Bunlar gerçekten doğru mu? Bu kadar yozlaştık mı? :(

Toplum yozlaşmadı hep yozdu, artık daha aleni yaşanıyor bunlar.
Mesela millet takmış face çıktı eşler birbirini aldatmaya başladı diye, yok canım, sanki eskiden kimse birbirini aldatmıyordu...
İnternet sadece bunların yakalanmasını kolaylaştırdı.
Bunun ne modernlikle ne teknolojiyle alakası var, bu bir insanlık sorunu, daha yeni eşimin kuzeni kardeşinin karısıyla kaçtı, interneti falan olmayan gayet mutaasıp bir köyde yaşıyorlar.
Yapan her zaman her yerde her şekilde yapar, yapıyor da.

Istanbul da yapilan bir arastirma sonucu vardi.
Her 4 cocuktan 1 nin babasi kendi babasi cikmamis.
Yani her 4 erkekten birinin kendi cocugu zannettigi cocuk aslinda baskasindanmis.
Istanbul adli tiüp aciklamisti.
Arastirirsaniz bulursunuz.
Bu ne demek oluyor biliyormusunuz.
%25 demek oluyor.
Bu cok büyük bir rakam.
Ayrica cok tehlikeli.
Nesiller karisiyor.
Yani kardes kardes ile iliskiye girme, evlenme gibi olasikliklar giderek artiyor.
Allah insanlara akil fikir versin ne diylelim!

tam olarak anlamadığım evlenmeden cinsellik yaşayan kadınlarla mı ilgili yoksa kim eli kimi,n cebinde olan ilişkiler içn mi,yoksa evli olup aldatanlar için mi?

Son düzenleme:
tam olarak anlamadığım evlenmeden cinsellik yaşayan kadınlarla mı ilgili yoksa kim eli kimi,n cebinde olan ilişkiler içn mi,yoksa evli olup aldatanlar için mi?

yine söylüyorum eşimi savunmuyorum...

sadece o kadın ben olsaydım bunu nasıl hazmederdim her şey bu kadar kolay mıydı? bunu sorgulamak istedim...

yine söylüyorum eşimi savunmuyorum...

sadece o kadın ben olsaydım bunu nasıl hazmederdim her şey bu kadar kolay mıydı? bunu sorgulamak istedim...

zaten hazmedemicek olsa yapmazdı,bence o kadının yerine kendini koyup düşünmenize gerek yok,çünkü evliliğini,kişiliğini yaşadıklarını hiçbirşeyini bilmiyosunuz,bu yüzden yorum yapmak yanlış bence...

Hangi şartlar altında olursa olsun evlilik bağı altında bunun olması yanlış. Eğer durum değerlendirsek bunu yapanların başında ben olurdum ama kendime yakıştıramam. vebalini ben taşıyamam belasıda çok olur..

Üniversite ortanları çok bozuk zaten kimisi para için kimi zevk için yapıyor sonuçta tedavisi var diktitme için erkek arkadaşından para alanlarda var üni.bitince eskiden de vardı hala var ama bizim zamanımızda daha gizli kapaklıydı şimdi ki nesil aman diyerek yaşıyor yaşayacağını büyüdüklerini mi sanıyorlar ne ise artık. Sadece şimdi daha gçz önünde herşey hepsi bu sanal ortamın rahatlığı da var sanaldan sevgili ayarlayıp günü birlik cinselliğini yaşayanlarda mevcut normalleşti artık ve ileri de daha beter hal alacak bu durum öyle gözüküyor.

Arkadaşım boşanmak üzere ailesinin yanında kalıyor daha boşanmadan başladı onla bunla yatmaya ve ona destek çıkan kendi evini veren hatta ikisi farklı odalarda cinselliğini aynı anda yaşadığı dul kuzeniydi ve annesi bildiği halde babasına laf gitmesin diye kızına arka çıkıyordu her zaman çıkmasınu felan engelliuordu ama o yolunu buluyordu safın birini kenarda tutuyordu evlenmek için ama şans eseri facede yakalandı diğer sevgilisi ile şimdi çok kötü patladı
işinden aldı babası yaşca büyük akrabası ile evlendirecekti zor vazgeçirdiler.

