Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

ayyy çok beğendim madancııııkkk yaaaa
tü tü tü maşAllaaaaaahhhhhhhhhh

sade ve şık
ben dantelden vaz mı geçsem diyorum bu modelleri görünce:26:

ayyy çok beğendim madancııııkkk yaaaa
tü tü tü maşAllaaaaaahhhhhhhhhh

sade ve şık
ben dantelden vaz mı geçsem diyorum bu modelleri görünce:26:

çok sagol canım benim düğünden sonra atarım resim bakarsın :))

tam hayalimdeki gelinlik buydu bakıp duruyordum resmini ve aradığımı buldum çoook mutluyum

canım istediğin gelinliği bulmana çok sevindim insanın içine sinince herşey daha bir mutlu olur sanırım:) kına eşyalarında çok güzel. düğünün, kınan mutlu neşeli sorunsuz geçer inş.

canım istediğin gelinliği bulmana çok sevindim insanın içine sinince herşey daha bir mutlu olur sanırım:) kına eşyalarında çok güzel. düğünün, kınan mutlu neşeli sorunsuz geçer inş.

evet canım yaa çoook mutluyum hemdeee :)) ay inşallah canım inşallahh...

kızlar hol halım bu evin duvarları pembe olunca malesef ona uymak zorunda kaldım :SS

mobilyamda bu koltuklar krem tay tüyü kırlentler ise mürdüm

hiç aklımda olmayan modeller oldu umarım güzel olur :SS

canım halının rengi modeli çok hoş insanın içini açıyor valla:) koltuk takımında çok güzel tekliler özellikle değişik durmuş krem ve mürdüm rengiyle daha güzel duracaktır eminim.

canım yanlış hatırlamıyorsam patetes soğan sepeti arıyordun 6.caddede buna benzer sepetler var fiyatıda uygun gibi

canım halının rengi modeli çok hoş insanın içini açıyor valla:) koltuk takımında çok güzel tekliler özellikle değişik durmuş krem ve mürdüm rengiyle daha güzel duracaktır eminim.

canım benim çok sagol inşallah güzel olur bende merakla bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…