Bunlar işaret mi diye konu açmıştım

Merhaba
Bunlar işaret mi diye daha önce konu açmıştım. İşaret değilmiş kızlar. İki defa çok kötü olduğum anda ondan haber gelmişti rüyamda görmüştüm resmen bir yıldan fazla süredir şizofreniye bağlamıştım. Fake hesaplar kurup akrabalarını takip ettim aylarca kimlerle arkadaş olabilir diye her ihtimali düşündüm. Dünya kadar insanı belki bağlantısı vardır diye ekledim. Artık o kadar hakimdim ki konuya kim neyi hepsini buldum yeğenine uzun zaman önce istek atmıştım ve sonunda bugün kabul etti. Nişan fotoğrafını paylaşmış dayısının yani onun o an uyandım rüyadan. Kızlar bu konuyu önceki konuyu bilip devamını bilmek isteyenler için açtım siz siz olun rüyalara göre işaretlere göre davranmayın. Şuan karışık duygular içerisindeyim fotoğraf ocak ayında atılmış 9 aydır nişanlı birinden haber bekliyormuşum
Yani bu nasıl yokluktur anlamadım bacım?

Bu bir amme hizmetidir.
Konu sahibi evlenmek istiyormuş, dua ediyormuş karşısına düzgün biri çıksın diye.
Bir akşam dua ederken telefonu çalmış tanıdıkları birini önermiş tanışsın diye, fotoğraf atmış, konu sahibi de beğenmiş ve rüyasında öpüştüklerini görmüş.
Sonrasında aynı kadın konu sahininin fotoğrafını istemiş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Konu sahibi sürekli haber beklemiş neredeyse bir yıl.
Adamı bulmuş fake hesaplar açıp akrabalarını eklemiş.
Sonuç olarak adam birini bulup nişanlanmış.
HhÖğğhhh sağlam insan isi degil bu...

aslında konu pek rüya değil. öncelikle geçmiş olsun, üzüntünüzü tahmin etmeye çalışıyorum. ama ben eski sevgiliniz falan sandım. hiç tanımadığınız, bir şeyler paylaşmadığınız biri için bu denli üzülmeniz, beklemeniz normal değil. sanırım biraz sosyalleşmeye, gerçek bir şeyler yaşamaya ihtiyacınız var

Uzaktan sevdiğim kisiye karşı böyle hisler yaşadım ben de...dua ettikten sonra onun sosyal medya hesabını bulmak vs....yok kimse olmuyorsa o olacak saçmalığı falan filan...bunlar tamamen duygusal bosluktan sevme sevilme ihtiyacından geliyor...ben de senin gibi onu aradim sosyal medyadan falan simdi kendime kızıyorum normal değil saplanti haline dönüşüyor...hayırlısı neyse kimse o olacak çok zorlamamak lazim...belki de bu dünyada bir eşimiz yok...yani hayat bu bilemezsin...hayırlısı

aslında konu pek rüya değil. öncelikle geçmiş olsun, üzüntünüzü tahmin etmeye çalışıyorum. ama ben eski sevgiliniz falan sandım. hiç tanımadığınız, bir şeyler paylaşmadığınız biri için bu denli üzülmeniz, beklemeniz normal değil. sanırım biraz sosyalleşmeye, gerçek bir şeyler yaşamaya ihtiyacınız var
Teşekkür ederim çok. Hiç tanımadığım biriydi ama Allah’a istekte bulunurken bişeyler istersin ya tam istediğim özellikteydi ve tam üstüne iki defa en üzgün olduğum anda haber gelince bu olabilir dedim kaderimdeki kişi. Kimseye şans bile vermedim

İşte bu yüzden evlilik , aracı vs. Hiç karışmamak lazım kadın ,çıkdırmanıza sebep olacakmış neredeyse , siz neden bu kadar taktınız kıtlık mı var ??
Neden taktım tekrar anlatayım. İnsan birini ister şöyle olsun böyle olsun diye bu çocuk fiziksel olarak meslek olarak aile hayatı olarak dualarımdaki gibi biriydi. Ve iki defa en kötü olduğum anlarda telefonla haber geldi. Daha sonra rüyamda beni öptüğünü gördüm ve söyledikleri ilk zamanda daha aklımda yokken bunlar takıntı haline getirmeme sebep oldu