Lisede Hülya diye arkadaşım Ordulu aynı anda birden fazla kişi ile çıkardı günlük takılırdı stajda mesaideyim diye onla bunla yatardı şu bu ailesi biliyor ama çare bulamadıkları için salmışlardı çünki Ordu dan gelme sebebi köyde adının o... çıkması ama İstanbulda daha çok rahat oldu onun için Pınar diye bir arkadaiıda babası vefat edince evli bir erkeğe yamamıştı hayatı kaydı o kızıda ama giden gitmişti arkadaş çevresi de önemli.

Şimdi kızların eve erkek attığı bir dönemde hiç yüzdesel bakmayın yapmayan erkrk armıdır illa ama çok azdır bana göre yozlalmamı istiyorsunuz Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe kampüsüne bakın yeterli şuan heryer böyle ve daha betere dopru gidiyor cinsellik normal ama her gün biri ile takılma evli olup sevgili ayarlama yada dulum ohh diye er gün biri ile yatma sağlıklı değil ve onur düşürücü bir insanın kendine saygısı olmalı ben çokmu düzgünüm değil ne ortamlar gördüm eler yaptım bizim zamanımızda bu rahatlık yoktu şimdi aman kimine sonrasında ay toplum erkek iki Allah bir Kuran he tamam Allah sonumuzu hayır etsin.

konu onla bunla yatanlara gelmiş..!!!
evli olup da aldatanları doğru bulmuyorum evet,boşan istediğin haltı ye derim...
ama evli olmayanların kimle gezip tozduğuna yatıp kalktığına karışanları da anlamaıyorum,size ne ki??? toplumun yozlaşması cinsellik yaşandığı için değil,yasaklarla yaşandığı için bu hale geldi bence..
liseli kızlar,yanlarında erkeklerle bi kafeye gidip sohbet edemediği için,sinemada elelel tutulşamadığı için,evlere gidip ilişkiye girip kandırılıyolar..
neyse konu çok uzun yarın devam ederim.

Bunları o kadar çok duyuyorum ki artık gerçekten evlenmeyeceğim kesinlikle evlenmek istemiyorum bu ne ya iğrençlik resmen

Son düzenleme:

ben bunu çok yakın birinden duydum ve şok olmuştum duyduğumda
görümce olacak kadın evli çocuğu var ve bir adamlar beraber
beraber olduğu adamın arkadaşınada bir kadın arıyorlar ve bu görümce olacak kadın
abisinin eşini yani yengesini bu adama ayarlıyor
4 lü grup yapiyorlar yani
ben daha ne diyim
ikiside evli ve çocuklu bayanalr
rabbim hiçbirimizi şaşırtmasın hepimize hidayet verisn
kimseyide kımayalaım ama yoks ao duruma düşebiliriz
ben örenk için anlattım kınamak için değil yanlış anlaşılmasın
bunda en büyük eksiklik manevi yoksunluk ve cahillilk
zina hakkındaki dinimizdeki hükümleri bilsek ve anlasak insanlar korkar ama işte

yakınlarımdan biri eşini evli bir kadınla aldatmış..mış diyorum çünkü o inkar ediyor ama ben inanmıyorum..şimdi eşiyle boşanmak üzereler.ayrılar.

neyse bu haberi aldığımdan beri o yakınımla irtibatımı kestim..hiçbir şekilde görüşmek yada sesini duymak istemiyorum..evet insanın eşini aldatması iğrenç ama bunu bir de evli bir kadınla yapması daha da mide bulandırıcı..

ondan midem bulanıyor artık!

ama benim kızdığım o evli kadın değil,kendi yakınım.. sen nasıl adamsın ki nasıl erkeksin ki evli kadınlara bakabildin? yok ya benim aklım almaz bu tip şeyleri.

