bunlar gerçek mi ya?

facede twitterda nasil rastladın ki?
yani ortak arkadaş olmayınca pat diye çıkmaz ki bunlar
özellikle kurcalamak lazım merak etmek:26:

anlatayım nasıl gördüğümü twitterda bir konu vardı o konuya bakıyordum kim ne yazmış diye sol taraflarda bir resim gördüm ordan çıktı.. ne ortak arkadaş olcam onlarla yaa

sevgili arkadaşlar bazı böyle sapıklar var facede twtrda yüklenen resimleri alıp bu şekilde gösteren sonrada insanlara bak utanmaza birde kapalı dedirtmek için bazı böyle masum kişilerin resimlerini alıp yayınlıyorlar ... bu herkesin başına gelebilir.............dikkat.....

Öyle dengesiz kişiler varki insan demeye dilim varmıyor. İnanki ellerinden her türlü pislik gelir

Adam gibi adam haysiyetli şerefli namuslu bir adamın yapacağı bir iş değil zaten bu iş.
Hangi erkek karısını helalliğini namusunu başka adamlara teşhir edebilir ki ?
Aklı başında ar damarı olan adam yapmaz bunu.
Ar damarı yoktur haysiyet onur şeref de zerre kadar yoktur.O zaman yapar.
Kadın da nasıl kabul eder nasıl ortak olur buna aklım ermiyor.
Kıyamete doğru gidiyoruz haydi sonumuz hayrola.....

Karşı binanda sapık bir adam...İnternette karşına çıkan edepsiz görüntüler...

Baya şanssızsın vesselam.

siz hiç görmediniz mi nette ben niye görüyorum böyle şeyleri.. hani twetleşiyorlar ya mesela haftasonutakipleşiyoruz, çocukluktanaklımdakalanlar gibi şeylere tweet atılıyor ya o gibi bir konuda resim paylaşmış biri zaten hemen sol tarafta görülüyor ordan çıktı

bu konunun dert kısmını anlamaya çalışıyorum canım
sana nasıl yardımcı olabiliriz?
cinsel içerikli konularla boğuşuyorsun hep

bunların varlığını zaten bılıyoruz çok şükürki çevremde bımıyorum varsada bılmek istemıyorum zaten

ne yapalım her koyun kendı bacağından

bir yıldır twitter kullanıyorum ama çok fazla girmem. çok da anlamam sol tarafa gündem diye bişey çıkıyor ya ordan konulara yazılanları okuyup gülüyordum felan oralardan çıktı işte sol taraf ta o konu ile ilgili paylaşılan resimlerde görülüyor ordan çıktı işte. yazmış arkadaş özellikle mi baktın diye.. ya niye özellikle bakayım töbe töbe ben sapık oldum iyi mi. hani karşılaşmak çokda imkansız bir şey değil çok alakasız bir şeyde resim çıktı ordan gördüm

yardım edin diyen olmadı zaten gerçek mi diye sordum. ayrıca nerde cinsellikle uğraştım hey Allah ım.. arkadaşım iyi misin sen. erkek damgası vurcaksan hiç çabalama. erkek olmadığımı kanıtlarım..

sakin ol canım, bu ne şiddet
gözünle görmüşsen gerçektir de mi ama?
erkeklik damgası demeyelim ben erkekleri severim damga kelimesi ağır olur

yok canım türk ya hatta resmin birinde köy evi gördüm.

Kezin kadınlarından bu Çekimden haberleri yok!
Bana tuaf geldi!

Hangi bir erkek bunu yapa bilir, hangi amaçla?

Doğrusu bir Müslümanın bunlarin yapacağın inanmak istemiyorum, fakat öyle şeyler gördük, öğrendikki artik emin olamıyorumda!

Doğacak çocuklarındandami utanmuyorlar...

pudar rımmel londan kullanıyorum hiç önermem. saç için Barcelona yağını kullanıyorum şiddetle öneririm. kirpiklerime badem yağı ve susam yağı kullanıyorum. fondötenim maybellıne affınıton güzeldir tavsiye ederim. sinameki kürüde cidden çok işe yarıyor. saç boyasın da loreal tek geçerim kolestonun renkleri koyu çıkıyor.

çoğu kadın poz vermiş ama. iki erkeğin arasında gördüm bir kadını. haberi olmayanda vardır da yani erkek nasıl yakıştırır kendine bilmedim ben

sakin ol canım, bu ne şiddet
gözünle görmüşsen gerçektir de mi ama?
erkeklik damgası demeyelim ben erkekleri severim damga kelimesi ağır olur

cinsellikle boğuşuyorsun cümlesinde ki ince mesajı anlayamadım rica etsem anlatırmısınız

yanlışlıkla yazmışsın da bu konunun linkii verebilir misin? ben de böyle bir konu arıyorum. ürün yorumlarıyla ilgili

fotograf koyma olayı değil ama yakından tanıdıgımız bir çift bildiğin grup yapıyor..
2 kadın bir adam
onları gördüğüm zaman elektrik çarpmışa dönüyorum....
nedense böyle çiftler neyseki birbirlerini buluyor tencere kapak misali..
allah ıslah etsin..bizdende uzak etsinnn
AMİNNNNNN

yanlışlıkla yazmışsın da bu konunun linkii verebilir misin? ben de böyle bir konu arıyorum. ürün yorumlarıyla ilgili

arkadaşın biri erkek zanneti galiba da o yüzden yazdım. güzellik bakımda var bunlar zaten.. saç bakımı makyaj önerileri. hangi pudrayı önerirsiniz de yorumum var zaten..

çoğu kadın poz vermiş ama. iki erkeğin arasında gördüm bir kadını. haberi olmayanda vardır da yani erkek nasıl yakıştırır kendine bilmedim ben

Bence onlar Türk degilde, müslüman düşmanları,
Türkçe bilen ve biz gibi davranıyor lar, yeni neslinin aklini sapikca celiyor olmalilar

Ayni uliminati cetesi gibi bir grub olmalılar.

Doğru olma ihtimali cok düşük. ..

Kimse kendi namusunu öyle sergilemez,
Kendini bilen ve allaha yakin olan, hic kimse yapmaz canim.
Bu yüzden yabanci olduklarını sanmıştım.

Belki kari koca bile degilerdir.
Zadece öyle bir hava vermişlerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…