Diğer konunuzu da okudum. Bence çok boş kalmışsınız ve evlenmeyi aşırı kafanıza takmışsınız. İnsan sadece fotoğrafını gördüğü tek bir söz bile etmediği birini nasıl bu derece stalklayabilir ki şaka gibi.. acilen kendinize bir meşgale edinin. Herkes evlendi yada sevdiği var diye Sizinde olması gerekmiyor. Biraz kendinizi bilin

Neden taktım tekrar anlatayım. İnsan birini ister şöyle olsun böyle olsun diye bu çocuk fiziksel olarak meslek olarak aile hayatı olarak dualarımdaki gibi biriydi. Ve iki defa en kötü olduğum anlarda telefonla haber geldi. Daha sonra rüyamda beni öptüğünü gördüm ve söyledikleri ilk zamanda daha aklımda yokken bunlar takıntı haline getirmeme sebep oldu

Ben rüyamda ne zaman biriyle öpüşsem aram bozuluyor

Rüyalara inanmayın bende çok dua ettim karşıma eski sevgilim çıktı çok güleryüzlü sevimli bişeydi iyi bir üniversiteden mezun çok iyi firmada çalışıyordu görür görmez aşık oldum bambaskaydı yüzüne bakınca Küçücük bir çocuk gibi tatlı gelirdi çok kişiliksiz bir şey çıktı Onu görünce Allah karşıma mucize gönderdi zannetmiştim. Ama öyle bir şey yokmuş. Ayrıldık şuan o evli benimde hayatında baska biri var. Hayallerimdeki dualarındaki gibi bir mucize değil. Öyle bir mucizeye inanmıyorum.

ya aslında oluyor bu. en ufak tetikleyici şeyleri büyüterek gözümüzde, kaderimiz gibi hissedebiliyoruz. ama inanın buradaki kadınlarda da çok olmuştur kaderim sanıp da aslında yanıldığımızı gördüğümüz. muhtemelen sizinki de öyle. geçecek bugünler ve bu üzüntü. ileride gülerek hatırlarsınız vallahi.

ya aslında oluyor bu. en ufak tetikleyici şeyleri büyüterek gözümüzde, kaderimiz gibi hissedebiliyoruz. ama inanın buradaki kadınlarda da çok olmuştur kaderim sanıp da aslında yanıldığımızı gördüğümüz. muhtemelen sizinki de öyle. geçecek bugünler ve bu üzüntü. ileride gülerek hatırlarsınız vallahi.
İyi yada kötü bir sonuç gerekliydi. Bugün gördüm sonunda yorumunuz için teşekkürler

Diğer konunuzu da okudum. Bence çok boş kalmışsınız ve evlenmeyi aşırı kafanıza takmışsınız. İnsan sadece fotoğrafını gördüğü tek bir söz bile etmediği birini nasıl bu derece stalklayabilir ki şaka gibi.. acilen kendinize bir meşgale edinin. Herkes evlendi yada sevdiği var diye Sizinde olması gerekmiyor. Biraz kendinizi bilin
Toplum baskısı yüzünden bi sürü insanın psikolojisi bozuluyor yalnız benim değil. Okul bitti işe girdin yıllardır çalışıyorsun neden evlilik yok yaşın geçti diye yapılan baskıların sonucu bunlar

Ben rüyamda ne zaman biriyle öpüşsem aram bozuluyor
Daha önce bir arkadaşımı rüyalarımda birbirimizi öperken görürdüm. Sınıf arkadaşımdı ve asla aklımın ucundan geçmeyen biriydi daha sonra aşık olduk karşılıklı yıllarca sürdü ve bitti

Ben size değil aracının işgüzarlığına şaşırdım.
Bilip bilmeden insan öneriyor , çok acayip. Üstelik foto bile paylaşıyor ve sonucundan sizi haberdar etmiyor, ayıp etmiş.

Insallah çok iyi biriyle evlenip çok mutlu olursunuz .

Bilip bilmeden insan öneriyor , çok acayip. Üstelik foto bile paylaşıyor ve sonucundan sizi haberdar etmiyor, ayıp etmiş.

Kesinlikle haklısınız aracı olan kuzenimin eşiydi. İyi tanımıyor onu söyledi zaten bana kendin tanımaya çalışırsın diye düşündü. Bir ay önce bana tekrar söyledi istersen iletişime geçebilirim diye nişandan haberi bile yok. Bunu söylediğinde kuzenim hayır o olmaz dedi siyasi görüşleri bize ters onlar olmayacağına kendi aralarında karar vermişler ama bana haber verme gereği hissetmediler.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Back
X