- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
az önce baktım bahsettiğiniz gruba. tek bir devlet kurmak istiyorlarmış. bu yüzden ülkelerde bazı faaliyetlerde bulunuyorlarmış. bu durumda böyle olabilir mi bilemem ama amaçlarına ve izledikleri yollara bakılırsa olma ihtimali var
çoğu kadın poz vermiş ama. iki erkeğin arasında gördüm bir kadını. haberi olmayanda vardır da yani erkek nasıl yakıştırır kendine bilmedim ben
Ayrıca müslüman bir ülkedeyiz ne demek bence değiliz çünki bu ülkede yaşayanların çoğunluğu bana göre müslüman değil aksine müslümanlığı kılıf olarak kullanan bir ülke olduğunu düşünüyorum.
Konu dışı olarak bu cümleye sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle altına imzamı atarım.
bu konunun dert kısmını anlamaya çalışıyorum canım
sana nasıl yardımcı olabiliriz?
cinsel içerikli konularla boğuşuyorsun hep
evet var öyleleri, biz bu adamlara halk arasında go..ş diyoruz
Bunlara erkek ya da eşlerine kadın demek benim sınırlarımı zorluyor, çünkü kadınım
Bu birlikteliklere evlilik demek de evlilik kurumuna olan saygımı ve inancımı sorgulama sebep oluyor
Doyumsuzluk dürtüsüyle, insanlıktan çıkmış mahluklar
Yazık ki artık normal görülmeye başladılar, açık açık toplanıp, ulu orta partiler falan yapabiliyorlar, yavaş yavaş normal görünmeye başlıyor insanlara, tercih meselesi falan deniyor ılımlı gösterilmeye çalışıyor.
Anlamanın imkanı yok, ne insanlık açısından, ne inanç açısından ne duygular açısından, iğrençlik sınırını aşmışlar artık
..bence bu derdin ağa babası.....belki bizim yaşlarımızdaki insanlar etkilenmeyecek ama çocuklar artık bunu normal birşeymiş gibi kanıksayıp toplumun en önemli yapıtaşı olan aile kurumu zedelenecek.........o zamanki bir derdim var bölümünde kocam beni aldattı kaynanamla sorunlarım var olmayacak gibi geliyor
bende bunların bilerek yapıldığını düşünüyorum
hani sanki bu da bir tercihmiş gibi......e hayvanlı da olsun madem tövbe ya rabbi
bir tek domuzlar kıskanmıyordu değil mi
Artık çığrından çıktı herkes, bir eğlence merkezinin göbeğinde çalışıyorum, gruplar, eşcinsellik, eş değiştirmeler artık o kadar normal ki. Yıllardır birlikte çalıştığım çok da saygı duyduğum bir erkek arkadaşımın gruplara katıldığını öğrendim, üstelik evli ve eşi beş aylık hamile, şoka girdim. Ve bu böyle uluorta öğrendiğim bir şey, bana mail atmış arkadaşlığını kaybetmek istemiyorum, sen benim dostumsun ama bu da cinsel tercihim, üç kadınla birlikte olmak bambaşka bir şey diye.
Dostluk bitti, artık sadece mesai arkadaşıyız, senin cinsel hayatın beni ilgilendirmez dedim ama tiksindim. Sonra bir iş yemeğinde eşiyle karşılaştım, içim sızladı nasıl seviyor kocasını. İnsanların çoğu artık ikili hayatlar yaşıyorlar, her türlü ahlaksızlık tercih kabul ediliyor. Yaşam standartları arttıkça doyumsuzluk da artıyor. Hele internetin getiredikleri tartışılmaz bir dejenerasyon. Çok faydalı bir şey olmasına rağmen maalesef insanlar amacına uygun internet kullanmayı başaramadı. Bizden sonraki nesil için artık her şey daha zor. Çocuğu olan insanlar korkularında o kadar haklılar ki ....
İlluminati isimli bir örgüt var ve Kubrick gözü tamamen kapalı filminde sapkınlıklarını ifşa etmiştir. Merak edenler izleyebilir 1999 yapımı bir film. Ama bu örgüt sadece çok zengin ve seçme insanları -genellikle de kan bağı olanları- içerisine alır onlardan olmayan insanları arasına almaz. Yayılma politikaları yoktur.Gördüğünüz kesim de bunlardan değildir.
Ve evet hem müslüman olup hem türk olan bu tür pisliklere bulaşanlar var. Sonuçta şeytan herkese musallat oluyor.Şu bara giden kızlar konusunda barmenle birlikte olan kızın ailesinin mutaassıp olduğunu söylemişti konu sahibi. Bu dünyada türlü türlü pislik var olmaz demeyin, çocuklarınızı bilinçli yetiştirin. Nasılsa evde başına bir şey gelmez diye saatlerce netin başında oturmasına müsade etmeyin. Mutlaka kontrol edin.
benim çevremde insanlar göğüsünü gere gere anlatıyorlar......karısını kimlerle aldattığını.....sevgililerini bizimle tanıştırması aman karımın yanında konuşmayın demeleri.....eskiden insanlar en azından utanırdı saklamaya çalışırdı.......eşcinsel bir elemanımız var.....bana zenci bulun diye ortalıklarda dolanması
hangi birinden nefret edeceksin
Arkadaş toplumun kanayan dertlerine parmak basmaya çalışıyor bence :) de denin desi var; dert köşesinde ne işi var diyesim geldi benimde cidden :))
evet artık gizlenmiyor. adam evinin içinde yüzünü göstere göster çekmiş resimlerini eşinin. . resimlerin altında bir sürü beğeniler ve yorumlar nasıl rahatsız olmaz bir çift bundan nasıl midesi kaldırır yada. padişahlarımızın birinin zevcesini esir alıp çırılçıplak soymuşlar padişah kahrından ölmüş ve şu an ki duruma bak padişah kahrından ölmüş bu insanlar sevinçten ölüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?