Benim ailem demeye dilim varmayan insanlar etrafıma toplanmış abla lafını haketmeyen birisi ve annem ablam geçtiğimiz haziranda evlendi onun söz nikah isteme kına düğün hepsinde afedersiniz iç çamaşırımdan ter çıkana kadar terledim çalıştım hizmet ettim misafirlere bir gün dış mekan çekimi boyunca kocaman bir ton olan gelinliğinin eteğini tuttum kirlenmesin diye arabaya bindir indir ne zahmet çektim ha kardeşiyim belki yapmam gerekir ama ya onun yaptıkları evlenip gitti şimdi benim istemem oldu tatile gitmiş hanımefendi tatilden dönmesine rağmen gelip iki saat bulunmadı yanımda ondan yardım bile istemedim sadece ele güne karşı yanımda kardeş diye dursun istedim ondan önce tanışmamız oldu aileler arası yine kaçtı gitti bahane uydurdu gelmedi bütün evi temizledim yemek yaptım geldiklerinde yürüyecek halim kalmadı üstüne üstlük ertesi gün gelip bana kusura bakma yorgundum gelemedim diyeceğine gelmiş yüzsüzce kahkahalarla tatil maceralarını anlatıyor bende dayanamadım içimde kalan her şeyi söyledim annemde ona niye gelmedin kardeşinin yanında olman gerekirdi diyip kızacağına bana senin daha başlangıç törenleri gelmesin ne olacak kes sesini dedi onun sırtını sıvazlıyor yemek hazırlamış bir de benim sözlüm ablama daha hiç tanımadan doğum günü hediyesi almıştı aileme o kadar değer veriyor ben deseniz bende her töreninde her istediğini yaptım niye böyle bu insanlar ben aynı şeyi yapsaydım annem beni evlatlıktan reddederdi bir tek babam biraz halimden anlıyor yüzünü astı onlara tavrını belli etti arkadaş arkadaşlığıyla gidip yanında bulunuyor benim kardeşim dediğim insan benim gözümü oyuyor ben bunları hakedecek ne yaptım sadece ii niyetimle yaklaştım herkese neden böyle bu insanlar neden