Bunlar hislerim sadece

seninle bir nevi aynı şeyleri yaşıyoruz ama şu da var ki gerçekten de düşün düşün düşün nereye kadar..düşünsem de herşey aynıııııııııııııı düşünmesem de..tamam çocuğunuz olsun ama bak sadece 1,5 yıl olmuş,borcunuz varmış,hastalığın varmış...neden bu kadar acele ediyorsun
bence sen bu hayatta çok acele ediyorsun..zaten alnımıza yazılan yazı var,bazı şeyleri istesekte değiştiremiyoruz ,bence sen çok aceleci davranıyorsun ve herşeyi oluruna bırakmıyorsun o yüzden de bişi olacağı zaman ,bu sefer ne kadar yalvaracağım ne kadar sıkıntı çekeceğim diye düşünüyorsun......
arkadaşım herşeyi sende oluruna bırak..bak bende çokkkkkkk şeyi kafama taktım halada takıyorum ama takmamak içinde savaşıyorum çünkü değişen bişi olmuyor..bende hastalandım ,hastalanmadımmı? senin ilacın rahatlamak başka bişi değil....
kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden diyeceksin

Son düzenleme:
daha 22 yaşındasın biraz hayatını yaşamaya ne dersin. çok erken bence çocuk için. ben 27 yaşında evlendim ve 1 senelik evliyim ve 30dan önce kesinlikle çocuk düşünmüyorum. önce bi borçlarınızı halledin bence. ondan sonra biraz hayatın tadını çıkarın borçsuz bir şekilde karı koca sonra da yaparsın bi çocuk. bu kadar borcun içine çocuk doğrucan bir de onun masrafları daha da sıkıntı yaratacak.

ayrıca bu çocuk denemeleri ve olumsuz sonuçlar senin moralini epey bir bozmuş ve sinirlerini yıpratmış bence çünkü yaşadıkların çok büyük problemler değil bence. ben de altınlarımı bozdurarak borçlarımızı ödedim yani travmatik bir durum değil. sadece senin sinirlerin bozuk gibi. bence bu çocuk işine biraz ara ver ve kendini toparla...

ah canım hayırlısı üzülme lütfen bende 22 yaşındayım arkadaşlarım da bana senin her istediğin oluyor
kısmetlisin der ama öyle değil ben sadece içinde olduğum durumla mutlu olmaya çalışıyorum o kadar
ben kimilerine göre çırpınmadan elde etmişim bişeyleri o dışardan gözüken canım içi beni yakar
dışı seni sen başkalarına bakma kendine bak kendini düşün kendini tanı ama bencil olma bu ikisini
bir arada yaptınmı tamamdır herşey canını sıkma ve mutlu olmaya bak Allah sana borçsuz günler
bebekli şenlikli evler nasib edecektir üzülmek stres yapmak bu güzel şeyleri hep ertelemene sebebp olur
iyileşemezin onun için kafana takmamaya çalış ve eşin seninle olduğu için en azından bir işin olduğu
için dua et şükret ve en önemlisi sabır Allah yardımcın olsun acil şifalar dilerim

öyle konuşur gibi anlatmış sın ki karşımda bana anlatıyosun gibi geldi çok etkilendim Allah en kısa zamanda bir bebek veriri:çok üzgünüm: inaşllah tüm kalbimle diliyorum :teselli:

rabbim hayırlısıyla bi bebek nasip eder inşallah size...:ecrin_bebek:
asla umudunu yitirme sınav dünyasındayız sakın unutmaaa
rabbim sıkıntılarınızı gidersin canım ....:Saruboceq:

Şu anda senin için dua ediyorum ALLAH sana, başka isteyenlere de hayırlısıyla evlat nasip etsin..

Allah yardımcın olsun canım..daha çok gençsin umudunu kaybetme.her şey yoluna gircektir yerimsenibenyerimseniben

ne kadar zor bir sınav bu !
ama lütfen ,umuduzu yitirmeyin ...
eşinizle birlik olup ,sevginizle ve umutlarınızla sabırla bekleyin ...
dilerim ki ,rabbim ,yüzünüze gülsün..
bu içten feryadlarınızı duysun sizi ve sizlerin durumundaki tüm anne adayı arkadaşlarımıza,
anne diye seslenen o küçük mucizelerinize kavuştursun ...
bence öncelikle borçlarınızdan sıyrılıp ,kafanızı bir nebze de olsa rahatlatıp,bebeğiniz için uğraşmaya devam edin sonrasında... herşey gönlünce olsun canım ...

canım çok gençsin çok muhakak olacak öle veya böle bunları kendine sıkıntı edip yeni rahatsızlıklar geçirme zamana bırak önce borçlarınızı temizleyin sonra para biliktirin yavaş yavaş ama kendini sıkmadan zamanla herşey yoluna girer belki bir istersin allahım 3 verir bebegi bide bakmışsın 3çüzlerin olmuş ofluyon pofluyon benim 5 çocugum var ilk 3nü 11 ay ara ile dogurdum 3çüz gibi oldular onları büyütürken inan 100 yıl yaşlandım desem yeriydi hala kafayı yiyom bazen allah af etsin keşke hiç dogurmasaydım diyorum dertleri hastalıkları9 kavgaları hele istekleri bitmiyor 35 yaşındayım gel bana sor kendimi 60 hisediyom diyom ya acele etme herşeyi oluruna bırak önce sıkıntılarından kurtul somra allahımdan bebek iste muhakak kulunu sevindirecektir :ecrin_bebek:

tatlım bence dua ederken bile isyan ediyorsun hayatın o kadarda zor değil bence dua etmek zaten bizim boynumuzun borcu daha 22 yaşındasın bence çocuk bile sayılırsın...sabret daha yolun çok başındasın bence evliliğinin tadını çıkar eşinle vakit geçir iş hayatına başlayınca vaktin kalmayacak....moralini bozacak kendini bu kadar kötü hissetmen çok üzücü...hayatında mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…