Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkBunlar da benim ve oğluşumun cicişleri...
hepsi çok güzell canım..güzel günlerde giyer inş bebişin ..
bu arada o çekmecede bi ayakkabı gördüm (lacivertli turkuazlı) o ayakkabıdan benim oğluşumunda var.. babaannesi Ankara dan almıştı kaydirigubbakcemile3
hepsi çok güzell canım..güzel günlerde giyer inş bebişin ..
bu arada o çekmecede bi ayakkabı gördüm (lacivertli turkuazlı) o ayakkabıdan benim oğluşumunda var.. babaannesi Ankara dan almıştı kaydirigubbakcemile3
Hepinze duaları ve güzel dilekleri için teşekkürler ediyorum. Allah hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah. Kavuanlar da güle güle büyütsün.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tesadüfe bak 2side Ankaradan alınmış ... nese önemli olan sağlıklı günlerde mutlu mutlu giymeleri
Canım Konya'da bir bebe mağazasından aldım. AWIO markası. Farklı renkleri de vardı. Google'a awio çanta diye aratınca çıkıyor satılan yerler. Fiyatı da 60-70 TL civarı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.