tam olarak anlamadığım evlenmeden cinsellik yaşayan kadınlarla mı ilgili yoksa kim eli kimi,n cebinde olan ilişkiler içn mi,yoksa evli olup aldatanlar için mi?
yine söylüyorum eşimi savunmuyorum...
sadece o kadın ben olsaydım bunu nasıl hazmederdim her şey bu kadar kolay mıydı? bunu sorgulamak istedim...
zaten hazmedemicek olsa yapmazdı,bence o kadının yerine kendini koyup düşünmenize gerek yok,çünkü evliliğini,kişiliğini yaşadıklarını hiçbirşeyini bilmiyosunuz,bu yüzden yorum yapmak yanlış bence...
üniversitede bi arkadaşımız vardı 5 kız kalıyorlardı, öğrenci evlerine bir kaç kere gittik, ortamları güzeldi, (bu arada içlerinden sadece biri arkadaşım diğerleri onun ev arkadaşı, tanımıyorum) bi akşam otururken bi adam geldi orta yaşlarda sanırım çok iyi hatırlamıyorum ama fazla şımarık gereksiz samimi olmaya çalışan biriydi, gördüğüm anda gıcık oldum, sonra kız evden ayrıldı tırım tırım kalacak yer aramaya başladı, sonradan öğrendik ki kızlardan birinin o adamla ilişkisi var, adam evli bu arada çocukları da varmış, adam her akşam geliyormuş, ve bu adamın evli başka bir arkadaşı daha varmış oda gelmeye başlamış, bi gece bu kızlardan ikisi ve o iki adam odaya kapanmışlar durum tahmin ettiğiniz gibi pislik .. kız bunları anlattığında şok olmuştukhala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.. cinsleri bozuk insanlar ...
üniversitede bi arkadaşımız vardı 5 kız kalıyorlardı, öğrenci evlerine bir kaç kere gittik, ortamları güzeldi, (bu arada içlerinden sadece biri arkadaşım diğerleri onun ev arkadaşı, tanımıyorum) bi akşam otururken bi adam geldi orta yaşlarda sanırım çok iyi hatırlamıyorum ama fazla şımarık gereksiz samimi olmaya çalışan biriydi, gördüğüm anda gıcık oldum, sonra kız evden ayrıldı tırım tırım kalacak yer aramaya başladı, sonradan öğrendik ki kızlardan birinin o adamla ilişkisi var, adam evli bu arada çocukları da varmış, adam her akşam geliyormuş, ve bu adamın evli başka bir arkadaşı daha varmış oda gelmeye başlamış, bi gece bu kızlardan ikisi ve o iki adam odaya kapanmışlar durum tahmin ettiğiniz gibi pislik .. kız bunları anlattığında şok olmuştukhala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.. cinsleri bozuk insanlar ...
Çoktandır aklıma takılan bir konu var, aslında yine eşim yüzünden takıntılı hale geldiğim ve üzerinde durduğum şeylerden biri...
Yani şöyle başladı; Eşim geçmişinde ki sevgilisin biri evliymiş ona yardımcı olan kişide yine evli bir bayanmış...(yani eşim bir kadını sırf yatmak için kullanıyor ve kadında gönüllü... Kadına yardım ve yataklık eden de kadının evli arkadaşı)
Akıl sır erdiremiyorum ben ne ailemde ne de yakın tanıdıklarımda böyle bir şeye şahit olmadım. Bunlar ne cesaretle böyle yaparlar? Yaptıkları zaten yakışık almayan bir şey ve yandaşları var.
Ben kendimi hayal ediyorum mesela bekar olsam böyle bir yanlışa düşsem bırakın yandaş bulmayı tefe koyar oynatırlar beni evlatlıktanda red edilirim...
Bazen bazı yazılar okuyorum, ve bir keresinde bir arkadaşımdan dinlemiştim.. Bunun bir kız arkadaşı vardı facebook a bu kızın yatak odasında pijamalarla resimlerini eklemiş ben de evlendiler sandım özelden tebrik ettim.. ve çocuk bana dedi ki;
''Evlenmedik o halen kız arkadaşım'' ben de şaşırdım kız arkadaşının ailesi yok mu nasıl izin veriyorlar dedim. ''Annesi biliyor her şeyi'' dedi
Nasıl bir anne öyle yakızı yan oda da her şeyi yapacak o anne de keyfine bakacak...
Arkadaşlar aklım ermiyor benim bunlar gerçek hayatta var mı? Yoksa sadece efsanemi?
Bunları o kadar çok duyuyorum ki artık gerçekten evlenmeyeceğim kesinlikle evlenmek istemiyorum bu ne ya iğrençlik resmen
O kadr iğrençleştik ki toplum olarak kardeşinin karısıyla yatanlar var utanmaz arlanmazlar ve kardeşi şehit olmuş şehide saygın olsun en azından ortada çocukta var nasıl yeğen diyebiliyorsun ona nasıl amca olabiliyorsun böyle baba yarısı olmayı yatakta mı uyguluyorsun yazık çok yazık çok şükr eşimin herhangi ir ilişkisi olmamış benden önce çok mutluyum bu konuda , yalanı olduğunu sanmıyorumda evliliğin ilk zamanları çok zorlanmıştık ikimizde beraber öğrendik evliliği ilişkiyi :) ve evlenince ayrılmak kolay değil insan yaşamayınca anlayamaz ayrılmak istersin maddiyattanda uymaz güvenin olmaz çevre baskısı olabilir Rabbim iyi kullarının haklarını kimseye yedirmez inşallah maddi manevi
Cehenneme götürecek odunu bol... Bir de genel olarak toplumda erkekler bu şekilde. evli olupta 10 erkeğe böyle bir şeyi teklif et 8 i kesin kabul eder. Acınacak durumdalar eşimde dahil...
Peki eşin sana bunu nasıl anlattı? böbürlenerek mi? Utanmadı mı sırf yatmak için evli kadını kullandım derken.
Evli olan 10 erkeğin 8 i kabul eder diye normalleştireceğine, aklı şeyinde herifin biriyle evlenmişim diye hayıflan bence. Ya şimdi eşinin karşısına böyle bir fırsat çıksa değerlendirecek demek ki, sende normal bulacaksın...
Sende yem atsaydın ortaya "bende evlenmeden önce şunları yaşadım o zaman" diye boğazını sıkardı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?