gaydirigubbak Mayıs, bi mucize! Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2010 4.568 4 66 Ankara 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi madan #561 madan .!.: resimde görünenden çok daha şık canım.. izmire falan gitme şansın varsa kemer altından bi bak.. bende pamuk saten nevresim beğenmiştim almadıım pişman oldum bir daha gittiğimde onuda alacam :)) Genişletmek için tıkla... yok ki canım ya hiç giden birinden isteyebilirim belki nereden aldın tam olarak?
madan .!.: resimde görünenden çok daha şık canım.. izmire falan gitme şansın varsa kemer altından bi bak.. bende pamuk saten nevresim beğenmiştim almadıım pişman oldum bir daha gittiğimde onuda alacam :)) Genişletmek için tıkla... yok ki canım ya hiç giden birinden isteyebilirim belki nereden aldın tam olarak?
M madan Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2010 890 1 68 Diğer 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi madan #562 gaydirigubbak .!.: yok ki canım ya hiç giden birinden isteyebilirim belki nereden aldın tam olarak? Genişletmek için tıkla... ay canım kemer altı o kadar büyük kiii hangi mağaza hiiiç bilmiyorum :SS
gaydirigubbak .!.: yok ki canım ya hiç giden birinden isteyebilirim belki nereden aldın tam olarak? Genişletmek için tıkla... ay canım kemer altı o kadar büyük kiii hangi mağaza hiiiç bilmiyorum :SS
gaydirigubbak Mayıs, bi mucize! Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2010 4.568 4 66 Ankara 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi madan #563 madan .!.: ay canım kemer altı o kadar büyük kiii hangi mağaza hiiiç bilmiyorum :SS Genişletmek için tıkla... hiç şansım yok benim desene Ankara'dan bakiim bende bariii
madan .!.: ay canım kemer altı o kadar büyük kiii hangi mağaza hiiiç bilmiyorum :SS Genişletmek için tıkla... hiç şansım yok benim desene Ankara'dan bakiim bende bariii
M madan Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2010 890 1 68 Diğer 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi madan #564 gaydirigubbak .!.: hiç şansım yok benim desene Ankara'dan bakiim bende bariii Genişletmek için tıkla... canım izmirde olan ankaradada vardır kesin sen bi bak oraya ,)
gaydirigubbak .!.: hiç şansım yok benim desene Ankara'dan bakiim bende bariii Genişletmek için tıkla... canım izmirde olan ankaradada vardır kesin sen bi bak oraya ,)
gaydirigubbak Mayıs, bi mucize! Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2010 4.568 4 66 Ankara 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi madan #565 madan .!.: canım izmirde olan ankaradada vardır kesin sen bi bak oraya ,) Genişletmek için tıkla... tamam tatlım
madan .!.: canım izmirde olan ankaradada vardır kesin sen bi bak oraya ,) Genişletmek için tıkla... tamam tatlım