıvazlıyor yemek hazırlamış bir de benim sözlüm ablama daha hiç tanımadan doğum günü hediyesi almıştı aileme o kadar değer veriyor ben deseniz bende her töreninde her istediğini yaptım niye böyle bu insanlar ben aynı şeyi yapsaydım annem beni evlatlıktan reddederdi bir tek babam biraz halimden anlıyor yüzünü astı onlara tavrını belli etti arkadaş arkadaşlığıyla gidip yanında bulunuyor benim kardeşim dediğim insan benim gözümü oyuyor ben bunları hakedecek ne yaptım sadece ii niyetimle yaklaştım herkese neden böyle bu insanlar neden

iyiliği sürekli yaptığında vazifenmiş gibi görüyolar
sen alıştırmışsın baştan..
halbu ki ablan şimdi ufaktan bi yardım etse ne büyük lütuf gibi görünecek herkese

Su anneler istedikleri kadar evlat ayirmam desinler ,yine de ayiriyorlar.Üzme canini artik,olan olmus.

Sende bundan sonra fazla yüz verme ,bak nasil sen daha sormadan yaninda bitiyorlar.

Annen birazcik tepki verse birdaha yapamaz ablan.Ama annen de birsey demeyince tam yüz almis.

Cevremde cok gördüm böyle durumlar,niyeyse bazi kardesler arasinda birinden biri ,sebepsiz yere kiskaniyor kardesini ya da ablasini.

insan toz konduramiyor,yok canim ne var kiskanilacak diyor.Ama insanoglu tuhaf iste.

Sende keyfine bak artik üzlme daha fazla .Dur daha ablanin cocugu falan olcak ,o zaman da bekler yardim.

Bundan sonra ki tavirlarina göre davranirsin sen de ona.

Belki bir cahillik ettiginin farkina varir özür diler ,sorun kalmaz.Belki dilemez ama davranislariyla belli eder sorun hallolur.

Yok anne kiz birlesir voltrani olustururuz derlerse mesafeni koyarsin.

Ablaya bak yedi kat el geliyor yardım ediyor yeri geldi mi böyle olaylarda . Siz de bundan sonra ablanızın hiç bir işine koşmayın yardım etmeyin anlasın biraz. Özellikle böyle kuaförde nişandı düğündü hep en samimi arkadaşlarınızı çağırın onlarla ilgilenin onlarla vakit geçirin o da dış kapının dış mandalı gibi kalsın fikrini filan da sormayın hiç bir işinize karıştırmayın.

Çok ayıp ya, kardeş bu, yabancı değil ki. Ablamın her türlü özel gününde yanındaydım, öyle de olması gerekirdi zaten,ailem zorla götürürdü gitmek istemesem, ki asla öyle bir şey düşünmem, onun telaşında mutluluğunda kardeşimin yanında olmak isterim.

Sanırım ablanızın kardeşlik bağları pek kuvvetli değil.. Yazık çok yazık.

Her ailede olur böyle şeyler.benm tavsiyem bunu sözlünüzle fazla paylaşmamanız.çünkü onlar sizin aileniz.istesenizde istemesenizde hayatınızda hep var olacak insanlar.sözlünüzde öyle ama nolursa olsun yarın bigün kavga ederken ya da bişey olduğunda bunları karşınıza çıkartır.o yüzden skain olun.burdan paylaşın tamam ama sözlünüze paylaşmayın derim ben

böyle biri işte bencilin teki onun dediği olsun yeter ben bir gün kızlar dış mekan çekiminde eteğini topladım tuttum eniştem dediki saol çok yardım ettin ablam niyeki düğün salonundan girerken tutmayı unuttum diye bana doğru düzgün eteğimi bile tutmadın dedi eniştem bile benim kıymetimi daha iyi biliyor gitmiyordum evine annem zorla götürdü yine yardım ettim kıyamadım sofrasını kurdum topladım tatlı servisini yaptım gelmiş bana diyor ki dokunma ben koyucam profiterölü tabağa ben daha değişik koyuyorum kocasınıda en olmadık zamanda azarlıyor adam neye uğradığını şaşırıyor ne yapayım ben atsan atılmıyor satsan satılmıyor kardeş işte lanet olsun sözüme çağırmayayım diyorum sözlüm diyecek niye ablan yok ona da anlatamıyorum kan kustum kızılcık şerbeti içtim diyorum şimdi içeride hala kahkaha atıyor annemde en ufak bir tavır koymuyor öyle zoruma gidiyor ki hemen bu evden gitmek istiyorum