Son düzenleme:
O kadr iğrençleştik ki toplum olarak kardeşinin karısıyla yatanlar var utanmaz arlanmazlar ve kardeşi şehit olmuş şehide saygın olsun en azından ortada çocukta var nasıl yeğen diyebiliyorsun ona nasıl amca olabiliyorsun böyle baba yarısı olmayı yatakta mı uyguluyorsun yazık çok yazık çok şükr eşimin herhangi ir ilişkisi olmamış benden önce çok mutluyum bu konuda , yalanı olduğunu sanmıyorumda evliliğin ilk zamanları çok zorlanmıştık ikimizde beraber öğrendik evliliği ilişkiyi :) ve evlenince ayrılmak kolay değil insan yaşamayınca anlayamaz ayrılmak istersin maddiyattanda uymaz güvenin olmaz çevre baskısı olabilir Rabbim iyi kullarının haklarını kimseye yedirmez inşallah maddi manevi

Son düzenleme:
Bunları o kadar çok duyuyorum ki artık gerçekten evlenmeyeceğim kesinlikle evlenmek istemiyorum bu ne ya iğrençlik resmen

bede ilerde çocuğum olduğuda üiversiteye uzaklara asıl göderirim diye düşünüyorum hele ki kızım olursa herhalde peşinden bende giderim açıkçası ortam çok bozuk üniversiteler pislik yuvası olmuş, neler neler var daha..

bu olaylar ailelerin sorumsuzlukları ve modern olmaya çalışma adı altında değerlerini kaybetmelerinden kaynaklanıyor.benim de ünvde bi arkadaşım vardı her haftasonu sevgilisinin evinde kalırdı, birlikte tatile gittiler falan.annesi bunların hepsini bilirdi ama olaylar babasından saklanırdı.babası da her ne kadar bilmiyo gibi görünse de bi işler çevrildiğini devamlı kendisine yalan söylendiğini bilirdi ama takmazdı.

en son ortaya çıkıyor ki arkadaşımın annesi de işyerinde kendinden küçük erkeklerle birlikte olmuş falan..işinden bu sebeple atılmıştı.anasına bak kızını al işte..

Sağolun beni anladığınız için...
Sanki zevkimden evliyim...
Sanki durumdan hoşnutum...
biz de böyle sınandık

Ben de istersim sizin gibi olmak ama olmadı işte :'( Mutluluğunuz daim olsun inşallah...

Batı özentiliğinden bunlar hep. Modernleşme adı altında ahlaksızlaşıyor milletimiz ne yazık ki..

Cehenneme götürecek odunu bol... Bir de genel olarak toplumda erkekler bu şekilde. evli olupta 10 erkeğe böyle bir şeyi teklif et 8 i kesin kabul eder. Acınacak durumdalar eşimde dahil...

Peki eşin sana bunu nasıl anlattı? böbürlenerek mi? Utanmadı mı sırf yatmak için evli kadını kullandım derken.

Evli olan 10 erkeğin 8 i kabul eder diye normalleştireceğine, aklı şeyinde herifin biriyle evlenmişim diye hayıflan bence. Ya şimdi eşinin karşısına böyle bir fırsat çıksa değerlendirecek demek ki, sende normal bulacaksın...

Sende yem atsaydın ortaya "bende evlenmeden önce şunları yaşadım o zaman" diye boğazını sıkardı değil mi?

Evet ahlak kavramı ölüyor azar azar..
Da ben bir yere takıldım.
Eşinizle evli bir kadının birlikte olması iki taraflı ahlaksızlıktır.
Yani bayan evli ahlaksız hatta ... demeyeyim sıfatını herkes biliyor..
Ama eşinizin de bekar olsa bile evli bir bayanla düşüp kalkması en az aynı
derece ahlaksızca..
Çocuklarınızdaki ahlak kavramı oluşumunda eşinize pek güvenmeyin

geneli öyle değil mi? ayrıca normal görsem acınacak durumdalar demem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…