tavrımı koyuyorum yardım etmiyorum o zamanda bana aklınca laf sokuyor milletin yanında quantumcu zaten hiç yardım etmez ki bana diyor başkalarının yanında beni kötü göstermeye çalışıyor böyle biri keşke insanın kardeşini seçme hakkı olsa

tavrımı koyuyorum yardım etmiyorum o zamanda bana aklınca laf sokuyor milletin yanında quantumcu zaten hiç yardım etmez ki bana diyor başkalarının yanında beni kötü göstermeye çalışıyor böyle biri keşke insanın kardeşini seçme hakkı olsa[/

:(((((((

Son düzenleme:
Yarın evi terkediyorum ne yapayım beni biraz olsun anlamayan insanların arasında sözüme de on gün vardı belki sözlümde vazgeçer böyle sorunlu bir aileden kız almaktan bugüne kadar beni hiç anlamadılar anlamayacaklarda annem bile destek olmuyor hepsi düşman dua edin ne olur başıma bir şey gelmesin

Yarın evi terkediyorum ne yapayım beni biraz olsun anlamayan insanların arasında sözüme de on gün vardı belki sözlümde vazgeçer böyle sorunlu bir aileden kız almaktan bugüne kadar beni hiç anlamadılar anlamayacaklarda annem bile destek olmuyor hepsi düşman dua edin ne olur başıma bir şey gelmesin

merhaba canım aileler arasında böyle şeyler olur.sen çok dert etmemeye çalış evi terk ederek de bir yere varamassın işleri dha çok büyütürsün bence.şuanda sözün yaklaştığı için sitreste olman çok normal böyle hisetmen de çok normal sen sadece görme yaptıklarını.sen fedekarlık yaptın 5 parmağın 5i de bir değildir.aynı şeyi karşıdan beklediğin için mi yaptın.tabiki de hayır oyüzden sen bence rahatına bak kendin ilgilen görmüş oldun nasıl davranacağını.tavır koyarsan belki anlarlar ama bu evi terketmekle olmaz.hauay üzülmek için kısa değil mi sence? ya da bukdar ciddiyete almak için.tavsiyem 3maymunu oyna senin güzel bir anın bu üzüntülü hatırlamak istemezsin.geeleceğe bu üzüntüyü taşırsan ilerde daha mutsuz olacaksın.sözlününde bunları bilmesine gerek yok.ozaman ailene karşı kinlenir.eskisi gibi de olmaz onlara karşı.ben 4 senelik evliyim umarım szölerimi ciddiye alırsın..sen de haklısın aynı yardımı ablandan istiyorsun.ama kurdun ensesi nie kalındır kendi işini kendi gördüğü için.kimseye ihtiyacın ok sen varsın yeter:):46:

Evi terketmekte ne demek,sakin cocukca davranma.

Hele ki böyle bir konu icin.

Su an kizginsin,hassasin,üzgünsün .Ama böyle cözüm olmaz.

Biraz sabirli ol,onlarla küsmek yerine ,tam aksi normal konus.Yani stratejik davran.

Biliyorum öfkeliyken cok zor,ama onlar senin hissettigini hissetmiyorlar.

Ates düstügü yeri yakar.Gün gelir aynisini onlar yasar.Hic merak etme.
ama sabirli olacaksin.

Madem sözleneceksin.Kafani ona yor,mutlu ol .Bosver ablani,anneni,bu günler birdaha geri gelmeyecek.

Ilerde diyeceksin ne aptalmisim,en güzel zamanlarimi bunlarla ugrasarak gecirmisim diye.

Zaten su an evi terketmek ya da baska birsey yaparsan;seni cocukluk,simariklikla suclayacaklar.
yine ablan hakli olacak.

Asil simdi iyiymissin gibi davranmali,isleri zora sokmamalisin.

Back
X